AKVA-TERA trhy Zlín
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Srdečně Vás zveme na prodejní výstavu akvarijních a terarijních živočichů a rostlin, krmiv a chovatelských potřeb. Akce se bude konat v tělocvičně Obchodní akademie T.Bati ve Zlíně, Nám TGM 3669
Akce proběhne v neděli 16.10.2022
Starší reakce
Ahoj, dalsi termin burzy je 5.3. V obvyklých prostorech. Info je na webu akvabazar.eu a na fb
www.facebook.com/…
To už bohužel není v naší režii jako spolku, ale soukromé osoby Ondřeje Sladkého, ptejte se u nej. Web nemá, dohledatelné jsou facebook akce ....
Podepsán Petr Matula, předseda Kroměřížského akvaristického spolku
0 05.02.2022 19:07 kaspy – Termín burzy
Dobry den, najdu někde termíny burzy ve Zlíně ? Z akvaristickeho spolku jsem ze dozvěděl, ze 5.3.2022, ale nenasel jsem propagaci na Facebooku, ani na internetu. Dekuji.
Starší reakce
Výborně
Po delší době znovu proběhnou Akva-Tera trhy ve Zlině na obvyklém místě - v telocvičně Obchodní akademie na nám. TGM.
Budou se konat 30.1.2022 od 9:00 hodin . Prosim o sdileni :
www.facebook.com/…
Na akci sháníme skládací stoly. Za každý kus budeme vděční a odměníme se minimálně volnou vstupenkou.
Starší reakce
Nebude mít náhodu někdo ted na burze (22.2.2020) na prodej.Díky.
Starší reakce
Už tuto sobotu opět tradiční AKVA-TERA trhy Zlín - 1.12.2018 stoly plně obsazené.
Starší reakce
Čau bude mít někdo na burze čichavce?
Starší reakce
Starší reakce
0 04.02.2017 16:36 Ciffik [761] - Rostliny přišel jsem, viděl jsem a po 10 min, až jsem se protáhl skrz dav, odešel...
chválím za snahu takovouto akci uspořádat i ve Zlíně, věřím, že místní sou rádi, leč je na čem zapracovat...
pro člověka navštěvujícího pravidelně ostravskou burzu, která je svou velikostí i obsahem někde jinde a to ještě za poloviční vstupné (student 20,-) byla menším zklamáním
příjdu se podívat třeba zase za rok, držím palce
Pokukoval jsem, že bych zkusil některé z lyofilizovaných krmení z jejich nabídky, konkrétně po plechovce od dospělé artemie a patentky. Chtěl bych to na zkoušku, jak se k tomu budou tvářit ryby
Právě jsem s ním mluvil a osobně nepřijede, al eněkteré jejich produkty budu prodávat já. Co by to mělo být?
Zdravím, bude na burze mít svůj stoleček taky firma Easyfish, nebo někdo kdo prodává jejich produkty? Díky
Starší reakce
0 02.12.2016 13:29 harpunar – Na burzu přivezu mimo jiné
Boraras micros red.Hlavně pro milovníky nanoakvárií.A samozřejmě spoustu jiných zajímavých rybek a krabů.
Již zítra opět tradiční mikulášské Akva Trhy ve Zlíně.
Starší reakce
Už zítra 9.dubna od 9:00 další burza ve Zlíně. Doufáme že přijdete v hojném počtu aspoň tak jako minule. Stoly prodejců jsou plně obsazeny !!
Starší reakce
Hledáme dobrovolníky - brigádníky na přípravu a úklid burzy. Máte někdo zájem?
Starší reakce
díky, zkusím je kontaktovat jestli by něco na ukázku nedovezli
nenašel by se nějaký prodejce, který by měl možnost dovézt nějaké pěkné kořeny ve stylu red moor wood pro aquascaping (hezky rozvětvené, ne kus dřeva), nebo něco podobného? sháním nějaký už celkem dlouho tady v okolí a nevím o nikom kdo by něco v podobném stylu tady prodával a jezdit se mi zatím někam dál, nebo kupovat zajíce v pytli se mi nechce
samozřejmě počítám s tím že to bude něco stát..
Starší reakce
Áha, tak se nechám překvapit.
Pro nezasvěcené veřejně oznamuji, že Zlínské trhy má pod palcem Ondra, takže já budu jen přidávat co vím jistě.
Vlastimil ne, ale měl by dojet ještě jeden afrofil, tak u vidíme.
Vlastimil Moštěk je nemá?
Akorát nějak nerozlišuju ty africký jezera, protože tyhle ryby nejsou zrovna můj šálek čaje.
Sháním ryby z Tanganiky a především pak Cyphotilapie Frontosa Blue Zaire Moba. Jsem tedy zvědav, zda se tam nějaký stůl s afrikou objeví.
Starší reakce
Po dlouhé diskuzi a zralé úvaze jsme se rozhodli znovu uspořádat Mikulášské AKVA trhy Zlín.
Místo konání je stejné jako dříve: Tělocvična, Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická Zlín, náměstí T. G. Masaryka 3669, 761 57 Zlín
a datum už také tradiční - na Mikulášskou sobotu 5.12.2015
Doufáme že nás přijdete podpořit aby nezůstalo jen u této jediné.
Starší reakce
Malá naděje na další pokračování ještě žije, ale Kroměříž je jistota a není to daleko.
Starší reakce
0 05.12.2014 21:35 o413 Zítra určitě dorazím.
Srdečně Vás zveme na tradiční AKVA-TERA trhy ve Zlíně.
Na trzích se můžete těšit na exotické druhy akvarijních ryb, rostlin, šneků, krevet, terarijní zvířata, krmiva, techniku a v neposlední řadě získat spoustu cenných rad přímo od chovatelů.
Součástí akce je i malá facebooková soutěž o ceny s firmou DAJANA PET, s.r.o. Viz oficiální FB stránky našeho spolku.
Pro nejmenší návštěvníky je připraven dětský koutek.
Více info:
akvakm.eu/…
..... možná přijde i Mikuláš
Starší reakce
vem ji, určitě se jí někdo ujme
ahojte,
na zítřejší burzu přinesu krásnou asi 6 měsíců starou skaláru, koupila jsem ji jako malinkou a nějak se mi už nevleze do akvária, měl by někdo zájem???
ta dnešní příprava cca 17-18h než se slezeme postupně a nachystáme snad za 1.5-3h
Ještě jednou bych chtěl všechny pozvat na zítřejší burzu a případně i na dnešní přípravu. Kdo by jste měl chuť a čas tak prosím přijďte pomoct.
Díky
Starší reakce
jé díky. No poslední dobou je to bída i s lidma na pomoc s chystáním Zlína, který je náročnější kvůli tahání lavic ze skladu. V Kroměříži jen popřesouváme lavice ve třídách.
Kdyby náhodou někdo s kluků/chlapů chtěl pomoct v pátek chystat a případně pak v sobotu uklidit lavice, tak by to bylo supr. Samozdřejmně ne jen tak, aspon ho samozdřejmně zadarmo pustíme.
Tak moc dík pořadatelům! Ceníme si toho všichni!!!
Zkusím se aspoň trošku zapojit do propagace. Je to škoda, takový výběr všeho možného+ vzácné druhy rybek, to je prostě radost a velká akvaristická událost
njn, my to nezvládáme a navíc v našich končinách je to už tak s účastí slabé a táhneme to finančně od burzy k burze 0 0 nic
Tak po dlouhé době už zase ve Zlíně....pro mě velká událost. V Praze mají akvaburzu každý týden
nespravedlnost!!!
já ho v akvišku mám a několikrát jsem ho měl, ale bohužel od přesazení od Vánoc chřadne a nekvete
Nebude někdo prodávat na burze ve Zlíně ech. Mercedes?
Starší reakce
Celý KAS (Kroměřížský akvaristický spolek) je převážně ze Zlínského kraje. A to by bylo, aby jsme neměli rostliny.
více na oficiálním webu
akvakm.eu v sekci AKVA-TERA trhy Zlín.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
[1] ...... 5
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5223x