AKVA-TERA trhy Zlín
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
njn, on právě už poledne nedojel a dozvěděli jsme se to až na místě a byl v tom prostě binec, jeho místo mohl mít někdo jiný a my nemuseli mít tolik práce s chystáním vody
Rozhodně tu nechci nikoho obviňovat a kazit mu pověst. Je fakt, že na reakci na můj mail měl taky čas, ale telefon zvedl na třetí zazvonění. Prý mi dá příští týden vědět, tak uvidíme. Jinak budu narychlo schánět někoho jiného s tetrama.
to je dobrý a mě zas nedá nic vědět
příště byjsme se na něj mohli vykašlat když ani nenapíše mail nebo nezvedne telefon
No volal jsem s panem Ruským a říkal, že je běžně nemá, ale do burzy by je snad sehnal. Problém je, že neví jestli pojede, protože mu to koliduje s nějakou větší burzou na Slovensku. Prý se budou chovatelé domlouvat mezi sebou kdo pojede kam.
mě psali, že dovezou i TERA!
a taky to maj kousek, tak proč ne
Já sám se divím že animals holding nejezdí i do kroměříže. Už jsem u nich byl v provozovně a paráda tolik ryb a akvárií rozhodně mají sortiment snad pro každého a když nemají tak seženou. S paní co jsem jednal tak byla ochotná a vstřícná takže doporučuji. Ryby jsou zdravé hezké vitální a hlavně se starají
Sortiment myslím jen ryby
0 04.04.2013 01:32 matlala [798] - Rostliny Tak tu opět máme aktualizaci a větší přesun prodejců.
Novými lákadly je Animals holding hned se 6 stoly a nově dojede i pan Šabršula
akvakm.eu/… nebude problém určitě je dovezu.
0 03.04.2013 19:35 ondra – rak mramorovy
Nevíte zda li se tam dá sehnat rak mramorový
0 03.04.2013 18:24 čmelda – Rostliny
Zdravím, nevíte jestli někdo nebude prodávat Kryptokorynu kalatkolistou.
Martine, před chvíli jsem mluvil s p. Žídkem a ten by razborky bornejské měl vzít. Kontakt viz web pod příspěvkem.
A údajně se můžeme těšit i na jiné zajímavé rybky.
Zkuste se zkontaktovat s p. Ruským jestli je aktuálně má. Myslím, že jsem je na jeho webu zahlédl. Kontakt naleznete na webu:
akvakm.eu/… popř. je i zde o několik příspěvků níže.
Sortiment na webu se teprve aktualizuje. Nyní je těžko na 100% říci co kdo doveze, neboť mohou do té doby něco z toho a onoho prodat.
Budeme se těšit.
Starší reakce
párkrát je měl Ondra a na burze bývávají taky, zkus je obepsat
0 27.03.2013 19:12 matesino – dotaz
Dobrý den. Vím že sem inzerce nepatří ale sháním Pestřence červené. Nevíte o někom kdo by je mohl mět v okolí zlínského kraje ?
ps. jen mladé kusy vhodné pak dochovu ;)
Jak píše Petr, borarasky bývají většinou urophthalmoides. Ale není nad to se zeptat přímo prodejce a trošku je motivovat, aby dovezli právě co si přejete. (A když Vám to neseženou nyní, věřím že časem ano).
Ohledně krevetek zkuste napsat (ideálně zavolat) p. Ruskému, p. Hřivňákovi, či p. Žídkovi... krystalky bývají běžně, tigříci - pokud se nepletu - spíše na objednávku.
A co se týká Borarasek snad p. Gebauer.
Kontakty jsou k nalezení zde na webu:
akvakm.eu/…
Zamlouvejte si rybky předem, neboť né vždy prodejci vozí vše, ale dle aktuální poptávky.
určitě ty crystalky bývají určitě a tiger snad ještě nebyly, boraras urophthalmoides bývaj taky, brigitare jsou těžko k dostání a ještě jsme je neviděl. Galaxky mívá dokonce více prodejců.
Jedině volat, já psal už dvakrát a vždy bez odpovědi.
K. vietnamské mívá p. Gebauer.
Kontakt je k nalezení na našem webu:
akvakm.eu/…
Ideální je prodejci napsat/zavolat a domluvit se předem.
Aktuálně je období potvrzování účasti a aktualizace sortimentu...ale jak už se někde psalo, dá se očekávat stejná sestava jak jezdí i do Kroměříže.
e-shop
www.habeo.cz se zúčastní se svou nabídkou Zlínských akva-tera trhů. Podívejte se na náš sortiment špičkových krmiv Ocean Nutrition, který zaujme jak chovatele tak nadšence. V nabídce krmiva jak pro mořskou tak pro sladkovodní akvaristiku, chovatelská balení artémie a šlágr posledních měsíců, Instantní Artémie se kterou odchová své přírustky pohodlně naprosto každý. Rovněž značka profi osvětlení Arcadia stojí za zmínku, velké množství zářivkových trubic T5 i T8 pro akvaristiku, teraristiku i ptactvo za velice příznívé ceny. Mimo jiné máme v sortimentu také časopis Akvárium živě. Jediný český vycházející akva magazín. Objednejte si zboží dopředu a budete mít jistotu, že jej přivezeme. Né vše jsme schopni přivézt. Jakékoliv dotazy rád zodpovím na mailto:info@habeo.cz
Starší reakce
pan Hřivňák: mailto:Hrivnak.jiri@seznam.cz , 606 773 324
Ruský: mailto:l-sumci@seznam.cz , 737 525 485,
davmi.p-c.cz
Kubánek: mailto:jimran@centrum.cz , 721 414 206
Mají profili tady na rybickach a nebo jsou na strankách?
stačí jim napsat, ale od pana Kubánka mám ty borelky a ještě je míval pan Hřivňák.
Jo už jsem se díval, pokud by byly jeste jiny
tak sehnat se u nás dají, apistogrammy mívá pan Kubánek a pan Ruský doveze po domluvě.
Starší reakce
Starší reakce
0 07.03.2013 22:35 matlala [798] - Rostliny Tak a je to konečně tady. Jsem rád, že Vás všechny můžu pozvat na AKVA-TERA trhy Zlín.
Právě jsme uveřejnily první informace na našem webu a termín 20.4.2013 máme už potvrzen i od patřičných úředníků.
Takže lidičky informace o dopravě, parkování, prodejcích... zkrátka vše, jak to znáte z Kroměříže na našem webu
akvakm.eu/…
Dále můžete informace najít na naší facebookové skupině, kde jsou zveřejněny i facebookové události na trhy
www.facebook.com/…
Plakát by měl být co nevidět, takže, kdo budete chtít, vydržte.
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
1 ...... ...... [5]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5223x