Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

E-časopis Akvárium

 

NápovědaFórum » Literatura » Časopisy 

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
E-časopis Akvárium
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   02.05.2020 10:33 Muž ZDRI [1415] Re: Raviolka
Zařekl jsem se, že k tomuto se už nebudu vyjadřovat. Ale jen pro Tvou zpětnou vazbu - potěšilo mě (téma "stříbrné" aktivní uhlí), že jsem nezávisle na Tobě přes své informační kanály (u mě vodárenští technologové, VŠ pedagogové, známí z AV a Ústavu) došel ke stejnému výsledku. Všichni mi potvrdili, že při pravidelné výměně AU (v řádu jednotek měsíců), je snížení účinnosti AU vlivem "mikrobiální aktivity" zanedbatelné. Mnohem dříve, než k tomu může dojít, klesá účinnost AU v důsledku vyčerpání jeho kapacity.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 38   02.05.2020 08:33 Žena Raviolka [2154] Re: vaclav
Možná to někoho zarmoutí a zklame, ale v Akváriu jsou chyby. Vždycky byly a budou. Vždyť to píšu i o kousek níže - časopis dělají akvaristi, stejní lidé, jako jste vy sami... nejsme lepší nebo chytřejší. Každý se někdy dopustí chyby.

Václave, Ty se ptáš po pravdě, ale kdo by to měl rozhodnout? A proč vlastně? Vidím, že Ty už jasno máš, tak nevím, proč čekáš odpověď ode mě. Já ani nevím, v čem ta pravda má být? O co vlastně Františkovi jde?

Pokud jde o baktericidní vs. bakteriostatické stříbro... Každý, kdo publikoval v Akváriu, ví, že s články před zveřejněním pracujeme i nad rámec korektury a sazby. Pokud autor prezentuje svůj názor, tak nechť - my se s ním v redakci ztotožňovat nemusíme, ale máme rádi, když akvaristi mají o čem přemýšlet, polemika není "fuj". A nebo pokud autor cituje zdroj, opět je to zcela v pořádku. To je tento případ, vždyť Martin své tvrzení opírá o konkrétní studii - František kontruje stovkami výsledků z googlu. U tohoto konkrétního tvrzení jsem před pár měsíci, když jsme článek připravovali, shodou okolností onu kontrolu na googlu provedla a "stovky odkazů" směřují na prodejce všelijakých patron s aktivním uhlím. No, jestli to někoho skutečně zajímá, ať obvolá deset nebo sto prvních výsledků a dělá si čárky, kolik těch prodejců se nezakucká, když jim položí otázku, jestli je to stříbro vážně bakteriostatické, nebo baktericidní? Nepovažuju tyhle odkazy za relevantní - ano, mohu se mýlit. Tolik k tomuhle konkrétnímu "problému", pro mě je text článku v pořádku. Respektuju, jestli to ale někdo vidí jinak.

Jestli jde o spor v (ještě) něčem jiném, tak já jsem to přehlédla. Vysvětlím to a je to skutečně naposledy, co se tady k téhle záležitosti vracím. Dostala jsem dlouhatánský mail plný jízlivostí a invektiv a osobních posudků toho či onoho. Až teprve přílohou přílohy byl předmětný článek, kde věcnost komentářů můžete vidět sami. Přiznám se, že jsem to nedokázala číst - ani dopis, ani vícečetné přílohy. Možná tento styl komunikace připadá někomu v normě, já podobné věci nečtu. Profil RoFr zde je myslím dostatečně výmluvný - nejdřív pohanil rybičky a zdejší redaktory, teď se zaměřil jinam. To s tím zneuznaným géniem je asi trefa do černého. Takhle vystupuje troll a na ně platí jediné: nekrmit. Nebudu skutečně na podobné provokace reagovat, nesouhlas se dá vyjádřit věcně a slušně, tady tím pamfletem šlo o něco jiného.

Prosím, nekrmte trolly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2020 19:00 R Muž vaclav [14599] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: DavFM
Zneuznaní začínající géniové to mají fakt těžké. Tak mám spoustu čísel časopisů a ne všechno už v nich je pravda. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 17   01.05.2020 16:01 Muž DavFM [1371] - Corydoras&ApistogrammaRe: vaclav
Když Einstein publikoval své články, tak rozhodně žádný šéfredaktor neměl ani šajnu jestli to je pravda nebo ne. Jistě, je to o mnoho levelů jinde, ale princip je stejný. Renomované časopisy si nechávají před publikováním článku vypracovat posudky, často u externích odborníků. Ale než se někdo najde, může se občas zpoždění článku počítat na roky. Nemyslím si, že by to bylo nutné v případě v podstatě nadšeneckého časopisu jakým e-Akvárium je.

Nevím jak to je s mezní vrstvou vody u dna, nevím jak to je se stříbrem na aktivním uhlí, ale co vím jistě je, že jsem rád, že Markéta v podstatě jako jediná dál vydává akvaristický časopis a radost z každého nového čísla mi rozhodně nikdo svým "varováním" na rybičkách nepokazí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.05.2020 11:53 R Muž vaclav [14599] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Raviolka
Neodpověděla si ale na hlavní otázku o kterou tu jde a kterou zajímá dost lidí. Kdo z nich má pravdu. Žabomyší války mě opravdu nezajímají. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 36   30.04.2020 20:06 Žena Raviolka [2154] – Akvárium č. 48
Fotka k příspěvku Zveřejnili jsme Akvárium č. 48, ke stažení na e-akvarium.cz ;-)
Jako vždy budeme rádi za ohlasy, co se vám líbí, případně co by se vám líbilo v dalších číslech.

- - -
Malá poznámka pod čarou k "iniciativě" níže. František má mou odpověď a ví, proč na tento styl komunikace nebudu reagovat. Tak čistě jen pro místní komunitu. Byli jsme vyzváni, abychom se v redakci smířili s tím, že všichni na rybičkách nejsou ignoratni a hlupáci. Na to mám odpověď - pokud někdo vidí proti sobě dva tábory, redakci Akvária a rybičkový web, mýlí se. Časopis dělají akvaristi, stejní lidé, jako chodí sem. Nesoutěžíme. Jinak kdybyste dělali časopis s námi, taky byste sem přestali chodit, prostě nezbývá čas :-D ale nic nás nerozděluje a kdykoliv se potkáme, zase si poklábosíme o rybách a rostlinách.
Buďme na sebe hodní a když už to nejde, tak aspoň slušní ahoj
Dál se k tomu nechci vracet, pro mě to je OT.

P.S. Důvod, proč děláme časopis, je napsaný v každém čísle pod obsahem a v trochu obsáhlejší verzi na našem webu: e-akvarium.cz/…
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.04.2020 20:13 RoFr – Varování před zavádějícími informacemi
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Vadí mi, když kdokoli komukoli podsouvá mylné informace prostřednictvím zavádějících nebo demagogických tvrzení.
Pomocí koláží se vás snažím vyvést z omylů, do kterých jste byli zavádějícím textem vmanipulováni. Jedná se o článek „Aktivní uhlí ještě jednou, autor Martin Langer“.

Na zaslaný dopis redakci „e-akvária“ (který obšírněji vyvrací zavádějící tvrzení), jsem ani po měsíci reakci nedostal.

Internetový odkaz na kopii textu zmíněného dopisu zaslaného redakci „e-akvária“ vám pošlu, po vašem vyžádání, v soukromé zprávě.
(Nechci zavdat jakkoliv malý důvod pro smazání či označení OT této mé iniciativy, kterou je varování před zavádějícím obsahem článku v časopisu „e-akvarium 46“.)
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.01.2020 13:56 Tomáš Kubík Re: Raviolka
Markéto skvělé! Děkuji. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.01.2020 10:04 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: Raviolka
Maqův článek naznačuje, proč je důležité po každém hrabání se ve dnu udělat alespoň drobnou výměnu vody. Zajímaly by mě podrobněji jeho pochybnosti o odkalování, které na konci článku naznačuje.

Článek o 4. druzích gupek je zajímavý. V minulosti jsem zkoušel obscury, ale nějak se mi neudomácnily a z poslední samice se stal samec.

Článek o žlutých cichlidkách je pěkný!

Hygroryzu aristatu jsem testoval asi rok, ale neudržela se mi. Obecně mi nejdou plovoučky. Asi mám na ně ve vodě málo živin.

V přírodě vyhynulé Skyffia francesae, Sayula, Jalisco, které zmiňuješ v současném stavu gudeí v Mexiku, mám a množím.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 38   30.01.2020 20:50 Žena Raviolka [2154] Akvárium č. 47
Fotka k příspěvku Právě bylo zveřejněné Akvárium č. 47, stáhnout si ho můžete na e-akvarium.cz ahoj
 
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 22   31.10.2019 20:35 Žena Raviolka [2154] – Akvárium č. 46
Fotka k příspěvku Právě bylo zveřejněné Akvárium č. 46, stáhnout si ho můžete na e-akvarium.cz ahoj
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   27.09.2019 19:25 Žena Raviolka [2154] – Vypouštíme lososy!
Fotka k příspěvku Moji milí čtenáři a akvakamarádi. Naše lososí výzva vrcholí. Máme v našem virtuálním hejnu krásných 1155 rybek! Kdo chcete a můžete, přijeďte je s námi vlastnoručně vypustit do Kamenice - 19. října.
Děkuju všem, kteří přispěli, zahřálo mě to u srdce. Kdo to ještě nestihl, poprosím vás, pošlete svůj třeba i jen symbolický příspěvek během následujících dvou týdnů tak, aby peníze dorazily nejpozději 14. října.
Transparentní účet 4442019444 / 2010, každých 30 korun je jeden symbolický losos. Za nás za všechny akvaristy ;-)
Účet je zde: ib.fio.cz/…
Markéta Rejlková
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.07.2019 11:57 Žena Raviolka [2154] – Akvaristé lososům
Spousta lidí, kteří reagovali na naši lososí výzvu, chodí sem na Rybičky. Chci jim poděkovat a podělit se o radost, že v společném akvaristickém hejnu je těch lososů už přes tisíc. Jak přibývají, můžete sledovat zde:
ib.fio.cz/…
Taky vím, že sem chodí spousta lidí, kteří našemu časopisu fandí, ale zatím nepřispěli. Prosím vás, abyste to udělali. Všechny peníze půjdou jménem akvaristů Správě NP České Švýcarsko na podporu návratu lososů do našich řek. Třicet korun není snad tak moc, aby vás to žralo, i kdybychom ty peníze zakopali pod stoletou lípu nebo přispěli na sochu někoho, koho fakt nesnášíte :-D Dokážete připojit svého lososa a brát to jako poděkování nejen nám, ale hlavně rybám a vzkaz naší přírodě, že vám není lhostejná?
Děkuju :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   19.07.2019 13:04 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: Raviolka
Osobní doplňující poznámky k článku o Pogostemon quadrifolius:
Pěstuju ho v tvrdé, až velmi tvrdé vodě.
Kromě toho, že listy mohou být při velkém množství živin až 20 cm dlouhé, mohou být při silném světle i zespodu fialové rybicky.net/fotogalerie.php…
Nemyslím, že se listy vyloženě musí kroutit všemi směry - při vysokém množství živin, silném světle, dostatku prostoru, nehybné vodě a "nestříhání", je to rostlina úhledná a elegantní rybicky.net/fotogalerie.php…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   18.07.2019 13:53 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: Raviolka
Jen škoda že nikdo z obou článků nezmínil raky a kraby( sladkovodní). :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2019 20:25 Muž zervajs [334] - RostlinyRe: Raviolka
přečteny dva (zatím) články.
potlesk
K substrátům mám vlastně jednu "zkušenost", kterou p.Langer nezmínil, v podobném složení ( dna) se nezdržují pískořky.
Mám je všude ( ale neutíkají) kromě dna tone
Zajímala by mě jiná zkušenost...že by fepren byl tou příčinou ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   17.07.2019 18:36 Žena Raviolka [2154] – Akvárium č. 45
Fotka k příspěvku Právě vyšlo číslo 45, najdete ho jako vždy na našem webu: e-akvarium.cz
Nestyďte se dát nám vědět, jak se vám líbí a o čem chcete číst ahoj
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.05.2019 11:36 Muž 0 [1718] - Obecné.
Jestli to, někoho fakt zajímá -

www.beleco.cz/…

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2019 23:00 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: Raviolka
Moc pěkné potlesk

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.04.2019 10:59 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: ZDRI
Hodně mě zaujala poznámka v článku o chovu krevetek na Tchaj-wanu, že teplota vody je 20-40°C. Já měl zatím zkušenost jen s 34°C, vyšší teplotu bych dobrovolně netestoval, nicméně potvrzuje mi to, co si o životaschopnosti krevetek myslím, že pokud je voda silně prokysličená, samotná teplota není problém.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.04.2019 10:43 Muž ZDRI [1415] Re: Raviolka
Toto číslo mmj. obsahuje výborný článek o aktivním uhlí, s jehož obsahem naprosto souhlasím.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.04.2019 10:21 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: Raviolka
Fascinuje mě, že 1. místo v soutěži designových akvárií získala nádrž postavená na ceratophyllu! (ono by sice ceratophyllum takto naaranžované sice po pár týdnech odrostlo, ale nevadí)
:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.04.2019 08:21 Muž jisyko [48] Re: Raviolka
Nádhera palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 27   26.04.2019 06:43 Žena Raviolka [2154] – číslo 44
Fotka k příspěvku Právě jsme zveřejnili nové číslo, je ke stažení jako vždy zdarma na e-akvarium.cz ahoj
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.02.2019 23:29 0 – Tak snadné to není
Tyto snahy v Česku probíhají, už dost dlouho - řadu let a malé části ryb se daří v dospělosti do míst vysazení vrátit, takže, tento záměr se dávno provádí.

Ono vysadit plůdek, někam do říčního toku je to "nejmenší" - nejjednodušší na celém projektu, což ovšem může mít nulový výsledek, pokud nejsou ostatní podmínky v souladu s potřebami druhu splněny.

Kdysi se takové pokusy prováděly s hlavatkami a v současné době i s jesetery.

Vypouštění ryb z dovezených a líhnutých jiker na tom nic nezmění a snahy vyjdou naprázdno, když nebude komplexně vyřešen celkový stav toku, jeho prostupnost, využívání, vytváření úkrytů pro ryby, úživnost, druhové a početní zarybňování, predace, dostatečný stav vody, její teplota a míra znečištění, plus výše a způsoby rybolovu nejen v říčním systému, ale i v mořích a oceánech, kde ryby před tahem zpět dospívají.

Tohle všechno je v kompetenci správců povodí, rybářského svazu a ministerstev státu (- pro životní prostředí, zemědělství a průmysl), jaká opatření prosadí a co zákonodárci navrhnou a schválí, aby vůbec mělo smysl se snažit v těchto a podobných úmyslech angažovat.

Jak jsem zmínil, jsou místa, kde se tohle zkouší (na internetu dohledatelné) a ověřuje výsledek.

Pokud jde o tady propagované financování, tak vydatnější zdroje, se vší úctou a bez urážek, jsou jinde, než v peněženkách akvaristů.

Já tomu fandil v minulosti, ale, byl jsem desítky let členem rybářského svazu (od roku 1978) a dění kolem "vody" a celkově v tomto státě stále sleduji.

No, z toho plynoucí můj pohled a úsudek na "věc", je za momentálních okolností raději neutrální, přičemž nikoho nenutím, aby sdílel stejný názor.

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   03.02.2019 20:30 Žena Raviolka [2154] – návrat lososů
O návrat lososů se bojuje s plnou intenzitou! Podívejte se na reportáž ČT z pátečního umísťování jiker do líhní v Kamenici a Jetřichovické Bělé:
ct24.ceskatelevize.cz/…

O tomto projektu budeme psát i v příštím čísle Akvária. Snad se tihle lososi úspěšně vylíhnou a potkají se s naším akvaristickým hejnem - kdo jste k němu ještě nepřidali svého lososa, můžete si najít výzvu na našem webu či v aktuálním čísle časopisu a napravit to. Návrat lososů je skvělá věc, pojďte se taky zapojit a s napětím sledovat, jestli se naši akvarističtí lososi vrátí a dokážou založit u nás novou populaci.

Všem zdejším přispěvatelům děkujeme palec

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.01.2019 10:25 Žena Raviolka [2154] – výzva všem akvaristům
Fotka k příspěvku Naše hejno se rozrůstá! Moc děkujeme všem, kteří už mají svého lososa v akvaristickém hejnu.
Přidejte se také - jeden losos je 30 Kč na transparentním účtu 4442019444/2010.
Je to odměna pro nás a naděje pro tyhle krásné ryby, které patří do naší přírody a všichni můžeme svou troškou přispět, aby se jejich návrat podařil.
Čtěte prosím výzvu na str. 4 aktuálního čísla časopisu.
Děkujeme!!!
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.01.2019 12:09 Muž powery [250] Re: Raviolka
Pár rybek jsem poslal palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.01.2019 11:41 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: ZDRI
O S. iota dál píšu tady rybicky.net/forum/19584…

Hej, ten článek je opět velmi dobrý. Jen, standardně, potřebuji víc času, abych to alespoň trochu pochopil :).
Ještě i článek o slizu a mandlovníku stojí za pozornost :).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.01.2019 11:10 Muž ZDRI [1415] Re: JirkaŠčobák
S.iota by byla ideální živorodka i do mého plánovaného low-tech okenního akvárka (velikost, nároky na prostor, teplota). Pokud by byly v dohledné době k dispozici i v ČR, předem děkuji za info.

Mmch., v tomto čísle je moc hezký a pro mě podnětný článek od Maqua. A netýká se jen rostlin (viz jeho název), ale i navazujících souvislostí. Za mě - děkuji a maxipalec nahoru palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   21.01.2019 23:37 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez techniky
Už vím, kde sehnat S. iota (Rio Chajmaic). Ale musím počkat, až se tomu člověku víc namnoží (náhoda, psali jsme si před půlhodinou a on je sám od sebe zmínil). Děkuju za článek a informaci! Bez článku bych o nich vůbec nevěděl.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   21.01.2019 23:29 - Re: Raviolka
Nech tie naše lososy plávajú.Pekná vec,ešte krajšia myšlienka - držím im palce,nech sa ich potom i čo najviac vráti. Za ne i za seba ďakujem. ;-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2019 21:20 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez techniky
Scolichthys iota jsou ryby pro mě! Kde se dají sehnat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 26   21.01.2019 20:16 Žena Raviolka [2154] – číslo 43 a výzva všem akvaristům
Fotka k příspěvku Právě jsme zveřejnili číslo 43! Můžete ho stahovat jako vždy zdarma na našich stránkách www.e-akvarium.cz

S tímto číslem ale přichází jedna velká novinka. Chceme po vás peníze. Ne jako odměnu za časopis, ale jako váš příspěvek pro společnou věc. Vaše prohlášení, že se cítíte být akvaristou, přináší vám to radost a chcete se za to rybám aspoň trochu odvděčit. Vše se dočtete v časopise ;-)
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.10.2018 13:09 Žena Raviolka [2154] Re: nekdo
Substrát na str. 19 dole je z hornbachu, není to žádná akvaristická značka... mají (resp. před pár lety měli) ho mezi říčními písky v akva oddělení, s německým původem a vyšší cenou. Jsou to přírodní oblázky cca 8mm. Dennerle Yukon neznám, tak jsem si ho vygooglila a vypadá to opravdu stejně. Do akvária jako jediný substrát nedoporučuju, je to hrozně uniformní. Používám to jako posyp jemného písku v kombinaci s velkými oblázky a valouny a pak je to prima.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.10.2018 21:59 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: nekdo
Přidávám se (a to jsem nevěděl, že to je Maq). Akorát si jeho článek budu muset po částech přečíst ještě tak alespoň 4x.

P.S. Taky článek o buldočích gudeách je zajímavý.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.10.2018 21:22 Muž nekdo [355]
Osobně pro mě největší přínos a díky patří maqovi
Chtěl bych mu tímto veřejně poděkovat :)
A zeptat se raviolky co to je za substrát na straně 19 - přijde mi to jako dennerle Yukon ale ptám se :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.10.2018 20:11 Muž DavFM [1371] - Corydoras&Apistogramma
Paráda jako vždy.
Ale že kolega Maq s kolegou RoFr-em někdy budou přispívat do stejného časopisu...no to jsou věci coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 23   22.10.2018 19:24 Žena Raviolka [2154] – číslo 42
Fotka k příspěvku Právě bylo zveřejněno číslo 42 - ke stažení na www.e-akvarium.cz ahoj
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.07.2018 19:20 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: Prašan
Už jsem celé prošel a přečetl články, které mě zajímaly. Až chytnu absťák, přečtu si i zbytek :).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   30.07.2018 18:52 -
Fotka k příspěvku Číslo 41 je tu hop pivo
e-akvarium.cz
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2018 16:11 host Re: Raviolka
Mohu-li do toho vstoupit, stoprocentní souhlas s Pavlem, "tisk" je tisk. Myslím, že by bylo dost problematické vytisknout video. Co vím kolem sebe, je dost lidí co si časopis nebo alespoň část tisknou, jak píše Pavel na čtení pod ořešákem mimo počítač či tablet.
Já jsem pro "tisk". palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2018 16:08 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: Prašan
Nerozporuju, že to tam jde nastavit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.05.2018 16:04 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: PaDa
Počkej až to redakce vylepší a i při listování v digitální podobě bude slyšet zvuk obraceného papíru. To možná tisknout přestaneš. :-D Jinak za mě, já bych to už nevylepšoval. Myslím si že stávající kvalita je nadstandartní.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.05.2018 16:02 - Re: JirkaŠčobák
Aj na Youtube to môžeš dať v HD.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2018 16:01 Muž JirkaŠčobák [3233] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: Raviolka
Myslím, že by se na to dala velmi jednoduše využít FB stránka Akvária. Buď se dá obecně komunikovat, že videa jsou tam nebo se dá dát přímý link Takto jsem například dal své video jako komentář www.facebook.com/… Podpoří to FB stránku Akvária.

Výhoda videí na FB vuči YouTube je vyšší kvalita - což pro akvaristiku není zlé. Nevýhoda je, že některé firmy zaměstnancum FB blokují, takže ne úplně každý se na video na FB dostane tak snadno jako na video na YT.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2018 15:59 - Re: Raviolka
Myslím, že by stačil odkaz na Youtube ak niekto dáke pekné video k článku má.Ja ich mam na Youtube celkom dosť stydim
Zase keď zoberiem,že sa tu kopec ľudí už pozná.Nie je problém si videá dohľadať tu na stránke pod nickom užívateľa.Alebo i na iných video sieťach.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2018 15:59 R Muž vaclav [14599] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Raviolka
Ahoj všechny videa na zdejších stránkách jsou na You-Tube. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.05.2018 14:57 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: Raviolka
Já jsem za tuhle skorotištěnou formu bez příslušenství moc rád. palec
Tisk zvládnu sám a pak si v klidu číslo přečtu třeba pod ořešákem na lavičce s kafem v ruce.
Do počítače čumím pořád, tak je tohle pro mě velkej bonus pivo

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [2] ...... 8 9

Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 31487x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2373?od=51