Burza Hradec Králové
Zkoušky sice kolega úspěšně zdolal, ale jestli už bude mít testy to těžko říct. Do budoucna pokud se dohodnou, tak určitě prodávat bude.
Uvidíme po sobotním kongresu
Zdravím, chci se optat, jestli už na příští burze v Aldisu budou k sehnání testy Aquar?
Starší reakce
Pokusím se dát zprávu,pokud nezapomenu.Jinak testy od Aquaru byly v prodeji na rychnovské výstavě i na nedávno skončené výstavě v Aldisu.
jurek, můžu tě poprosit, až budeš vědět kdy budou na burze testy aquar k dostání, napíšeš to sem na foroúm, nebo mě na email? Nejsem z hradce a jezdit na každou burzu naslepo se mi nechce.
Jedná se o povolení prodeje různých chemikálií,která souvisí s testy a léčivy.
aaha, tak to je supr a co to je za zkoušky?
Brzy budou,kolega tento měsíc dělá potřebné zkoušky.
Zdravím, dají se na burze v HK sehnat testy aquar?
Starší reakce
Od 9:00 hod pro kupující. Pro prodejce o hodinu dřív.
Starší reakce
Dospělí 40,- Děti 20,- Prodejci stůl za 120,-
Na té burze se něco platí nebo je vstup zdarma?
Projdeš-li si pár odkazů zpět, i na této stránce najdeš fotek dost.
chci se zeptat jestly je ta burza v aldisu v HK 19.9.2010 na sto procent jistá?....a nehodil by sem někdo pls odkaz s fotkama z tý burzy?
Starší reakce
teď to bylo trochu chudší, protože současně s tím běžela akvarijní prodejní výstava
0 22.02.2010 10:08 blackarrow – Málo rybiček
V neděli 21.2. jsem byla v Aldisu na trhu (znovu po několika letech). Tak by mě zajímalo jestli tam bývá tak málo akvaristů běžně nebo mám jenom pech. Na stránkách Aldisu je uvedeno, že trhy jsou v Malém a Labském sále, ale teď byly jen v Malém. Tak jak to vlastně je?
Výletu nelituji, doma mám dvě terária, takže se mi tam stejně líbilo, jen jsem tam čekala víc rybiček.
Starší reakce
Zdravím, Tak Hradecké Akva tera flora jsou docela zajímavou podívanou. Ohledně rybek a rostlinek se tam vždy dá sehnsat něco zajímavého. Hlavně prodejci nabízejí pěkné zdravé rybky. Řekl bych že je to jistější koupě nežli ze zoo shopu. Jinak z okruhu tera se vám taktéž naskytně pěkná podívaná.
Já chodím pravidelně a teĎ se jistě také ukážem
Dobrý den, chtěla bych si zajet na akvaristickou burzu,výstavu či jinou akci.Mohla bych se Vás zeptat jaké máte zkušenosti s jednotlivými akcemi?
Starší reakce
od 13. do 21 února je v hradci v aldisu výstava akvaristiky a tam je vždycky spousta kytek - jen si zaplatíš vstupné, tak aby se ti to vyplatilo...
Starší reakce
dalsi program v aldisu HK
Starší reakce
Burzy jsou od 9 do 11hod.Jinak termíny jsou na akvarista.cz.
díky za info.... a je to dopolko nebo celý den?
Burzy jsou každý měsíc kromě prázdnin.Aldis leží naproti OBI,na ně jsou ukazatelé po celém H.K.
Teď budou 8.4, 13.5, 10.6, a dál nevím.
Dánia tam mají za 9Kč kus.
Cena je dost dobra tak doufam, ze tam neco taky sezenu. Potrebuji zaplnit akvarko pro zacatek tak 10 ks Dania by melo stacit.
Je tam docela dobrý výběr koupil jsem si tam ryby ,kytky a jávský mech.Ryby neonky za 8Kč kus dobrá cena CO???
Polozobánku jsem tam zatím neviděl,ale minulí týden ji měli u nás ve Dvoře v akvaristice.
Díky moc, zakladam akvarko, tak si tam neco snad vyberu.
Uz se těším 8.4 se uvidime.
Dá se tam sehnat Polozobánka Malajská (Dermogenys Pusillus)
Byl jsem tam prodávat.Seženeš tam tlamovce,velký výběr živorodek,ty má skoro každý prodejce,sumečky,tetry,krunýřovce,parmičky,dánia,cichlidy,raky,občas krevetky.....,záleží co sháníš.Ceny jsou nižší než v obchodě,ale hlavně zde máš kvalitní ryby od chovatelů.
zalezi co shanis, ono je to kazdou burzu jiny.
0 19.03.2007 00:49 redmaus – Aldis HK
Dobrý den,
byl jste někdo v neděli 18.3. v Aldisu v Hradci.
Na příští burzu se tam chystám a zajímalo by mě jaké druhy rybiček tam můžu narazit a zda ceny odpovídají kvalitě. Nebo tam nemám ani jezdit.
Přidat reakci
1 ...... ...... [3]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 6434x