Aquatera Olomouc
Asi nikdo, burza je až v sobotu 3.5. a už se moc těším
0 26.04.2014 12:48 Aforte [575] Bude někdo na burze 2.5. prodávat:
pěkné kousky samců bojovnice - nějaké opravdu krásné, řekl bych skoro až výstavní
Fissidens fontanus
Bolbitis heudelotii difformis
Spiky moss
Corydoras hastatus/naeus
Clithon sp.
0 24.04.2014 12:11 Zuzla – šnečky
Ahoj, veľa z vás tu na fóre píše, že má premnožené šnečky. Rada by som teraz na Aquatere Olomouc nejaké malé šnečky kúpila (okrem piskořek)a použila ich ako spestrenie stravy pre moje sekavky. Ak niekomu nevadí ako skončia jeho šnečky a má cestu okolo, tak by som si ich vzala. Vďaka.
Bylo by to fajn. Já bych právě nechtěl posílat rybky vlakem. Osobní odběr je vždy lepší.
Musí být nutně z Olomouckého kraje?
Starší reakce
Ona to doklwnik šupne na své rajče, sem dá odkaz a je to bez karet a kdejakých výmluv na cokoliv. Jak říkám, je děsně šikovná
malyLibor napsal: Pepan napsal: Vy už máte fotky. To je fajn. Škoda že to takhle nefunguje v Ostravě. Burza byla před dvěma týdny a fotky pořád nikde.
To víš, my máme v Olomouci doklwnik a ta je děsně šikovná. Jen na srazy nám nechodí. Ale třeba někdy přemůže lenost a přijde na nás mrknout očkem
My fotografa máme taky. On udělá fotky, předá je na kartě, jenomže potom to někde zamrzne a už druhou burzu prostě fotky nejsou. A to neovlivní ani on, ani já.
Pepan napsal: Vy už máte fotky. To je fajn. Škoda že to takhle nefunguje v Ostravě. Burza byla před dvěma týdny a fotky pořád nikde.
To víš, my máme v Olomouci doklwnik a ta je děsně šikovná. Jen na srazy nám nechodí. Ale třeba někdy přemůže lenost a přijde na nás mrknout očkem
0 31.03.2014 15:31 Aforte [575] Mám takovou prosbu na adminy. Co udělat na textem takový ten modrý a vyzývající rámeček, jako u u burzy v Ostravě s tímto:
aquateraolomouc.cz/…
Mají to i u aquaburzy v Ostravě a určitě by to uštědřilo nějakou práci mnoha lidem.
Starší reakce
Modré neonky jsem taky chtěl dovést, ale bohužel jsem je neviděl
já bral diamantovky po 9kč od "L-sumci",modrý neonky neeměl,říkal,že už na ně s...,bo mu vychcípala celá objednávka prý 500ks.škoda chtěl sem posílit hejno
,ale ty diamantový sou taky
Neonky modré myslím nebyly, červené po 9kč, obyč po 6kč co vím, diamantové 15kč
Vy už máte fotky. To je fajn. Škoda že to takhle nefunguje v Ostravě. Burza byla před dvěma týdny a fotky pořád nikde.
Díky a není zač.
Super fotky
Ti pancéřníčci jsou vážně parádní:
oldkiwinka.rajce.idnes.cz/…
Vždy mě udivuje, jak mají volně ty chamaleony. Je to super.
Nekupoval tam někdo nějaké malé hejnové rybky: razborky, kardinálky, neonky modré atd.. Rád bych věděl cenu. Předem děkuji.
1 03.03.2014 21:31 doklwnik [347] - Halančíci Venezuela black tam měli 2 prodejci, co si pamatuju, pravidelně je na burzy vozí i
rybicky.net/profil/1514 , jen je tam mám dojem tentokrát zrovna on neměl.
Dost fotek je vždycky, použitelnejch je polovina. Vzhledem k tomu, že ne všichni prodejci mají dobře osvětlená skleněná akvária s rybkami na prodej, nelze počítat s tím, že na výsledných fotkách bude k vidění vše, co jste mohli spatřit, prošli-li jste si celou burzu v klidu.
RE Aforte - na fotkách mám jenom tyhle a nepamatuju si, že by tam jiný byly. Ale třeba se mýlím
Nutno podotknout, že venezuela black na burze měli min. 3 cm. Minipancíci tam byli taky, ale ne celí černí.
Uf
Tak to netuším kdo je. Možná p.Ruský ??
doufám že bude dost fotek viděla jsem tam černé pancíky byly myslím kolem 32,- kč a měly snad 1cm a nepamatuju si název!Ráda bych je sehnala. mladý pán tam jezdí pravidelně a má akva ty dlouhá oddělené sklem. A taky tam má vždy ancistruce černé s puntíky.
Správná myšlenka
Ještě počkáme až nám fotografka zpracuje fotky ,abych viděl co na burze bylo
Děkuji, byla to super akce
(i když nějaké mouchy měla ty ale vychytáme
gratuluju k úspěchu, jen tak dál a ať se daří
Tak to ja dnes stihl obe akce.
Rano si privstat, burzu navstivit pri otviracce.
Nakup rostlin hnojiva a krevetek.
Terra jsem dnes vynechal.
Rychle se vratit domu, nacpat rodinku do auta a vyrazit na Kopecek (dceka ma svatek).
Nejvic casu jsme stravili u vodnich operencu (kacen) a vlku. Vlci jsou pro nasi dcerku jasna jednicka.
Moc lidi se u nich sice nezdruje, ale nase dcerka se z vlku muze zblaznit. Opice a podobna "akcni" zvirata ji nic nerikaji.
Jeste pripojim velke diky za burzu.
Nove prostory vystaviste jsou zajimave.
Doufam, ze pristi burzu nebudu mit takovy sprint a v klidku si ji projdu a zas neco koupim.
Uz se tesim, az se mnou pujde dcerka. Zatim je jeste mala (potreba kocarek), to se zatim moc do "tlacenice" nehodi.
4 01.03.2014 20:35 GAGAL [455] - Halančíci Kéž by byl takový nával matek s dětmi i na jaře u vstupu do ZOO.
tak odcházely jsme kolem 9.30 a stále lidé čekaly ve frontě tak si myslím že byla velká účast
jinak vše super
těšíme se zas na příští
Ahoj mám mladé od zlatého samce a hnědých samic mají cca 4cm
jsou více flekatí můžu donést na burzu když dá někdo rostlinku nebo 10 korunek...
Starší reakce
bude mít v Olomouci někdo mini microsorium, Narow a mechy a jiné specialitky?
0 24.02.2014 20:04 GAGAL [455] - Halančíci Nové prostory Aquatery Olomouc
POZOR vstup do pavilonu je vzadu od parku
0 24.02.2014 15:52 GAGAL [455] - Halančíci Aquatera Olomouc 1.3.2014
Zveme všechny akvaristy na prodejní burzu do Olomouce. POZOR! Burza se přesouvá do nových prostor VÝSTAVIŠTĚ FLORY OLOMOUC. Více informací naleznete na
www.aquateraolomouc.cz nebo na našem Facebooku :
www.facebook.com/…
Srdečně zvou pořadatelé.
Starší reakce
Starší reakce
Inu uvidíme. Trochu jsem pozampomněl, že 1.3 jdu v Pardubicích na ples, tak to snad vyjde abych si skloubil obě akce.
Pokud je neseženeš v Olomouci,tak Ti je určitě doručí.
K sažaleniju
Tak pan Gebauer v Olomouci nebude jak mi právě napsal.
Pošlu Ti na něho kontakt do SZ a domluv se s ním.Vím stoprocentně,že ty simulansky mít snad do týdne,do dvou bude mít.
Díky za info
A jak ho poznám? Neočekávám, že stoly budou nějak viditelně (na viditelném místě) popsané ať už čísly, nebo jmenovkami. I když by se to hodilo...
Včera jsem mluvil s p.Gebauerem.Myslím,že tam bude a měl by je mít.
Starší reakce
Starší reakce
aquateraolomouc.cz/…
Termín příští burzy bude upřesněn zde na stránkách. Předpokládaný termín bude v březnu 2014 Na VÝSTAVIŠTI FLÓRA OLOMOUC !!
tož dojeď do ostravy
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x