E-časopis Akvárium
to já bych doporučil oslovit Táboritu. Ten její velín jak na JE je ohromující.
To by stálo vydat to černý na bílém a její zkušenosti z provozu.
Markéto, co zkusit oslovit znovu Technika ? Alespoň myslím, že tak nějak měl nick.
Pokud si dobře pamatuju, dělal různé technické vymoženosti a myslím, že už nejméně v jednom čísle akvária vyšel.
Taktak, mám to stejně. Markéta to umí podat
Jo to je Tvoje podání cestopisu. Já jsem si to přečetl a pak jsem během jedné noci pročetl všechny ty předchozí díly zpětně.
Mrakoplash, sivon - Díky
matlala - Ty máš ještě všechno před sebou, tak nějaké to šnorchlování s rybičkama tě snad taky čeká
Každý se tam ale nepodívá, takže podělit se o dojmy a fotografie je to nejmenší, co můžeme udělat, abychom se o zážitky podělili. Po Okavangu a Amazonii budou určitě i další destinace.
Což je i výzva pro cestovatele z rybiček - pokud máte nějaký akvaristicky zajímavý materiál a jste ochotní se o něj na stránkách časopisu podělit, ozvěte se.
Krásný článek o (dnes už naštěstí méně opomíjených) sladkovodních plžích - díky.
Poslední dobou mě čím dál víc zajímá zahraničí, takže díky za reportáže z cest. Někdo má štěstí, hlavně dobře placenou práci, známé a může tam být.
Už se těším na pokračování.
Takže stručně co se mi líbilo.
časopis Akvárium č.27
to jde stihnout i v mezičase
0 12.01.2015 21:13 Deepinpeat –
Re: vlk9 vlk9 napsal: samozřejmě i zbytek časopisu je na vynikající úrovni
Moc děkujeme, já jsem si taky početl a v mnohém se od kolegů poučil.
Není zač, opravdu to bylo moc zajímavý a kdyby pro mě nebyl chov tak náročný, tak bych do nich šel, bohužel jim nedokážu poskytnout podmínky,resp "správnou" vodu
snehulda007 napsal: Tak mě se moc líbil článek o rájovčících
Děkuji
Tak mě se moc líbil článek o rájovčících,příběh neonek byl super a zajímavý budou určitě i biotopy, ale přiznám se, že k těm jsem se ještě nedostal.
Rád jsem hledal informace třeba o plžích i ve starších číslech, takže je super, že časopis zase vychází
Díky všem za milé ohlasy. Klidně sem pište, co se vám v časopise líbilo a o čem byste si chtěli přečíst někdy příště.
Mám tu taky jednu výzvu:
hledáme autora článků o technice - může jít i o jednorázové zpracování oblíbeného tématu. Pokud někoho z vás technika baví a jste schopni a především ochotni vaše znalosti zprostředkovat jiným akvaristům, ozvěte se.
Děkuju
Starší reakce
Jak bylo mým zvykem i u první řady časopisu, také nové číslo jsem si vytiskl. Zatím jsem ho sice jenom letmo prolistoval, ale na chalupě o víkendu si ho s velkou chutí celý přečtu. Články v něm uveřejněné vypadají slibně a celkově to vypadá, že úroveň časopisu rozhodně neklesla.
Tak přeji Markétě a celé redakční radě dostatek síly a energie na minimálně dalších 26 čísel
Děkujeme za váš čas
0 24.12.2014 20:29 0 [1892] - Obecné.
Letmo jsem si nové číslo internetového časopisu prohlédl. Na důkladné prostudování si teprve udělám čas jiný den.
Můj předběžný posudek je, že návaznost na předchozí vydání dřívějších čísel se bez námitek vydařila.
Svým obsahem i úpravou psaných a obrazových informací, poutavým podáním a rozsahem témat, mohu tuto práci označit za vzdělávací literární dílo na velmi dobré úrovni pro profesní růst čtenářů - vyznavačů akvaristického hobby.
K stávající podobě, náplni a zaměření časopisu nemám výhrad a řadím se k zástupu ostatních nadšenců, kteří sami nemají veřejně čím přispět a jen si rádi nechají pěkně v pohodlíčku, bezpracně a zadarmíčko naservírovat za čtvrt roku další zajímavosti ze světa akvaristiky.
Závěr zní možná trochu provokativně, žel většinou jsme jen časem a prostředky omezení zálibáři, co nadmírou znalostí nevynikají, a tak si raději jen něco nového přečtou.
Foto: Stará a v zapomnění upadající nostalgie.
ale mohlo by jich být i víc
třeba každý měsíc jeden
Až na to, že 12 dílů je na 3 roky.
Tak si ho stáhni, já už ho mám taky
Raviolka psala na Štědrý den, nepsala na 'Stědrý večer pod stromeček
A já jsem ve službě a chci si číst, a chci to teď hned
Tak kde je ten dárek? prosím prosím
Starší reakce
Kéž by ten dárek měl aspoň dvanáct dílů
Já do toho štědrého dne snad nedospím.
Ale i tak moc děkuji.
Upozorňuju všechny akvaristy, že na Štedrý den najdou jeden dárek i na stránce
e-akvarium.cz
Šťastné a veselé!
Starší reakce
snehulda007 napsal: .....Ke trojkám jsem bohužel nedorazil (chřipka)...
Všiml jsem si komentáře v příslušném tématu - blbě vybraná chřipka.
No to jsem teda blbej jak vánoce,protože mě ani nenapadlo to vyzkoušet
Díky za nakopnutí..Ke trojkám jsem bohužel nedorazil (chřipka)...Tak snad někdy příště..
To ti nejde stáhnout?
Markéta byla na posledním srazu u třech 3. Pokud vím, tak ne.
Ahojte,nemohl by mi, prosím, někdo poskytnout Akvárium č.16 v pdf? Pročet jsem si ho na akva.klub.sk a chtěl bych ho mít uložený v pc. A nevíte náhodou někdo jestli paní(slečna) Markéta Rejlková nevydala nějakou knihu na téma plži,popřípadě nepublikovala další články na toto téma? Díky
Starší reakce
ja se o tom vubec nechci bavit, jenom jsem hledala ten článek kvůli zpětnému dohledání informací, a nemohla ho ve výpisu témat pod čísly najít tak mě napadlo jestli si to tady někdo nepamatuje.
Predpokladam, ze je rybe celkem fuk, jestli je ci neni tetovana (rybam se bezne v prirode deji mnohem horsi veci), a jak blbe a neumele, nicmene ja bych neco takoveho v akvariu snasel dost nelibe:
hobby.idnes.cz/…
pac i kdyz je ta ryba vyslechtena clovekem, nemuze zavrit tlamku, spatne se ji plave, prece jen bez tech debilnich maluvek jeste aspon vypada jako mila rybicka (i psi jsou prece takto slechteni k plemenum, ktera nemaji prakticky vyznam, jen jsou mila), ne jako detska maluvka...
Šestka.
Mohu vás uklidnit toto tetování se zatím provádí na farmách napříč celou Asií. Co je podstatnější, mnoho těchto ryb směřuje do Číny a to především z Thajska, Malajsie a Singapuru. Tím bych malinko poopravil vaše rozhořčení. Ačkoliv se akvaristické farmaření v Číně podobně jako všechna odvětví dere kupředu, ve výše zmíněných zemích mají přece jen letitou praxi a celkem nízkou mortalitu. Tatéři se naučili pracovat s mnohem menšími rybami - ať už to byli sklenění okounci nebo G.ternetzi. Takže se cichlidami umějí zacházet docela dobře.
nevíte, kam zmizel ten článek o týrání ryb(resp. hyzdění? potetovaní parroti, tetování s nápisem na rybách, ucvakané ploutve atp.)? jsem přesvědčená, že jsem ho četla v e-časopisu akvárium, ale nikde to nemůžu najít...dost nutně to potřebuju, protože mám pocit, že většina z těch případů pocházela z číny.
Starší reakce
5 08.03.2011 11:15 ludviko [24] - Živorodky Starší reakce
jupiii
Starší reakce
No tak my se tedy pokusíme ( a já nejsem my!!!!) předložit v krátké době ochutnávku....a pak doufám, že to tedy začne fungovat.....
Přidat reakci
1 ...... [6] 8 9
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 31646x