Přihlásit se RYBICKY.NET »

Aquatera Olomouc

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 15 Přejít na další stránku   1  
Aquatera Olomouc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bahno71
ahoj zháním neritiny konkr. rybicky.net/atlasostatnich/zubovec_pacificky,nebude je tam někdo v sobotu mít?Budu mít po odpol. tak bych si je rád zamluvil,ať nemusím tak brzo stávat :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: GAGAL
Já určitě. Doufám že i kolegové, kteří by měli jet se mnou. V pátek se mají vyžvejknout.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Zoidik
Není zač :-) Doufám, že si vyberete :-)
GAGAL napsal: To je jednoduché čím víc peněz utratíš tím víc prodejců přijede :-)
Tahle formulace je sice velmi pěkná a pro prodejce značně příznivá, ale pro mě zase tak ne. No, tak zkusím udělat nějaký ten kompromis. Jinak mnohokrát díky za radu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Zoidik
To je jednoduché čím víc peněz utratíš tím víc prodejců přijede :-) Jede i p. Barteček (živá patentka a nitěnka, koretra) byl i minule. Těch "stejných " prodejců kteří tvoří základ burzy je dost ,ale jsou i noví "olomoučtí" které neznám. 8 stolů např tato firma: www.discus-olomouc.cz
Hele, GAGALe, jenom se tak orientačně zeptám, kolik peněz sebou vzít? Původně jsem teda chtěl jet jenom pro nějaké ramirezky, pak jsem se rozmyslel, že i kdyby byl nějaký pěkný kořen a nějaká pěkná rostlinka a teď do toho ještě tady plácáš živé krmení.... Nerad bych přišel na mizinu... smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: malyLibor
To "pytlíkové" krmivo by možná mohl mít K.Růžička někdy ho vozil i do Ostravy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: GAGAL
Snad sem Yuky napíše nabídku zítra ;-) , její email je na stránkách ostr. burzy, p. Hřivňák myslím divoké nechová, ale jistě to nevím hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: GAGAL
Jojo, provedeno. Ale i když je Clarkii mít nebude, já stejně přijdu. Kdyby jen nakoupit trochu krmiva a vysondovat, jestli tam nebude někdo s tím novým živým krmivem v pytlíkách a i jen tak na čumendu :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: malyLibor
No co přiveze netuším :-) Vždy má něco zajímavého. Napište mu nebo zavolejte.
Vyzkoušejte
Clarkii hlavně ať přiveze ty čokoládky smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: darka
Super už nemusím odpovídat :-) Darka zařídí :-) Nemá nějaké divoké i Clarkii nebo p. Hřívňák?? Ti na burze budou.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - darka Re: muschak
Nemáš profil, tak Ti nejde poslat SZ ;-)
Kamarádka chovatelka pár druhů má a prodává i v Ostravě na burze, volala jsem jí a snad tu dnes večer něco nabídne ;-) Aspoň ji vytáhnu do Ol na burzu hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muschakRe: xenotoca
Vím, že na poslední burze nikdo divoké živorodky neměl, ale také vím, že na ostravské akvaburze (kam se bohužel nemám z časových důvodů obvykle šanci dostat) několik prodejců/chovatelů je. A vzhledem k tomu, že burzu organizují stejní lidé jako tu ostravskou, nějaká šance by tu být mohla, proto se ptám ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - doklwnik Re: GAGAL
Už se těšííím hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: xenotoca
xenotoca napsal: Na střední Moravě na Olomoucku nejsou chovatelé přírodních živorodek, tak nemohou být ani prodejci.

Tohle se ale nevylučuje. V den konání burzy není zase Ostrava od Olomouce tak daleko. V případě velkého zájmu, by se chovatel dal kontaktovat a poprosit o účast. V případě velkého zájmu tazatele může vyrazit za ním třeba i on.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xenotoca Re: muschak
Na poslední burze v Olomouci kromě p.wingei(endlerek) žádné přírodní živorodky nebyly,myslím si že ani nebudou, Živorodkář Pepa Tomanec prodává pouze v Brně a v Ostravě bývají také nějací prodejci divokých živorodek. Na Ostravsku mají dost chovatelů..Na střední Moravě na Olomoucku nejsou chovatelé přírodních živorodek, tak nemohou být ani prodejci.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muschak
Bude někdo na burze prodávat nějaké zajímavější živorodky (Neoheterandria elegans, Micropoecilia etc.)?
Už mám natočený budík, přijdu určitě.
 Reagovat na tento příspěvek 5  - GAGAL
Nezapomeňte 1.12. se koná další Aquatera Olomouc. Stoly se začínají plnit přihlášky chodí :-) Bude to zase pěkná akce.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid Re: Zoidik
Kdyby vám stačily granifery rybicky.net/atlasostatnich/piskorka_melanoides_granifera , pak bych vám jich mohl pár (desítek :-)) na tuto burzu donést. Gratis. V případě zájmu mě kontaktujte vzkazem.
Našlo by se i několik kousků rybicky.net/atlasostatnich/piskorka_vezovita ...
Možná hodně blbá otázka, ale nebude tam někdo mít piskořky?
Tak to je dobrá zpráva :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: GAGAL
jejda, že se tam zrovna nedostanu, ale možná bych ho někdy mohl dostat do Zlína, až teda bude vše domluveno a zavedeno, zatím je to ve fázi příprav a domlouvání prostor.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - GAGAL
Termín se nám pomalu blíží prodejci se začínají hlásit a pro všechny kteří si chtějí něco objednat u Clarkiho tak mohou :-) Dnes mi volal, že přijede a podpoří naši akci (Ostrava mu bohužel termínově nevychází) Tak mailujte objednávejte na mailto:aquareptil2000@yahoo.de
 Reagovat na tento příspěvek 0  - matlala Re: GAGAL
artemku? tu sladkovodní? Nebo nějakou vetší klasickou?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: doklwnik
Mikru mám vezmu ji tam, nebo ještě prodávám artemku na odměrky když potřebuješ malé množství.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doklwnik Re: malyLibor
A já doufám, že se povedou líp jak poslední :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: doklwnik
A já se těším na tvé nádherné fotky palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stafflik
Nebudete mít někdo na burze tetry červenohlavé? Minule jsem je tam nenašel :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doklwnik Re: GAGAL
Už ted se těším na plno zajímavých tvorečků a foťák už se taky třese :-D
Gagale, budou tam k prodeji mikry nebo grindal (případně jestli máš nějaké násady Ty)? Na první burze jsem je jaksi nenašla ...
Začínám se těšit. Možná dovezu sebou ještě jednoho nebo dva lidi. Doufám, že to vyjde. Dávám si burzu do kalendáře.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - GAGAL Re: Zoidik
Stejné místo. Střední škola polytechnická, Olomouc, Rooseveltova 79

Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Zoidik
Já myslím, že na stejném místě, bylo to tam super, krásné prostory.
GAGALe, burza, která bude teď v prosinci, bude opět na polytechnické škole, nebo místo bude ještě upřesněno?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doklwnik Re: GAGAL
Takže teda 1. prosince? Skvěle :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: ivo1339
Tak to je super :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ivo1339 – Setkání po desetiletích
Určitě se jako bývalý jednatel ZO ČSCH Discus Orlová zúčastním další akce 1.12.2012. Ve fotogalerii z 6.10. jsem viděl jednoho prodejce - bývalého předsedu uvedené organizace, kterého jsem neviděl "od Kuvajtu napadení", tedy nejmíň 20 let. I toto je úžasný nekomerční rozměr podobných akcí. Vřelé díky organizátorům potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Jiri_99
Ano i tera, ale jak jsem psal kdo z prodejců přijede zatím netuším.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Jiri_99
Tak to je super. Já jako prodejce ne, ale klidně daruju nějaký rybicky.net/atlasrostlin/ceratophyllum_demersum kdyby někdo chtěl. Mám toho o chlup víc, než potřebuju. Za chvilken se mi to nevleze do akviša.. :-)

Jo, bude to doufám zas i tera? Pač mám v plánu stavbu nového terka pro dráčky, tak bych chtěl pořídit nějakou techniku.. ano
Výborně, tak toho 1.12. bych se rád stavil pokud se vzbudím tak brzo ráno. Ramirézák a ramirézačka budou vítání noví obyvatelé akvárka.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Jiri_99
Platí platí:-) Kolik bude prodejců nevím, ale nějcí jsou již nahlášeni. Klidně se hlaste Vy z Oloouce a okolí :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99
Ahoj, platí ta aquatera na prosinec? Doufám, že to dopadne.. ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kusma – Chválím
Taky se musím připojit k chvále burzy. Moc se mi tam líbilo, sortiment byl opravdu rozmanitý a od všeho něco :-)
Sehnal jsem vše, co jsem chtěl od rostlin i rybek.

Zaujala mě i teraristická část a začínám uvažovat o tom, že si pořídím chameleony. :-)

Doufám, že do příštího termínu mi nic nevleze a budu se moct opět zúčastnit. :-)

Děkuji a snad příště budou ještě lepší :-)
Všechno vždycky může být lepší... mně se tvé fotky líbí moc. palec
Fotky mohly být lepší, bohužel některé rybky musely být foceny proti světlu (okna, sluníčko) :-( snad příště budou nějaké lepší :-)
Krásné fotky, jen co je pravda. Ty se opravdu povedly. Ti sumečci sklovití jsou nádherní.... škoda, že to byli K.bicirrhis a ne K.minor... těch bych si odvezl hnedle 10 kousků... Moji čichavcové taky nebyli - což mi ale vůbec nevadí, doufám, že nejpozději v Brně seženu čokoládky a že brzy budou i ti medoví.
Jinak musím naprosto souhlasit s chvlou burzy - krásné prostory, spousta prodejců a myslím, že i hodně návštěvníků... alespoň v době 10-11 hodin tam bylo dost plno, dřív se mi vstát nepodařilo. A spousta krásných rybek, z nichž některé jsem viděl naprosto poprvé v životě. Bylo tam i pár opravdu krásných krevetek pro fajnšmekry... prostě moje známka je 1. Těším se na příště.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - doklwnik
A asi bych se mohla i vyjádřit k burze :-) Na burze se mi moc líbilo, je super, že se něco takového v Olomouci konalo a doufám, že ještě konat bude! Byla tam přehlídka mnoha druhů všeho možného, což bylo uchvacující, od pavích oček až po ježky nebo Chipmunky :-) Chválím rozdělení na akva a tera část, bylo to takhle velmi přehledné. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 9  - doklwnik
Pro zvědavce je tu několik fotek z burzy :-)
oldkiwinka.rajce.net/…

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [15] 17 18

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19303x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17985?od=701