E-časopis Akvárium
0 14.03.2010 18:50 RAP – Re: Haimdol
Vyšla 22.číslo
Starší reakce
0 05.01.2010 20:21 R Silent [5949] Starší reakce
Děkuji. Už jsem se bál, že jsem přišel o zajímavé čtení.
Celý portál Akva.sk a s ním i klubové stránky se tenhle víkend stěhovaly na jiný hosting a nedopatřením zmizel link na 20. číslo - omlouvám se za ten zmatek
Určitě ho tam vrátí zpátky, neboj. Třeba se jedná o počítačového šotka, který jim tam momentálně řádí.
Bohužel nemůžu, já je neukládám do komplu. Promiň.
Můžeš mi ho poslat mailem?
To víš že už vyšlo. Mám ho dávno přečtené
Teď se ale dívám na stránky a ono tam není, tak nevím, co se děje.
Už tady je psáno, že vyšlo 20. číslo, ale já ho nenašel...vyšlo už?
Starší reakce
Tak už tady máme 20 číslo tohoto skvělého e-časopisu.
Děkuji všem autorům za príma čtení
Starší reakce
Tak co rostlinkáři, už cpete tuky do akvárka?
Starší reakce
Super, alespoň večer můžeme co číst
fajn
Starší reakce
Myslím, že je tu nové číslo 17.
Starší reakce
musim říct že článek o těchto šnecích mě zklamal
0 16.03.2009 22:41 oldkiwinka A opět povedené číslo
Taky děkuji, už jsem se nemohl dočkat.
Právě jsem zjistil že vyšlo další už 16 číslo tohoto skvělého e časopisu. Děkuji všem autorům
Starší reakce
bylo by fajn, kdyby si lidi chodili stahovat časopis na naše stránky, ne na rybicky.net nebo kamkoliv jinam - nic ve zlém.
Já třeba osobně na Vaše stránky zabloudim tak 2x do roka
vice na ně chodim z rybicky.net: -)zřejmě jako 90% zdejšich akvaristů a to diky časopisu,který je velice dobrý a poučný!
a jen doufám že letos toho bude ještě vic
přeji hodně štěsti k dalši práci
0 05.01.2009 23:27 RAP – Re: Raviolka
Hodně ti ty zážitky závidím. Já se po nich taky poptával
. Nu což, snad to jednou vyjde. Díky.
Díky Mraku - já vím, že se to tu neřešilo, ale začlo se a tak jsem napsala svůj názor dřív, než se tu pohádáte
RAP, věděla jsem, že Ti padnou do oka!! Nedovezli, a když jsem koukala, kde by se daly sehnat pro případ, že bych si chtěla udělat biotop Tamasopa, tak nic moc... akorát amíci je chovaj, pro ně to není taková štreka si tam zajet nalovit pár kančíků a v pondělí sedět zase v práci
0 05.01.2009 22:45 RAP Takový krásný fotky Herichthysů uááá. Rav nepřivezli jste i nějaký živý? Jinak souhlas s Mrakem.
Ahoj Mraku, už jsem to kdysi zmiňovala někde jinde... bylo by fajn, kdyby si lidi chodili stahovat časopis na naše stránky, ne na rybicky.net nebo kamkoliv jinam - nic ve zlém. Možná to jde pochopit, nevím. A nikoho to nebolí dát odkaz na
klub.akva.sk/…
Děkuju.
A jinak jsem samozřejmě ráda, že se vám Akvárium líbí. Nebo ne?
Starší reakce
Starší reakce
Pěkné počteníčko. Díky. A očekávám bouřlivou reakci ohledně Peroxidu vodíku jako likvidátora ruduchy.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 05.05.2008 22:01 JouZee Starší reakce
Keď si niekto pozrie čísla, ktoré doposiaľ vyšli, musí jednoznačne konštatovať, že sa jedná o veľmi vydarený časopis. Dovolím si tvrdiť, že nič v podobnej kvalite a forme, v tlačenom prevedení nevychádza a je len na škodu, že z dôvodov financovania nevychádza tento časopis aj v tlačenej verzii.
Starší reakce
0 12.03.2008 16:16 Jiří Sýkora – Re: JouZee
Co mám informaci od přátel ze Slovenska, tak časopis by měl vyjíd v pondělí.
0 12.03.2008 15:36 JouZee – Re: langosh
Viděl jsem fotku Raviolky od p. Slabocha na akva.sk. Takové Mexiko ... hned bych si dal říct
0 12.03.2008 14:39 langosh – Re: JouZee
Njn Raviolka trochu cestovala, tak zřejmě proto to zdržení ... trochu jí závidím - taky bych vyrazil za rybami do terénu...
Roman
0 12.03.2008 14:20 JouZee Citace Raviolky z akva.sk:
Rav tu už zase je. Ale zpoždění bude určitě více než týden (a jak jsem varovala na konci posledního čísla, i rozsah bude menší)... musím se aklimatizovat a smířit s bratislavskou realitou
Starší reakce
0 07.01.2008 11:30 Rebbie [71] 1 07.01.2008 08:04 Vrubouš Starší reakce
1 05.11.2007 07:59 isamik [180] Starší reakce
0 04.09.2007 11:43 Rebbie [71] v noci jsem to pročetl
Přidat reakci
1 ...... ...... [8] 9
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 31646x