Zdravím chlapi, mám problém s počitadlem bublin. Nenašel jsem tady o tom diskuzi tak to přidám sem. Už jsem použil několik počítadel a vždycky mám s nima problém. První jsem měl v miničku od Dennerle ten mini perlátor což je počítadlo i atomizér. To bylo v pohodě dokud se nerozpadnul ten plastový závit. Pak jsem si koupil u Rataje od Ruwalu
www.rataj-spk.cz/… ten byl v pohodě do té doby než mi z něho pomaliku zmizela voda. Tak jsem ji chtěl dopustit, jenže sundat hadičky je nadlidský výkon. Samozřejmě, že mi to mírně naprasklo jak se hadičky nasazují a už to nebylo ono a CO2 pomalinku unikalo mimo. Pak jsem si koupil skleněné. Dneska opět jsem chtěl dolít vodu a zase jsem bojoval s hadičkama. To se mi naštěstí povedlo sundat bez problémů. Doplnil vodu smontoval a zjistil že mi začal unikat CO2 u zpětného ventilu. Tak jsem to chtěl zase sundat a samozřejmě mi to skleněné počítadlo prasklo. Teď zvažuji že si koupím počítadlo od SERY co je vyrobeno z akrylové pryskyřice. Pak mě zajímá jak sundaváte ty hadičky když se odpaří voda. Ony jsou tam přilepené jak čuně a nejdou dolu. Máte na to nějaký fígl?