E-shop
stejně dobrá zkušenost s profizoo - již několikrát objednávka vyřízena obratem, stejně jako info o stavu vyřizování. Mohu s klidem doporučit.
ja si v miga vyzvedaval osobne, a bez potizi.
0 19.05.2008 15:34 sokar Mám dobrou zkušenost s
www.AKVA-TERA.CZ
Bral sem tam 2x Fluval FX5 a osvětlovací tělesa 3x.Rychle vyřízeno.Bez problémů
Ja mnel s miga zkusenost ze nikdy nedoslo vse najednou a nektere veci vubec :o(
Me se osvedcila na veci miga.cz a na kytky pestirna-jaromer.webgarden.cz komunikace i rychlost v poradku, co slibili, to splnili. Zadny neprijemny prekvapeni.
www.profizoo.cz Drobná objednávka za pár set a milá slečna mi volala už dvakrát. Poprvé o možném zpoždění dodání jedné položky, podruhé (po dvou týdnech) o tom, že dodávka je již kompletní - jestli ji stále chci. A ještě mi chvíli po rozhovoru přišla sms o předání zboží na expedici.
Po zkušenostech s jinými shopy (např. akvaristika.eu - excelentní příklad nereakce, nezájmu a nekomunikace) mě to skoro rozbrečelo
0 19.05.2008 12:18 Vééna – Akvaristiky
Já přidávám mojeakvarium.cz ... nakupoval jsem u nich už dvakrát, výběr pro mě dostačující, rychlé doručení, bez problémů...
Připojuji se, akvarista.cz, dobrá komunikace, rychle a bezproblémově provedený obchod.
www.allpet.cz je taky dobrej obchod. Spolu s kamarádkou jsme si tam objednávali nějaký zboží pro ryby, křečky a hada, všechno bylo v pořádku. Vyzvedly jsme si to přímo u nich v e-shop prodejně, příjemná pani..
0 18.05.2008 20:34 Lorsson – Re: kalahare
Pridavam se , akvarista.cz bezproblemova a rychla transakce.
taktez mam dobrou zkusenost s akvarista.cz
Já mám dobré zkušenosti s
www.akva-exo.cz (dokonce o stavu vyřízení informují smskami)
a akvarista.cz
V tvém případě bych tedy postupoval tak, že bych si vybral obchod podle ceny nejdražší položky a přitom přiobjednal i ty levnější - i když jsou tam třeba větší rozdíly. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
Mam podobny zkusenosti, koupil sem si u nich filtr a prisel mi nekopletni, chybela tam vrtulka, tak sem tam volal a zvednul to majital firmy pan Hampl, byl hodne neprijemnej a vlastne me obvinil ze lzu, ze filtr musi bejt urcite kopletni, no tak sem jim pak psal meila kuli reklamaci a nebyli schopny odpovedet, takze v exo-eko us rozhodne nic, sou to zlodeji.
já jsem kapupoval v profizoo.cz a bez problémů ještě firemní propiska k tomu
Souhlasim s předešlými názory ale rozhodně nedoporučuji.www.exo-eko.cz zaplatila sem zbozi a vubec se ke me nedostalo a pak sem se s tou firmou hodne dlouho hadala aby mi vratili zpět peníze..hold musis hledat
Záleží na tom, co hledáš, kolik do toho chceš investovat... Pokud čekáš nějaký univerzální tip, tak se ho asi nedočkáš, jak psal Jiřin - všude je něco, někde výhodnější, někde míň, ale zase je tam jiná věc výhodnější... Musíš hledat podle toho, co odpovídá Tvým možnostem.
0 18.05.2008 11:36 weru – Re: Jiřin
to jo ale nechci platit tolik poštovných potrebuju fakt nejakej bezva tip!
0 18.05.2008 11:30 Jiřin – Re: weru
No tak to je ruzné, já osobně jich projdu vždycky víc a z každého si vybru něco, protože všude dobré něco jiného ...
Starší reakce
on je nemá
''pracuje'' pro nákou výkupnu a ta má možnosti importů atd
0 20.12.2007 18:42 werča Já nakupuji jen v Mize, mám to blízko a není to drahé. Akorát přes net už odmítám. Terárium přišlo po dvou měsících místo po třech týdnech a potom už jsem to nezkoušela. Ale majitel příjemnej a ty pipinky co mu tam prodávaly už tam nejsou.
Slušný obchod možná(nevím nic jsem tam neobjednával), ale s neslušným panem jednatelem...
Starší reakce
0 17.11.2007 20:26 wayn [79] Starší reakce
0 26.06.2007 12:19 langosh – to Tortojs
Starší reakce
0 25.05.2007 23:50 RedDevil Tak me osobne miga az tak extreme levnejsi neprijde.
A myslim,ze se pri nakupu mensich druhu rybek po nekolika kusech vubec nevyplati.
Jedine az na vylozene drahych a malo beznych druzich mozna ano.
Starší reakce
0 05.04.2007 12:54 zoo – miga
halo, halo, taxe hlasim, dneska dorazily krevetky z migy, jsou ok. po telefonu jsem se zeptala, jeslti je maj, na netu je objednala a uz jsou v akva. takze prvni zkusenost a doporucuju.
zu
Starší reakce
0 01.04.2007 00:38 zoo – to sid
taxem na to koukla hned, hmm, zkusim tam zitra zavolat, telefon udajne funguje kazdy den do 22 hodin a doufam, ze se nejak dohodnem.
to all:
no ale pokud ma nekdo doma ´pruhovany´ krevetky a chtel by je poslat...koupim.
no, tak zatim dobrou.
zoo
0 01.04.2007 00:33 zoo – diky
diky Side,
rano to prostuduju.
zu
0 31.03.2007 23:42 Sidonius – To zoo
0 31.03.2007 22:30 zoo – to tau
dekuju, zkusim to
a jaxis je nechal poslat?
zoo
z migy ber, miga je super
mam od nich hrbohlavce a jsou naprosto vpohode
0 31.03.2007 21:05 zoo – ??
tak co, mate nekdo zkusenosti??
0 31.03.2007 12:55 zoo – opr.
zviratek
0 31.03.2007 12:54 zoo – MIGA
mate nekdo zkusenosti se zasilanim zivych zviratech e-obchody??
chci si obejdnat nejake krevetky od migy.
diky za reakce.
Starší reakce
ja vetsinu potreb nakupuju v hradeckym hornbachu... dokazali mi tam hodne poradit... rybicky teda odtamtud mam jen 4 tetry cerny a 5 pancernicku zelenejch a 2 mrenky nadherny vsechny sou v poho az na ty mrenky... dostali krupicku ale uz sem je vylecil
0 24.11.2006 14:50 teekey – hornbach
Dneska se du mrknout do Hornbachu v Brne na Herspicke, prej tam maji taky nejakou akva sekci
Například Miga.cz prodává živé ryby,ale zaplatíš 180kč za dopravu vlakem.
zatim jsem nakupoval jenom u chovatel.eu a prvni objednavka prisla domu polovicni s dodatkem na fakture, ze se omlouvaji, ale zbale zbozi neni skladem. Tak u druhe objednavky jsem dopsal do poznamky, ze chci byt informovany o pripadnem nedostatku zbozi, jinak to neodeberu - nejlepsi je fakt, ze vsechno co maji na webu maji skladem
Uvidime jak dopadne druha objednavka (prijde v patek). Oni nektere eshopy zasilaji i ryby? :O To bych hned zkusil, nemam moc moznosti nektere druhy ryb v me lokalite koupit a jezdit pro rybky treba 100km se mi zda trochu drahe :/ Muzete dat odkaz na nejaky obchod, kde prodavaji ZIVE rybicky a zkusenosti? diky
0 22.11.2006 12:09 Kryštof – e-shop
A máte třeba někdo zkušenosti s e-shopem Aquatera?Mě zas příde,že ceny sou ve všech e-shopech podstatně nižší než v akvaristikách(hlavně co se týče těch ryb a ostatních živočichů),ale asi se to zas vykompenzuje cenou za dovoz..?Ale stejně mi to příde trochu jako kdybych kupoval "zajíce v pytli"..Tak se podělte o vaše zkušenosti!Neřikejte mi,že Maxim je jedinej,kterej takhle nakupuje
For Maxim:díky za reakci!
0 21.11.2006 21:58 Maxim – good
Kupoval jsem z Migy 6 akar hnědých a dva hrotočelce ostnoploutvé. Rybky dorazily v pořádku a dodnes jsou úplně v pohodě.
Přidat reakci
1 ...... ...... [10] 11
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 17637x