Pterophyllum altum - chov, odchov
No zatím je ten původ ještě utajený...

F3 píše Sejgi,to import nebude

Pokud jsou to importy, pak výtěr je to úspěch naprosto neskutečně neuvěřitelný. Přichází totiž vesměs v tak příšerném stavu, že je vůbec zázrak, že to rozdýchají k nějakému životu, natož k množení.
Pro mne též velmi příjemný příspěvek na přelom roku.

0 31.12.2013 15:50 RAP Pokud vím, tak pár lidí to stále zkouší s importama místo odchovy.
Osobně jsem za to rád.

Sejgi napsal: Nikdo se nikoho nezalekl kluci
Profil jsem smazal protože byl vytvořený jen z důvodu dotazu jestli je někdo chová a podělil by se o rady a tipy, né protože se tím chci chlubit ač si myslím že je to úspěch
takže asi tak...a když vidím, že to pár lidí zajímá, tak udělám profil naší pěstírny akvarijních ryb, zaměřených na skaláry...Zjistím vám přesnou cestu jak se k nám ryby dostaly a přidám fotky jak rostly, hodnoty vody atd
jen chvilku strpení. Hezkýho silvestra, ahoj.[/cit
Správně
Nebo si z nás jen dělal prču

.Ono už samotné- Heike nebo tak nějak- bylo divné

Tak to je pech,měl si jeden párek nechat.Také jsem měl loni mladé od svých mladých

,nicméně letos chci ještě naposledy zkusit rozhýbat starý pár.
Seigy,přeji ti úspěšný odchov,je to radost sledovat....

.
Vojto nerozmnožil,přivezl je od H:Haidingera a perfektně je připravil do tření .Z deseti ryb 5 párů.Čtyři koupil Pojar a pátý je u Marcela,který má od svých mladých mladé.
Heidingera, prvního odchovatele u nás, od něho je měl Hák a pak vy ostatní, tedy jestli si to dobře pamatuji, kdyžtak mě opravte.

tercovec5 napsal: sejgi napsal: Po cca 3 letech se mi dnes třou Pterophyllum altum(pravá alta orinocká), je to generace F3. Rád bych kdyby se někdo podělil o dojmy, rady a tipy pokud je někdo chová
díky
Od koho je máš?Od p.Háka nebo ode mě?Měl bys foto páru?
Beru zpět,až nyní jsem si všiml-F3.
sejgi napsal: Po cca 3 letech se mi dnes třou Pterophyllum altum(pravá alta orinocká), je to generace F3. Rád bych kdyby se někdo podělil o dojmy, rady a tipy pokud je někdo chová
díky
Od koho je máš?Od p.Háka nebo ode mě?Měl bys foto páru?

Já osobně viděl jenom import.Kámoš je měl a vlastně stejný problém jako u Hecklů.Vůbec to udržet při životě.
Ale to víš že jo, ono kolega píše o F3 a to jsou tuzemský, tedy si myslím.

Alty jsou dost vysoký level.Ani nevím jestli to někdo někdy odchoval.
Přípojuji se k Romanovi ohledně prezentace, chtěl bych vidět, jak vypadá generace F3.
Určitě nebudu sám, koho by zajímalo, jak Tvoje akvária vypadají a proto, až bude čas, spíchni prezentaci. Ať se daří nejen v akvaristice a ať z toho výtěru i něco odchováš.

Přidat reakci
1 ...... 4 ...... [5]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 6848x