Burza Hradec Králové
Chápu stovka je stovka, ale šneci tam určitě budou....jen záleží jak široká nabídka druhů bude k dispozici....
Starší reakce
Vím, ale stovka za vstup a pak zjistit, že tam nikdo nebude mít šnečky (do akvária)? Tak se raději nejprve ptám zde ...
O tomto víkendu je v Aldisu AkvaTera.
Zdravím, nemáte někdo z HK k dispozici okružáky, piskořky nebo jiné drobné šnečky (nikolik však kružníky)? V akvaristice u nás mají jen ampulárie a ty už jsou velký, děkuji.
Starší reakce
- pokud nebudou na burze, tak tady jsou dostupné běžně (Kutná Hora)
-
www.zoopet.cz/… Nevíte prosím jestli nekdo na akvatera v HK nenabízí kuňky východní?
Starší reakce
Starší reakce
0 10.09.2021 16:28 R romant [28001] Starší reakce
Starší reakce
Kde byl? Když se vejde tunelem tak vlevo na konci v řadě u oken? Ideálně mě napsat SZ, většinu prodejců znám.
0 11.03.2019 13:33 Andrew987 – kontakt
Zdravím, nemá někdo kontakt na prodejce cichlidek (Apistogramm), který je tuto neděli prodával?
Ano, je to burza, ne výstava, která se ostatně v těchto prostorách nekonala, ta byla hned v přízemí vpravo v kongresové místnosti, kde byla ona výstava a v první víkend byla i v druhé místnosti prodejní část. Zbytek komentovat nebudu, jenom jsem se vyjádřil k té výstavě, burze, ono se to velmi často zaměňuje.
0 10.03.2019 20:48 Xklop [164] - Rostliny Ahoj ve spolek,
dnes jsem jako akvarista navštívil zdejší burzu a otevřeně musím říct že tak obrovské zklamání jsem nečekal. Pro teraristiku tam byl celý sál plný všeho možného od vybavení, krmení tak hlavně živých zvířat - pavouci, želvy, spousta druh "ještěrek" - gekoni, felzumy, chameleoni, hadi..... Pro návštěvníka akvarijní části - jedna mrnava místnůstka, spíše šatna. Prodejců ryb asi tak jak v malé akvaristice někde na periferií menšího města. Výběr z pár běžných druhů. Kytky úplně katastrofa. A to ještě hlava na hlavě a to nepočítám půl hodinou frontu. Možná jsem zmlsany burzou v Praze na Pankráci.... Kdysi asi před deseti lety jsem byl v Aldisu na výstavě a výstavní plocha byla oba sály, a jen akva. Dnešní zklamání bylo obrovské..... Snad to bylo jen vyjímečně, jinak se sem fakt nevyplatí jezdit.
Starší reakce
Kontaktuj tohoto člověka, jezdí nepravidelně, když má odchovy, na jeho stránkách je vždy termín kdy v HK bude, domluv se s ním, třeba pochodíš.
lpdbetta.blogspot.com 0 26.06.2018 21:47 Konan Zdravím,
nevíte někdo, zda lze na HK burze sehnat betty ve variantě dumbo?
Starší reakce
Starší reakce
Tak nemá...napadá tě ještě další možnost?
Napiš si tomuto člověku, nechodí pravidelně, řekne ti jak je na tom se sortimentem a jestli v květnu bude přítomen.
michalovykrevetky.cz/…
Zdravím, nevíte, jestli zde bývají k dostání japonské krevetky (Caridina multidentata)?
Starší reakce
Ahoj neva. Mám to pro kamarada k narozkam on má 1500l. Ale spíš mě to zajímá jestli radši nesehnat neco sehnatelnějšího
špatně se to schání ;) inak diky
Ne s největší pravděpodobností rovnající se téměř jistotě ne.
Ahoj. Byť to není slušné odpovídat na otázku otázkou, neodpustím si.. Máš na ně adekvátní nádrž? Respektive tak 2000 litrů?
0 16.04.2018 07:40 Filip – Sumeček žraločí
Zdravím nevíte někdo jestli na burze v HK bych sehnal sumečky žraločí 2 kousky
Starší reakce
0 13.01.2018 13:45 Adam – Cichlidy papousci
Zdravím,nevíte jestli bych na burze v HK sehnal cichlidu papouščí?
Starší reakce
Starší reakce
Taky mívají moc pěkné C.elegans
Ano, seženeš, pandy, paleáty, šulcáky.
0 04.01.2018 08:43 slava – Pancéřníček
Ahoj, seženu v HK na burze pancéřníčky Sterbovi nebo jiné podobné?
Starší reakce
Tak směrem na Prahu z HK pojedu, ale bude mě zbejvat ještě takovejch 85km a už budu doma.
A nepojedeš domu přes Prahu...?
0 14.11.2017 19:48 R romant [28001] Na nedělní burze budu mít k dispozici následující rostliny:
Cenová relace (30,-)
Hygrophila corymbosa
Hygrophila siamensis
Bacopa monniera
Alternanthera bettzickiana red
Ludwigia cardinalis
Limnophila sessiliflora
Sagittaria subulata
Cenová relace (40,-)
Cryptocoryne wendtii mini
Ceratophyllum demersum
Echinodorus amazonicus
Sagittaria platiphylla
Vallisneria asiatica
Cenová relace (50,-)
Nuphar japonicum
Cryptocoryne costata
Cryptocoryne pontederiifolia
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne becketii
Cenová relace (70,-)
Anubias coffeefolia
Anubias barteri
Můžete tzv. předobjednat, tedy ozvat se mě do vzkazů, budu rezervovat, počty samozřejmě nebudou neomezené.
Starší reakce
Příště se na tebe přijedu podívat, ať vidím, kdo mě dře z kůže
Mě a bát se?
Asi to jsou průseráři a bojí se tě.
Všem se omlouvám
Hradec je odvěká konzerva, tam můžeš mít ceduli jak vrata a stejně budou přešlapovat jak školáci před tabulí a vo slevu si stejně neřeknou.
A víš určitě, že tě poznali ? Měls tam ceduli, že jsi romant z Rybiček ?
Tak super, snad mi to vyjde. PMDD kuličky by se mi hodily
0 07.10.2017 20:21 R romant [28001] Starší reakce
Starší reakce
Ano,někdo tam Betty měl z vlastních odchovů.Ale jaký druh přesně nevím.Měl je v pěkných specielních velkých sklenících.Každou zvlàšť.Třeba si někdo vzpomene i na druh.
Já po rybičkách moc nekoukal. Betty tam byly, ale jakého původu nevím.
0 12.02.2017 20:15 zlatarybka –
Re: Zip Zip a pitris65: A co Bety pestré, byly tam nějaké z domácích odchovů (ne import ze zahraničí)? Díky za odpověď
Souhlas,byl jsem tam taky.Chtěl jsem dokoupit nějaké rostlinky.Chyběli 2 obvyklí prodejci rostlin.U těch dvou co tu byli hodně brzo přebràno a vybráno.Dost lidí zakládalo akvárko...Ale lidí na burze opravdu spousta!
Odpovím si sám, nemělo. Byli jsme tam poprvé, fronta lidí asi 150m, přes celé patro a ještě do zatáčky, ale je fakt, že to šlo rychle. Asi za 25min jsem byli uvnitř. Pro tera paráda, akva je v menším sálečku, něco rybiček, krmení, 2 stánky s rostlinkami, ale takové základní, sice jsem 3 celkem pěkné koupil, ale jiného druhy než jsem původně chtěl. Takže pro mě zklamání.
Přidat reakci
[1] 3
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 6434x