AKVA-TERA trhy Zlín
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Taky záleží to o jaké gupky jde.Já jim tam nosím pouze čisté formy ale kdybych jim tam donesl nějakou mixku tak bych asi víc než 6 - 7 Kč nechtěl.A na burze to je podobné dá se tam koupit třeba i gupka za 8 Kč,ale i třeba za 15 Kč a nebo i víc z nějakých čistých,atraktivních forem.Ty dánia jsou poměrně levné ryby které se běžně za nějakých 5 - 6 Kč vykupují,kdysi jsem je taky choval.
Určitě se někdo najde. Zkus třeba keydoc, ten tu je pořád online a bude tam předpokládám.
Cau lidicky.Mel bych prozbu na nekoho z okoli KM kdo jede na trhy do zlina.Potreboval bych koupit nejake rybky a bohuzel se tam nedostanu.
V pátek jsem se bavil s prodavačem v akvaristice a asi nejlehčí jikerné ryby - dánio pruhované - bere za 5Kč. Jinak paví voči bych taky dával asi dráž než za 3Kč. Jsou to čuňata a musí se jim věnovat víc péče než tetrám. Za tu práci je těch 8Kč naprosto adekvátní cena.
To jste z levného kraje, gupky chtít za 3 Kč a mečovky za 5 Kč.Za tůhle cenu je seženete možná od někoho komu se náhodou podařil odchov a potřebuje se jich rychle zbavit a ne od někoho kdo chová ryby na výdělek.Já dodávam ryby do několika akvaristik a prodávam jim gupky po 8 Kč a mečovky po 9 Kč,na burze tá cena může být ještě nepatrně vyšší.
Živorodky nesleduju, ale neonky jsou 8-11Kč podle velikosti a prodejce. Ancáky taky nesleduju, protože je neumím a hynou mi.
Na burzách jsou o něco vyšší náklady na prodej. Zase je tam mnohem větší výběr na jednom místě, tak je za to něco potřeba připlatit. Ale jak jsem psal ke konci burzy se i za takové ceny nakoupit dá, jen už bude asi např. u živorodek výrazně omezený výběr.
2 03.12.2013 21:09 majda – reakce
Je to cena za kterou kupujeme obvykle.Jen jezdíme na ty rybky k různým chovatelům, tak jsem si myslela, že je to normální nezverimexová cena.A představa, že je koupíme na jednom místě a hned byla fajn.
No a rybí polívka? Pokud máte mini akvárka, tak asi jo.My chceme obměnu celého akva, které má 600l, tak tam asi nedáme 5 rybek.To by tam nebylo nic.A jsou to druhy, co jsou všechny mírumilovné, tak proč ne?
I tak se dojedeme podívat.
Možná by mi někdo mohl napsat, jaké jsou ceny na burze, ať víme do čeho jdeme.
Díky
To abych si vzal brýle a notes na zápis bodů
No to je vždycky riziko co zbyde
Taky nemusí zbýt nic.
Tak to raději všichni počkáme na konec trhů
Vezmu sebou zásobu
)
pro majda: to bude asi potřeba počkat na konec burzy. Co se neprodá může být k mání i za takové ceny.
3 03.12.2013 18:04 harpunar – ondro-Úkol zní jasně-muž z rozsáhlou
nabídkou přede mnou bude cílem!!!
viz odkaz nahoře na sortiment a domluvit si, ale tyhle ryby tam bývají.
NO a sestava je proboha kam? Teda pokud to je do jenoho akvária, bude z toho spíše rybí polívka.
Ta cena bude vyšší u živorodek určitě. U neonek taktéž. Možná najdete i tak levné. Přeji vám to. Jediné co mě zaráží je ta sestava rybek. Není lepší zvolit třeba dvě hejna těch neonek. Přece jenom jsou gupky dost akva znečisťující. Budete tam mít moc rybek(velké množství druhů).
0 03.12.2013 17:27 majda – živorodky
Rádi bychom si objednali u někoho pár rybek na burzu do zlína.Asi tak 30 pavích oček (různé barvičky), 30 mečovek (také mix), neonky červené 20 a černé 20 a pokud by někdo měl tak 2 sumečky žraločí a asi i zlaté ancistruse 6 kousků a jednoho samce klasického ancistruse.
Ceny tak 3kč za gupky, 5kč mečovky, 8kč neonky a ancistrusy, sumečky 40-50.
Za nabídky díky
bohužel, jedinej Tůma co měl dovést nějaký krmení je odhlášenej, strhl si papír s termíny před burzou a my je pak měnily než jsme pustily dovnitř lidi.
Leda Ondra, možná Ruský doveze zase nějaký kýble od sery jak měl v kromclu.
Ne že bych potřeboval a máš informaci, že někdo doveze nějaké krmiva zajímavější?
tak musí a někteří se i rozdvojí
Starší reakce
V Brně bývali, to je pravda. Ale asi bych si pro mě radši zajel k chovateli. Jsou to drahé a citlivé ryby. Takové ty velkoprodukční ryby na burze jsou fajn, ale výběrovky se tam spíš neprodávají.
ok, beru si k srdci jako dobře míněnou radu (bez ironie)
Já chtěl jenom poradit, na tom co jsem napsal si trvám, vím o čem píšu. Tím rozhodně nehaním chovatele, jenom mám v tomto směru konkrétně s terčovcema, tedy vlastně lidé kteří takto nakupují, špatný zkušenosti.
o tomhle vím a plánuju takhle ryby nakoupit. Jen mě zajímala možnost nakoupit je na burze - přece není nikde napsané, že chovatel nemůže ryby prodávat na akvaburze, ne?
Terčovci nejsou ryby, který se kupují na burzách. Pro ty si zajeď přímo k chovateli, dostaneš jistě nejednu cennou radu, uvidíš jejich rodiče, prostě budeš vědět do čeho jdeš. Podívej se do příslušných vláken, informací u koho dobře nakoupit je zde docela dost.
Myslím, že jestli někdo vezme terčovce tak jedině na objedávku.
Jediné terče-modré,které jsem kdy na burze viděl (a ty určitě taky) má Radim Pokojský,obávám se,že tomu nebude jinak ani teď
,alespoň v sortimentu prodejců nic není a myslím,že na tohle by upozornili.
Nevíte, zda budou na burze terčovci? Mám na mysli prodej mladých ryb?
jen Ondru doplním.
Kvůli těmhle dotazům je tam datum vložení a datum úpravy
pokud proběhne aktualizace, je to zobrazeno. Asi bych ještě mohl dodělat filtr pro řazení dle nejnověji upraveného, jména atd, krom těch stolů.
Ramky na 99% někdo mít bude. Určitě dojdi.
Průběžně ho doplňujeme. Možná ještě dojde k nějakým změnám, ale to co je na webu by mělo platit.
Kdy budete hotov seznam prodejců.Měl bych zajem o ramirésky.
Starší reakce
jojo, už to tu máte, tak se stačí mrknout, termíny jsme ale měnily už před burzou a návštěvníkům se to dalo vědět u pokladny a na vylepených papírech s termíny.
Všichni nemají čas vysedávat u kompu
už to tam dávám, vůbec jsme si to neuvědomil
Nevztekej se, kdyby to tu bylo přímo pod názvem vlákna jako u jiných burz, tak se tak blbě nemusím ptát
. Navíc tím že zareaguju na vlákno si burzy může všimnout někdo, komu by případně jinak zůstala utajena, takže nic tak hrozného se nejspíš neděje
Nemůžu Míšo, jedu tam na výborovou schůzi klubu, účast nutná :(
Zrušit Prahu a přijet do Zlína
Sakra, to jsem v Praze :(
No jéje, termín je už dávno.
7.12.2013 od 9:00
akvakm.eu A je už nějaký termín? Teda určitě je..ale kde ho zjistím?
děkujeme, vynasnažíme se
Starší reakce
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
1 ...... [3] 5
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5223x