Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristiky v Praze

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Akvaristiky v Praze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2010 18:29 Lucka
jj na Spořilov chodím pokaždé a mám to tam moc ráda, mají tam docela dobrý ceny a pěknej výběr rybek ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2009 13:44 kreten Re: cusbus
Ono je toho více a je jen s podivem, jak hodně lidí slzí nad tím, že je v Čechách je jen Vivárium a Nuselská, na Moravě Sklorex. Inu lépe jim bude na burzách....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2009 12:39 Muž cusbus [37] - TetryRe: kreten
Taky si to myslím. Obchod s větším výběrem ryb má také větší náklady, protože méně běžné ryby se tak často neprodávají a tak v nich mají vložené tzv. mrtvé peníze + mají náročnější přechovávání ryb. Navíc obchody na frekventovanějším místě nebo ty s velkým obratem (jako např. MIGA) můžou mít ceny nižší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2009 09:15 kreten Re: cusbus
No ona ta cena je limitovaná často tím, že v daném krámě seženete druhy ryb, o kterých v těch levnějších ani neví, že existují.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2009 08:20 Muž cusbus [37] - TetryRe: frmol
Nemyslím si, že by Akvaristika Nusle byl špatný obchod. Obsluha je příjemná a výběr ryb docela ujde. Je ale pravda, že při porovnání s ostatními je trošku dražší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2009 07:46 Žena zelvik58 [22] - SumciRe: frmol
V Nuslích jsem ještě nebyla,ale mám zajímavý zážitek z Chodova.koupila jsem si tam sumečky pardálí,doma jsem zjistila,že jsou to gibíci a na účtence byli jacísi pancéřníčci.Taky mi příšerně vadí,že v akvaristikách udávají valikost ryb ,jaké zrovna prodávají,ale jak ryba doroste už tam není.Takže závojnatka,jakýkoli typ 4cm a podobné nesmysly.U nás v akvaritice alespoň poradí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.10.2009 22:11 Muž frmol [14] – akva Nusle
driv jsem sem chodil nakupovat nekdy jen se podivat, ode dneska tam ale nevkrocim. chtel jsem koupit sterbaky, pani je mela pred 2 tydny za 90Kc, dnes nejdriv ze taky za 90 ale ze se zepta jeste syna, a ten pry ze za 145kacek (za takove prcky!), kdyz jsem se zeptal proc, tak ze pry vyrostly. V Melmiku je maji za 100Kc, na burze jsem je sehnal za 50 ... Pri vykupni cene cca 40 Kc je to sila, tak at si tam plavou dal..

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.04.2009 21:33 Žena Chalybda [55] Re: Kníže Máz
Hmm, tam jsem byla dneska, SPOUSTA mrtvolek s dojížďáky, obsluha velmi velmi vlažná... Je fakt, že tam mají velký výběr druhů, které nejsou moc k sehnání, ale nešla bych do toho... :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.04.2009 19:26 Muž Kníže Máz [42] Re: miklaras
Hornbach se může přejmenovat na HROBBACHA. Taky sem se u nich spálil a už víckrát néééééé!!! Je to dobrý akorát na podívání, mají tam hodně druhů, jinak je to šit! To už i to OBI je snad lepší i když bych to taky nedoporučoval! Je lepší si připlatit a je klid. Byl jsem jen jednou v Zoo Bráník a nezkoumal vše co mají, ale ty krunýřovce mají za výborné ceny a velký výběr. Udělalo to na mě výborný dojem a pokec byl tak přátelský že bych se tam vykecával do teď ;-) . Jsou tak vstřícný, že snad seženou vše co si člověk může přát. Lidičky a to výstavní akvárko hned proti vchodovým dveřím palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 21:04 kreten Re: JuraS
Víš-li, napiš vzkaz Pavlovi Mžourkovi a myslím, že dohoda nebude tak složitá:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 19:44 Muž navik [908] - SumciRe: JuraS
:-) , pokud osobně - v ruce, pak bych se zkusil po telefonu zeptat tady: www.robimaus.cz , sice je to až za okrajem Prahy, (pokud to budeme brát striktně), ale mají tam spoustu podobných "drobností", když potřebuji něco takového, většinou tam pořídím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 19:14 JuraS Re: navik
In-natura znamená například osobně, naostro, prostě v ruce..nechci e-shop..o akvaristovi vím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 18:54 Žena miklaras [10] Re: Romy
Souhlas. Při poslední návštěvě Horbachu pár mrtvých ryb v nádrži, personál k neuvěření a vrchol, mrtvý krunýřovec, na kterém se pásli ostatní...krupice normální rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 17:36 Muž navik [908] - SumciRe: JuraS
různé průměry mají v e-shopu na "akvarista.cz".
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 13:28 JuraS
Poraďte mi kde v Praze in-natura koupit umělohmotné zelené průhledné trubice a kolena k nim např od firmy Dohse viz. www.dohse-aquaristik.com/… ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 09:36 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: Moucha
Když budeš hledat žlutou ceduli s nápisem Sera, tak to nemůžeš minout...
Včera jsem to tam navštívil a musím uznat, že tentokrát se mrtvolky nekonaly... A to je dobře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 09:12 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: kreten
Tramvaj 11. Mezi zastavkami Michelska a Pod Jezerkou, maj tam ceduli (bohuzel ji stini okolni cedule) a ve vyloze akvisko s rejnokem a u chodu vzorky mlsku pro psy v misce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.04.2009 08:52 kreten Re: akar77
Je to Nuselská 108, kousek od té velké křižovatky v Michli směrem do centra po levé straně
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 22:10 Muž Yirka [9260] Re: netik
Jak říkám nechci polemizovat a proto z mé strany poslední reakce.
"Náš zákazník, náš pán" platilo již za první republiky a bude platit i nadále. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 22:05 netik Re: Yirka
já bych se nechytal jen těch utracených peněz,hlavně jsem psal o chování některých zákazníků a to je to hlavní o čem si se ty ani nezmínil,myslím že někteří zákazníci mají velkou potřebu obchodníky deptat a jak jsem psal,když je slušnej zákazník bude slušnej i obchodník a jak jsem odepisoval rakovi,tak asi dokonalej obchod ani obchodník neexistuje
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 21:58 Muž Yirka [9260] Re: netik
Nechci z toho také dělat rozsáhlou polemiku, každý máme právo na názor a můj názor na pozici obchodníka a zákazníka je tedy od toho tvého odlišný. Rozlišovat zákazníky podle momentálně utracených peněz je velmi krátkozraké. I ten korunový je potenciálně tisícový.
Ano,obluha může být strohá, dobrý obchodník si to však asi nedovolí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 21:48 netik Re: Yirka
nedívám se na to z žádného pohledu a nechtěl bych tu filozofovat,prostě jsem byl osobně zatím vždy spokojený a to o unavený obsluze není zase tak jednoznačný,pokud přijde zákazník v pohodě a s úsměvem,určitě se dočká také i on dobré obsluhy,musím se zastat obchodníků,protože někteří zákazníci si myslí že když jdou utratit nějaké peníze a mnohdy to jsou halíře,že jsou páni tvorstva a měl by před nimy obchodník klečet na kolenou,pak se někteří diví že je na ně obsluha strohá,není to vždy pravda a určitě jsou a i já znám hrozné obchodníky a prodavače,ovšem ne jednou jsem byl svědkem jakou scénu dokáže udělat unavenej a z práce naštvanej zákazník jen třeba pro maličkost,chce se to dívat trochu do hloubky a né si jako zákazník mylselt že můžu všechno...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 20:47 Usine Re: akar77
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 20:18 akar77 Re: kreten
Ahoj, kde je prosím přesně ta prodejna v Nuslích? Kousek od tama dělám tak bych tam kouknul na tu předraženost:-)) To byla ironie, ceny jsou takové jaké jsou dány poptávkou a konkurencí. Nikdo přece nikoho nenutí aby si to kupoval, koupí jiný "blbec" co je mu líno zajít vedle a nebo zkusit burzu apod. A o tom je obchod. Typická situace, kterou jsem nedávno zažil v PET prodejně v komplexu nák.centra(jak je multikino) na černém mostě : zákazník si kupoval akvárko(cca 12litrů)-no budiž,ale k tomu mu hned prodavačka prodala asi 20 rybek, šneky a aby se těm rybám dobře dařilo(ironie) tak přidala ještě pár kusů umělých kytek a barevné dno a pekelnou zásobu Tetraminu. Pán se už těšil jak to hned doma napustí, dá tam hned těch 20 ryb, umělé kytky a začne hned krmit. Předpokládám, že z těch 20 ryb už dneska nemá ani jednu a jsou někde v septiku a už byl znova v te prodejně koupit nové a aby to prodejce užehlil tak mu přidal nějakou vodičku za 350,-kč s tím, že po tom se mu to už nestane! Tak bohužel i tak se u nás prodává - prostě hlavně prodat. To je jediné co se mi moc nelíbí(s ohledem na to že jde o živé tvory) a navíc tahle strategie prodeje je jen krátkodobá, ten člověk stejně časem zjistí v čem byl problém a pak bude jen naštvaný, že mu neporadili a nebo ho neupozornili že dělá chybu a už se tam nikdy neukáže. jestliže někomu poradím, slušně a taktně ho upozorním na možné chyby, tak se třeba přijde příště zeptat znovu a hned si něco i koupí, a tak dále. Pouze můj názor, nikomu ho nevnucuju, možná že s tímhle přístupem bych jako prodejce brzy zkrachoval, nevím.
Mimochodem scháním úplně ty blbé přísavky na silikonové hadičky(ke vzduchování) a nikde je nemůžu sehnat, nevíte kde je mají?Ty Nusle?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 16:36 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: kreten
Promiň o těch pet-centrech to psal rak. Jinak máš samozřejmě pravdu - ono se nevyplatí jet pro máslo o korunu levnější, když projedeš benzín za stovku - ale jen jsem chtěl poukázat, že je hloupost propagovat jeden šop a ostatní nebrat v potaz, protože těch negativ mají víc... Problém veřejnosti i můj je ten, že pokud je vše pořádku, tak to člověk bere jako samozřejmost a to špatné se mu prostě zajídá - provozuju internetové obchody a vím, že spokojený zákazník poví o svém zážitku z nákupu 0-5 lidem - kdežto naštvaný zákazník až 15-ti lidem a v dnešní době internetu to můžou být i stovky až tisíce lidí. Raději bych byl ne spokojeným zákazníkem, ale naprosto spokojeným zákazníkem a byl tím, kdo těm tisícům doporučí - u někoho to jde a u někoho bohužel ne - vivárko jsem vychválil do nebes - zaslouží si to - nuselská má ještě co zlepšovat, ale jinak jsou v porovnání s jinými na vysoké úrovni...(tím samozřejmě netvrdím, že by si někdo z mého názoru měl sednout na zadek - ale třeba to někomu trochu pootevře oči).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 16:27 kreten Re: arnošt
Nevím sice kde jsi vzal, že zatracuji PET centra, ale budiž. O cenách j e d n o t l i v ý ch druhů ryb se nemá cenu bavit, pokud neuděláš cosi jako "nákupní košík". A v celé šířce sortimentu. Je sice možné, že parmička v nákupáku stála třicet a v Nuslích sedmdesát ( i když se mi to nezdá), ale to jsme u politiky řetězců a malých krámů. Chleba v nákupáku stojí také desetník pod 24,- a v normálním krámě víc.
Edit: Mimochodem jsem si v jiném tématu přečetl jak žasneš nad tím, že na burze prodávající "samí odborníci" blbě poradili s žábou. Nu co taky chtěli jen prodat:-). Ani burza není samospasitelná...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 16:20 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: kreten
Tak příklad za všechny - parmička sae - nevím jak nyní, ale zhruba před půl rokem je prodávali za 70kč kus - v tebou zatracovaným pet-shop centru za 30kč a rozhodně jsem si je nespletl s krásnoploutvou...(to jen předcházím případným provokater-acím) :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 16:09 kreten Re: arnošt
Já vám ho přece neberu pane kolego, jen jsem se vám pokusil vysvětlit, že nevíte nic o tom, co je to předražování
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 15:48 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: kreten
Milý chytači za každé slovo - jsou dva břehy - jeden co chce vydělat a druhý který chce ušetřit - v tomto případě jsou role naprosto jasně rozdané - pouze se snažím ušetřit - trochu mi přijde, že toho lobování za nuselskou už by stačilo - každopádně je dobře, že budou ještě lepší a kdo ví - třeba jednou převálcují i vivárko... měj se hezky a už přestaň dělat čest své přezdívce...každý má právo na svůj názor a bylo by dobré ho respektovat a ne za každou cenu popírat...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 15:43 kreten Re: arnošt
Milý popichovači, vaše stížnost byla předána kompetentním zaměstnancům v prodejně Nuselská. Takže závady, které občas vyskytnou všude, budou odstraňovány neprodleně.
A ktomu vašemu jásání nad burzou a "předražování" v krámech. Račte si urovnat pojmy v hlavě. Ono se na burze může prodávat "levně" jedna radost. Pokud uvážíte, že 90% tržby nepodléhá zdanění. To ovšem v kamenném obchodě jaksi nejde. A tudíž musí být ty ceny trochu jiné. Pokud byste nakupoval na burze v Německu, tak byste viděl, jak to tam má berňák podchycené:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 15:23 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: moucha
Zkus burzu na pankráci - koupíš tam všechno - riccii i krevetky - pokud se domluvíš s chovatelem krevetek, tak ti přiveze i nějaké specialky, red crystal, orange, black crystal - pan Malát - občas tu má inzeráty nebo mrkni na seznamu a dej si ho najít... jinak občas i tady někdo něco nabídne - já budu mít brzo Red cherry a riccii mám taky, ale je plná okružáků, tak ji nenabízím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 15:16 moucha Re: rak
Kliiiiiiid cece, chodim tam asi pul roku aspon jednou mesicne... za tu dobu jsem je upozornil na cca 3mrtvolky, hned je odstranily.... vzdy se mi snazili pomoct, ale kdyz jsem jim rekl ze mam mecovky v 10 l akvarku (3ks dospivajicich, koupil je kolega), mneli mi rovnou rict ze to je blbost.... huz jsem je dal kolegini co ma 200 l akvicko, pak kdyz jsem prisel ze se mi rozpadli Cryptocoryne tak mi nerekli, ze se to stane pri zmene prostredi... musel jsem si to najit tady na foru.... proste te nechteji nejak odradit, urazit.... ja je plne chapu, doba je zla... takze, az budu mit podminky pro krevetky koupim je jedine u nich!!!(az naucim kolegy ze se rybky neprekrmujou)
To mi pripomona, nemate nekdo v okoli Nusli riccii fluitans???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 15:11 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: rak
Ty seš machr, čoveče - přečti si celé téma a jistě pochopíš, co mi na nich nesedí... Je to dobrá akvaristika - to nepopírám, jen jsou předražení - něco mají draží i než v tobě haněném pet-centru (pravda, že tam nejsou odborníci). Schválně ti do nuslí zajedu a pak sem napíšu, kolik tam bylo mrtvol. Co se týká mrtvolek za poloviční cenu - tak to byl samozřejmně vtip - tebou nepochopený... A mrtvolky byly balon molly - jednodruhová nádrž, pancéřníčci albíni a pak ještě něco co si teď nevzpomenu na jméno... A co se týká výběru rostlinek, tak o tom taky raději moc mluvit nebudu... Možná je moje skepse, ale hodně způsobená tím, že jsem už navštívil i mnohem lepší akvaristiky...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 15:04 R Muž rak [985] - Raci, krabi, krevetkyRe: arnošt
Musím tě zklamat ale mrtvolky tam opravdu nemají ( jestli dojde k nějakemu uhynu,, tak to asi rychle likvidují).Ani jsem neviděl, že by někomu prodaly mrtvolku za poloviční cenu.Hold se mi zdá že ti nepadli do oka ,tak hledáš jen to špatné. Už jsem viděl dosti akvaristik ,kde se ani na upozornění na mrtvou rybu v nádrži nesnaží o její rychlou likvidaci (i hodinu po upozornění tam mrtvola byla ).Jak praví jedno přísloví, když někdo chce psa bíti, tak si hůl vždy najde( v přeneseném významu)to platí na tobě podobné.A jestli v nádrži byla mrtvá ryba, tak sloužila jako potrava (např. kraby)
Já budu tuto akvaristiku vždy považovat za jednu z těch nejlepších v Praze .Samodřejmě bych názor rychle změnil, kdyby se tam začaly ty mrtvolky opravdu objevovat, ale zatím je tam nemají.
A jestli jsi měl s nima nějaký problém, tak to sem napiš, a jestli ne ,tak přestaň hanit jejich velké usilí o spokojeného zákazníka a radši začnit chodit do pet center kde ani nevědí co vlasně mají v nádržích ( možná ti to tam bude lépe vyhovovat).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 14:13 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: rak
raku, prosím tě - ty si tam pečený vařený a nikdy si neviděl v nuselský mrtvolku - to snad ne... jsou dobří, ale prostě jich tam občas mají dost... otázkou je jestli to není třeba zrovna dovezená karanténa, ale je téměř pravidlem, že mrtvoly mají... ale co je výhodné - prodají ti ji za polovinu živé rybky... smich tak vstřícná obsluha tam je...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 14:06 R Muž rak [985] - Raci, krabi, krevetkyRe: Moucha
Nevím kde jsi viděl ty mrtvolky,ale já ne a to sem tam pomalu pečený a vařený.Obsluha je velice příjemná a velice se snaží vyjít vstříc zákazníkům.Kdyby se sestavoval žebříček dobrých akvaristik, tak by obsadily 2 místo hned za Viváriem.Každý hold má jiný pohled na věc, pak jsou ti co budou vše jen kritizovat a hledat jen to špatné .Ještě jsem se nesetkal z takovým borcerm, který je tak dokonalý že mu nemá nikdo co vyčíst .Jestli takový obchod znáte, tak to sem napište.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 13:17 Moucha Re: Ivulik1
Jojo, jsou tam dva pohodovi mladici, rozsirujou se, takze snad v brzke dobe bude i galerie akvarek! hop jen ten eshop.... substrat byl jako ze je skladem a nemneli ho, prej zejtra :-(

jinak na dejvarne jsem si tech testu od rataje nevsimnul, asi jsem tem holkam moc nepadl do oka... neprekypovali ochoutou :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 11:46 langosh Re: Moucha
Moucha napsal: zatim prvni co maj testy od rataje, zkouknu a poreferuju
Testy od Rataje mají i v níže zmíněném Carassiu...
Roman X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 11:41 Ivulik1 Re: Moucha
Moucha napsal: www.mojeakvarium.cz - sidlej Na Louži 17, zatim prvni co maj testy od rataje, zkouknu a poreferuju
Tak s timto obchudkem mam dobrou zkusenost palec Byl tam takovej fajn typek, domaci prostredi, kytky ve vane :-D a dal mi piskorky za darmo :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 11:08 Moucha Re: burka
Nuselska 108-*prijemna obsluha, pripadne objednaj, ale pripada mi ze tomu moc nerozumej, nechteji zarmoutit, pravidelne je upozornuju na mrtvolky

Ajax shop, Jaromírova 13 - nic moc vyber, prijemna obsluha, nektery veci pomerne levny, ale pozor v utery jezdi pro zbozi takze se stava ze otevrou treba haz ve 14 misto ve 12!! odbornost nix mox

Vršovická 87 - na tak malej obchudek docela vyber, maj sutry na vahu! (lavu i bridlici), reklamoval jsem tam vzduchovaci moturek, po 30dnech vymenili za novej, obsluha- jsou dva majitele, ten starsi je fajn

a pak jsem nasel jeste www.mojeakvarium.cz - sidlej Na Louži 17, zatim prvni co maj testy od rataje, zkouknu a poreferuju
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 10:31 burka Re: kreten
No ke carasiusu, dřív tam byla dost nepříjemná obsluha, ale teď se to lepší. Dřív dokonce byl vždy problém, že specielně od nich nám ryby vždy pošly, nebo přitáhli krupičku. Ale musím říct, že teď mám od nich sekavce a drží se, takže se asi celkové zlepšili:o)
Jinak jsem zapoměla, že na rybky je fajn akvaristika Kásim na petřinách.

Ohledně té techniky nevím, tu jsem právě osbně nesháněla zatím, tak se ptám, kde poradí:o)

děkuji tedy za příspěvky.

Arnošt: jo filtr vypadá dobře, ani není nijak předražený pokouknu po něm a zapřemýšlím, docela se mi zamlouvá, nad 200litrů jít nechci ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 08:30 Muž Yirka [9260] Re: netik
Nevím z jakého pohledu se na akva oddělení v Hornbachu díváš (připadá mi to trochu zainteresované) ale já to vidím přesně naopak. Pro techniku tam, pro rybky a předražené rostliny určitě ne. To že je prodavač unavený ho za nevstřícnost k zákazníkovi neomlouvá .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.04.2009 00:21 Muž Romy [1840] - CichlidyRe: netik
Nevíš?Jednoduše proto,že Hornbach je už silně provařený.Nádrže jsou ve sloupci na jeden filtr,ryby pod antibiotiky,doma je na 90% jistá krupička,rostliny sice krásné,ale silně předražené od fy.Dennerle,jsou schopní doporučit glo-glo,protože to určitě potřebuješ,za ty prachy...Tak bych mohl pokračovat,není to můj výmysl,ale mám dobrého kamaráda,který tam pracoval,a vydržel asi 4 měsíce.Pokud máš pochybnosti,vyhledej si zde reakce na Hornbach,a nejen tady.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 23:46 netik – Hornbach
Nevím proč tu nepadlo ani slovo o Hornbachu,zatím mi poradily se vším,ryby a jejich ceny jsou taky dobré,rostlinky mají pěkné,nádrže jak ryb i rostlinek čisté,krmiva je také dost,není sice velký výběr techniky a ostaních potřeb,ale v pohodě se tam dá založit komplet akva i z údržbou a doplnky,,ono všude je něco a i tady jsem občas viděl mrtvolku v nádrži,ale rozhodně to nebyla známka nějaké choroby kterou by trpěly ostaní,prostě jen nějaká občas....z obsluhou se dám vždy do řeči a zkušeností mají dostatek,každý někdy toho má dost za celý den a né vždy je cítit vřelost na naše otázky,ale pokud jim dáte najevo opravdový zájem,tak jsou fajn a rozpovídají se jako asi já ted,tak doporučuji zkusit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 22:02 kreten Re: Diego
Netuším, co přesnějšího lze dodat na Nuselské 108 - dodám:-) křižovatka do města - levá a psk už nelze minout.
Kulaťák - směrem k divadlu Semafor, to už musí najít i trubka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 21:41 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: RAP
samozřejmě jsem věděl, že je to blbost a nikdy bych si to nekoupil - jen mi bylo divný, že ať jsem si ukázal na jakékoliv akva, tak vše bylo v pořádku a mohl bych si to v pohodě koupit... holt je špatná doba a lidi potřebují peníze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 21:21 RAP Re: arnošt
No, ono je to dvousečné. Známá prodavačka dnes lidem řekne, že jimi vybraná kombinace není vhodná a navrhne jim vhodnější. Pokud trvají na svém, ryby jim prodá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 21:02 Muž arnošt [37] - RostlinyRe: kreten
ona ta akvaristika v nuslích je vážně dobrá - hlavně co se týká přístupem k zákazníkovi, ale pokud někdo prodává ryby jednou až dvakrát dráž, válí se po akvariích mrtvolky a prodali by ti jakoukoliv kombinaci rybek bez jakékoliv rady nebo zájmu zda budou v jedné nádrži... dělal jsem takovou zkoušku paví oka a parmičky čtyřpruhé - koupit to do jedné nádrže není u nich žádný problém... ale popojedem
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 20:53 Muž Diego [72] Re: kreten
Mohu se zeptat na přesnější adresu těchto dvou akvaristik? Dejvice Carasius Kulaťák a hlavně Nuselská 108
Díky a jinak,tak třeba ta Gutovka je taky (velký výběr všeho možného) a ta Miga,ta mi spíš příjde,že se věnuje spíše technice apod. než rybkám...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.04.2009 20:45 kreten
Nuž tedy přátelé, v Praze je několik dobrých akvaristik - zmíněná Gutovka, to je jasné, Dejvice Carasius Kulaťák a hlavně Nuselská 108

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 8

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27724x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/376-dobra-akvaristika-v-praze?od=232