AKVA-TERA trhy Zlín
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Chjo chjo..už ať je neděle... doufám že nakoupím všechno co nutně potřebuju (chcu)
Starší reakce
3 16.09.2013 02:28 matlala [798] - Rostliny akvakm.eu/…
Tak konečně jsem se odhodlal a udělal pro Vás i nás sortiment v novém. Pro Vás je tam jako novinka datum vložení a úpravy, hned pod jménem druh sortimentu (AKVA/TERA či obojí), lepší uspořádání kontaktu a malé zpřehlednění.
Taky u každé minulé akce počínaje Zlínem 22.9.2013 bude k dispozici minulý sortiment, zapomeňte pouze na poslední dva trhy, historie bude trvalá.
Pro nás to znamená snadnější úpravu přes webovou administraci a práci více než jednoho člověka. Dále přehledné seznamy prodejců pro členy a jejich editace ovlivní kontakt u veškerého sortimentu.
Starší reakce
Ano, prosím.
Počítám s tebou. Odložím ti je a další budu brát na veřejný prodej.
Díky! To co jsem po tobě chtěla furt platí
tak na to prosím nezapomeň
Kontakty (ať sem neházím telefony a maily) můžeš najít v minulém sortimentu:
akvakm.eu/…
Zmiňované prodejce tam najdeš. ;)
A kde na ně najdu kontakty? konkrétně pan Gebauer mě zajímá
nějaký otíky možná
pokud dojede Gebauer
pan Žídek
možná pan Šabršula
informuj se u nich předem
0 04.09.2013 10:49 L-SUMCI Dobrý den,na burzu do Zlína dovezu pouze na objednávku (já zde nebudu)
corydoras
venezuela black, panda,similis,barbatus,trilineatus,metae,nanus,pygmaeus,některé možno i xl gosei,
krevety
red crystal,black crystal,rilli,red cherry,tiger, red a black crystal na objednávku grade s a ss
microrazbora galaxy
sewelia lineolata
sekavec
otocinclus affinis
latipina calico
apistogramma cacadu a agassizi fire red,nijseni
nanacara anomala
tlamovec pseudotroph. demasoni
neonka červená akční cena 3 velikosti
tetraodon nigrivirdis
ancistrus gold i závoj, ancistrus super red i závoj,ancistrus sp závoj,ancistrus l059
sumeček sklovitý
pelvicachromis nigeria red a subocelatus možno i potěry na dochov
ramirerky ivelké chovné ks
l-sumce ancistrus l213 a l107 a L66 a L201 vše omezené množství
a jiné další ryby,více na mailto:l-sumci@seznam.cz, tel 00420 737525485
Starší reakce
0 31.08.2013 22:26 matlala [798] - Rostliny jasně že seznam bude, teprve dneska se mě konečně sešli aspoň 3 prodejci, kvůli kterým snad zítra nahodím na web vetší objem stolů do seznamu.
Z osraváků dojede tentokrát Hřivňák s Dardou (viz Kroměříž, ve ZL posledně nebyli) a Ruský vynechá, Pak zas Maskéta Lapčíková se strašilakama co byla posledně hned za pokladnou a přihlásil se nějaký nový pán s gekončíky.
to je v rychlosti z telefonu vše dámy a pánové
Ano, seznam bude. V současné době se prodejci přihlašují.
Nicméně pokud někdo ještě na trzích nebyl, dá se mrknout na předchozí seznam(y), kde si může udělat představu o prodejcích a sortimentu.
Taky už na něj netrpělivě čekám
0 31.08.2013 21:21 Onix Zdravím, budu zas i seznam co bude zhruba na trzích k prodeji?
no mě neděkuj.
Za plakát můžeš děkovat našemu grafikovi Karlu Mazochovi. Kdyby náhodou mail vzkazem.
Krásný
Starší reakce
Starší reakce
Ok, dik za tip
však jo, jinak není problém se s někým domluvit na odvoz do ZL, z KM tam jezdí více lidí. Od Morkovic bude určitě taky. Zkus pak použít facebookovou událost nebo tady fórum.
www.facebook.com/… Jo, to věřím, že toho zařizování kolem musí být moc. Každopádně jak už jsem výše psal, budu rád když ta burza v KM bude bývat alespoň dvakrát do roka. A budu ještě radši, když mi to pokaždé vyjde a a já se budu moct přijet podívat
Já jen podávám přesné informace. Bavili jsme se o tom a nejpíš by na 4x ročně ve ZL i KM nebylo dost lidí, hůře by se hledali termíny a sám bych to vyřizování musel mít jako zaměstnání. S tím náborem, soupisem na netu atd je strašně moc práce.
Já psal pouze, že by to byla škoda. Samozřejmě budu rád, když to bude nadále pokračovat alespoň tak, jak to bylo doteď
a kdo mluvil o rušení, pouze se to omezilo na 2x ročně. Rušit to v KM nepřipadá v úvahu.
Rozumím, ono v takové "prdelce" jako je KM, to asi lepší nebude, ale myslím, že by byla škoda to tam rušit. Minimálně jednou-dvakrát za rok by to nebylo špatný
Ok ;), tak zkusím být trpělivá a vydržet, díky!
Organizačně je to zatím takto naplánováno s tím, že ve Zlíně byla snad bude účast ještě větší.
Upřímně s návštěvností burzy v Km to jde z kopce, tudíž uvidíme na čem se domluvíme dál, nemůžu mluvit za celý náš spolek, musím se sejít a probrat další termíny.
) Máš samozřejmě pravdu, upřesním svůj dotaz - nikde jsem nenašla bližší rozpis toho co očekávat - neboli co kdo bude nabízet, ještě je brzo?. Banner jako takový jsem viděla ;)
Nikde? Hlavně že na našem webu to visí pěkně dlouho
akvakm.eu
A do akcí to dodám
EDIT: a když si rozklikneš akce nebo odkazy, máme tam banner. Rex nám rady dělá reklamu, za což mu děkujeme.
Starší reakce
Na webu jsou již fotky z dnešních trhů:
akvakm.eu/…
Jelikož se jedná o první trhy ve Zlíně, nechal jsem více fotek - byť bych některé normálně vyřadil. Pro časovou nouzi jsem udělal pouze základní úpravy.
Koreny byly, mel je myslim p. Peršín.
Dekujeme za pochvalu.
0 20.04.2013 16:15 threat Taky naprostá spokojenost,jen s rostlinkama jsem bohužel zaváhal.Přišel jsem hned v 9.00 hod. a když jsem to prošel,tak kytek bylo dost (chtěl jsem něco červeného),jelikož se mi nechtělo čekat v řadě,tak jsem si skočil něco vyřídit do města,vrátil jsem se za půl hodiny.....a už bylo pozdě,tak jsem koupil krmivo,hnojivo,vše jsem zdokumentoval,aby rodina záviděla,že se mnou nejeli a spokojen odjel domů.
Díky pořadatelům a pomalu chystat další trhy
rybky do jezírka velikosti 5-10cm. K mání i 4 velké kusy cca 15-20cm. Foto je aktuální a vlastní. Pouze omezené množství. Možný osobní odběr Opava nebo dovoz na burzu Zlín/Ostrava. Cena podle velikosti a barvy od 35,-kč
Starší reakce
Mohu přivézt malý box na cca dva sačky ryb, cena 35kč. Pokud u mě něco nakoupíte dam jej i zdarma. Technika, krmiva, atd na
www.habeo.cz ryby na objednavku zde
www.ifauna.cz/… jinak co přivezu...
Starší reakce
Něco z toho jistě bude. Sám mám na prodej nachystanou např. Ludwigii repens a L. palustris, dále pak určitě Riccii, možná bych vzal i klasický jávský mech (T. barbieri) - to ale teď na 100% neslíbím.
0 07.04.2013 22:40 l-sumci – burza
Dobrý den,aktualizovaná nabídka ryb do zLÍNA,pokud se něco nevyprodá
Objednejte si ryby dopředu at mate jistotu ze budou
Corydoras similis,panda,venezuelas black,sterbae,barbatus,duplicareus,adolfoi,semiaquilus,habrosus,nanus
ancistrus gold,sp.,L144,ancistrus sp i závoj 5-5,5cm
ancistrus red závoj
kuhli kuhli
razbora heteromorpha akční cena!!!!!!!!!
neonka axelrodi a innesi při větších odběrech akční ceny!!!!!!!!! ryby i ve velikost 3-3,5cm
krevetky orange a žluté,black a red crystal,sakura,kreveta tiger pouze 35ks
slimaci clae helena,nerita zebra
mečovka kohaku,
microrazbora galaxy
skaláry gold cop,kouřový,zlatý vše ve velikost 5-6cm
pelvicachromis pulcher,pulcher gold a teaniatus nigeria red,subocelatus matadi
L-sumci ancistrus L213 a L147,L201,L107
garra ruffa - léčba lupénky
colisa lalia,colisa chuna red
sewelie lineolata
čtverzubec zelený
tlamovci mix malavi velikost 5-6cm
šneci ampularia ametyst
Bojovnice half moony,samce i samice
a jiné ryby
Apistogramma agassizi
Apistogramma agassizi d.red
Apistogramma agassizi fire red
Apistogramma algodon
Apistogramma boreli
Apistogramma cacat. Gold red
Apistogramma cacat. Double red
Apistogramma cacat. Orange
Apistogramma cruzi
Apistogramma hoignei
Apistogramma hongsloi
Apistogramma macmasteri
Apistogramma nijseni
Apistogramma pandurini
Apistogramma papagalo
Apistogramma red point
AAkvaApistogramma sp.Inca
Apistogramma tucurui
Apistogramma viejita
mail mailto:L-sumci@seznam.cz,tel 00420 737525485
tak krvavé má snad i Roman Koňařík, napiš mu nebo našemu Ondrovi Sladkému
hejnko 20-25 kusů buď tetra krvavá, tetra červená nebo ohnivá.
jaké že to tetry? jsem to nepostřehl
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5223x