Kde koupit krevetky?
Starší reakce
Není to o velikosti ani (v tomhle případě) o náročnosti krevetky. Ty nejběžnější krevety budou zákonitě nejlevnější. U těch méně běžných variet si chovatelé řeknou víc.
Proto jsem navrhoval ty red cherry. Jestli nezáleží na kvalitě, tak proč připlácet za bloody marry.. červená jako červená. Ale rozdíl leckdy 40 Kč/ks.
Mimochodem V kamenem obchodě u nás prodávají ty blue dream za 90 Kč. Takže 40 Kč mi tak hrozný nepřišlo.
Třeba na té burze zmíněné krevetky levněji neseženeš.
www.krevetky.cz U nizsi ceny pocitej a nizsi kvalitou - slabsi/nerovnomerne vybarveni atd. Ale kdyz to je pro tchyni tak to asi nevadi
mno právě, 40 kč mi přijde dost za takovou malou krevetku. Vím že občas se jich někdo rád zbaví za levněji když se přemnoží., třeba něco najdu. Tchýně má krevetárka a k vánocům chce Neocaridina davidi (denticulata) blue dream, a Neocaridina davidi bloody mary. chtěla jsem ušetřit
snad do vánoc něco najdu když se tak to se nedá nic dělat
I bloody mary jsou levný ty můžeš dát klidně i s red cherry dohromady
Jakože bazoš nic?
zvirata.bazos.cz/…
Ale jestli ti jde o cenu, tak jdi do red cherry. Ty seženeš za pár Kč.
A určitě ne k bettám,a ja bych je nedoporučila ani k pavčatům, požerou ti je....
zatím bazoš nic a burza bude v Brně 7.12 tak snad něco najdu
Na burze,nebo zkus bazos a jine inzertni portály.Taky na Fb ve skupině krevetky a krevetaria jich jsou mraky...
Mám zájem o Neocaridina davidi (denticulata) blue dream a Neocaridina davidi bloody mary.
Který druh? Koukni sem
www.krevetkus.cz Edit: Seženeš třeba i levnější ale to musíš upřesnit o které ti jde.
0 07.11.2019 14:54 Lila – Krevetky
Neví někdo kde v Brně levně koupit krevetky? Neprodává někdo z vás?
Starší reakce
Přes e-shop se mi je kupovat nechce. Pokud by se nenašel chovatel v Pardubickém kraji tak bych si zajel na burzu do HK, tam je maji vždy. Alespon některé druhy
0 29.04.2019 20:06 www.crustaceans.info –
Re: Zetor Nejsnazší máš koupit je přes e-shop. Sám jsem je takto několikrát koupil a pouze jednou mi přišla 1 mrtvá krevetka (asi z 50 jedinců).
Ahoj. Nevěděl by tu někdo, kde by se dali sehnat kravetky neoca. red rili, neoca. yellow neon, neoca. white pearl, neoca. chocholate (black), ca. crystal red,ca. tiger a ca. crystal black v Pardubickém kraji(nejlépe okres Chrudim, ale nemusí být)? Nepotřebuji koupit hned najednou všechny tyto druhy. Pokud někdo osobně chováte tyto druhy a měli byste na prodej, napište, prosím, do SZ. Děkuji za nápady i nabídky.
Starší reakce
Az to zajede samozrejme
Ovšem pokud je zamýšlíš dát do akvárka po tom Beťákovi, tak ještě dlouho počkej, než úplně zaroste rostlinkami a stabilizuje se prostředí v něm. Jinak riskuješ opakování svých trampot s ním. Krevetky jsou na vyvážené prostředí v akváriu velmi citlivé.
Starší reakce
Díky, jj....krapet z ruky
V sobotu 9.3.2019 na Akvatera v Kroměříži. Pravda, krapet z ruky, ale budou tam.
Skús sa niekoho spýtať, väčšinou akvaristi pár kusov dajú
Zdravím,
kde nejlépe koupit v okolí Hradce Králové Neocaridina davidi var. Red cherry. Chci se vyhnout nákupu ze ZOO shopu, tedy nejlépe přímo spolehlivý chovatel. Občas jsem je zahlédl v Aldisu na AkvaTera burze, nevím jestli tam ještě někdo jezdí(nebyl jsem tam alespoň rok) a jestli budou v pohodě.
Vidím to tak na 15kusů.
Díky
0 02.03.2019 16:34 mikimouse – Kreveta tygří - Penaeus monodon
Zdravím, neví někdo kde by se dali sehnat na chov tento druh krevet Penaeus monodon, děkuji
Starší reakce
Tak zkuste dát inzerát zde nebo na ifauně.
Zdravím.
Nevěděl by někdo, kde koupit caridina dennerli v rudé barvě (kardinálka) ? Sehnala jsem jen v tmavé.
Na Strahově mu pomřely a shrimp.cz jsem koukala.
Starší reakce
0 15.05.2018 10:06 - No je pravda, že časově to mám do HK stejně, jako z HK do Prahy.
Třeba to tak dopadne.
Hradec není zase tak daleko od Prahy. Což takhle zajet na některou burzu?
Zkusím, díky, i když zaslání byla až poslední možnost...
zkuste kontaktovat fishtown@seznam.cz,posílá
Tak zatím Sirius v HK, 59 za kus, ale nemaj zrovna ani jednu.
Ještě někdo nápad? Např. Aldis?
Starší reakce
0 24.04.2018 15:09 BlackieSirrah – Red cherry
Zdravím, neví někdo kde by se dali sehnat Red Cherry na ose Semily-Trutnov? Zatím jsem je objevila jen v Trutnově, ale 30 kč za kus je dost. Zvlášť když je loví síťkou.
Starší reakce
0 17.03.2017 13:22 Honzulka12 Kde sehnat levne krevetky v praze.
Starší reakce
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde sehnat levně krevetky Red cherry v Českých Budějovicích, Strakonicích, Písku, blízkém okolí nebo v Ústí nad Labem, díky za případné tipy.
Starší reakce
0 06.02.2016 17:24 Onix Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde sehnat levně krevetky v Hradci Králové (myslím red cherry nebo japonica...
)
0 06.02.2016 15:12 Honey – Krevetky Ostrava
Tropic Přívoz, Hornbach Vítkovice, Osmančík Zátiší
Starší reakce
Krevetky si ještě minimálně měsíc počkaj.... Zítra se jdu podívat na terabazar na pankráci minulí týden jsem byl na burze v té škole ale bylo to moc malinké
Kazdou nedeli na Burze na Pankraci, mivaj tam ruzny...
Zdravím,
scháním krevetky nějakou klasiku pro začátečníky.... Praha a okolí.
Děkuji
Ahoj, koukni na
www.facebook.com/… nebo si na fb najdi "Rastislav Blanar" - ale co vím pohybuje se jen na slovensku...
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 8
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 11575x