Aquatera Olomouc
0 20.11.2014 11:52 Beda81 – terminy 2015
Uz se nejak rysuji terminy na rok 2015 ?
Chcete zdarma získat tyto krmiva ? (viz foto) podívejte se na náš Facebook, kde naleznete potřebné informace.
www.facebook.com/…
Firma Dajana (
www.dajanapet.cz/…) pro Vás na sobotní burzu připravila vzorky krmiva zcela zdarma..
A jak je získat? Stačí se stát fanouškem Dajany na Facebooku (
www.facebook.com/…)
a říct u pokladny „Jsem fanoušek Dajany“ a vzorek krmiva je Váš.
(Pozor, počet vzorků je omezen!! Proto neváhejte a „lajkujte“! )
Starší reakce
0 22.09.2014 08:54 jamajcan – Re: Aforte
Sakra hodně času na dojíždění. Narovinu se nedivím, že se Ostravu nikomu moc fotit nechce, je to náročný na nervy s těma tlačenicema, a každej chce být u všeho co nejdřív. A pak tu máme ty vysoké lidi nebo naopak ty nejmenší, díky kterým u všeho musíte strávit 3x více času.
Nádherné fotečky. Moc chválím. Doprkvančic, proč něco takového nefunguje v Ostravě? Největší burza v republice a poslední fotky máme z 15.6.2014. Kolik by to stálo Vás zaangažovat i na Ostravu?
0 21.09.2014 11:30 doklwnik [347] - Halančíci 290,-/ks L 134, vel. tak 2,5cm.
A když vydržíš až do zítřka, uvidíš i zlaté prasátko!
Vůbec netuším. Popravdě si ani nejsem 100% jistý, jestli to byli 134. Ale byli taky nějací pruhovaní, takže je to docela možné. Na ryby jsem moc nekoukal. Za to rostliny jsem prošel důkladně. Docela mě překvapovaly některé ty echinodory obřích rozměrů.
A nevíte za kolik byly?
taky jsem chtěl pořídit, měl sem nabídku za 600 4cm
0 20.09.2014 22:00 buck Za mě to vyhrála tetra slepá
a konečně jsem sehnal nějaké loricarie za skvostnou cenu
, koupil dva páry čichavců zakrslých a nějaké rostliny. Já dnešní burzu hodnotím kladně
.
Vetřelec?
Zrovna ses s někým bavila, tak jsem nechtěl rušit.
Nebudu ti asi potřetí opakovat, že se nemáš bát mě oslovit, já jen čekám, kdy tam poznám nějakou novou tvář z tohohle serveru!
Tak o půl 9. Viděl jsem tě.
Vzal jsem domluvené rostlinky a pak už se jen kochal. Bylo dilema: bucephalandra x flamingo. Nakonec vyhrálo flamingo a jsem za to rád.
Záleží, v kolik jsi tam byl. Já měla podstatně menší problémy než obvykle vidět exempláře.
Mně se tam zdálo docela nabito. Klidně tam mohlo být o 50 lidí méně.
Já se tam spíše jel podívat než nakupovat. Nečekal jsem nic.
No a jak to dopadlo.
Ta zadní část byla dost ukrytá.
Tera opravdu převažovala. Minule byla dole akva a nahoře tera. Teď byla dole 1/2 tera + tera nahoře. Každopádně byla akva ještě vzadu, což myslím, že minule nebylo.
Živého krmení bylo málo. Čekal jsem ty prodejce z Havířova myslím, kteří minule prodávali živé daphnie apod. Živou nitěnku jsem viděl.
Docela mě překvapilo to, že tam byly bucephalandry - akvarijnirostliny.eu + ještě nějaký akvarista vzadu. Stejně tak in-vitro rostlinky.
Výběr rostlin tam byl opravdu velký. Na ryby jsem zase tak nehleděl, ale taky jsem tam viděl několik hůře sehnatelných ryb.
0 20.09.2014 13:26 muschak Já jsem byl dnešní burzou naopak poměrně zklamaný, protože výrazně převažoval tera sortiment. Na to, že sortiment ryb je na burze přizpůsoben mainstreamovým akvaristům, jsem si již dávno zvyknul. Koneckonců vždy se při trošce hledání dají najít i nějaké zajímavosti (s výjimkou dnešní burzy). Mnohem víc mě však dnes zarazila absence jakéhokoliv živého krmení kromě nítěnek. Doufám, že se jednalo jen o vzácný výkyv a ne pravidlo...
Organizátorům přeji do budoucna mnoho úspěchů, přeci jen je fajn, že je v Olomouci alespoň nějaká taková akce, i když má stále mnoho much (ty se však dají poměrně snadno vychytat).
0 18.09.2014 07:53 Beda81 – ťuk, ťuk
Jen připomínka pro ostatní.
sobotní burza nám už klepe na dveře
Starší reakce
2 02.09.2014 21:13 GAGAL [455] - Halančíci Na FB byla vytvořena skupina Aquatera Olomouc.
Přijďte si popovídat, podat si akva, tera inzerát nebo poradit kolegům. Jsou zváni všichni akvaristé a teraristé nejen z Olomouce.
www.facebook.com/…Starší reakce
doklwnik napsala: Já chci fotky!!!
Já takýýýýýýý.
Já chci fotky!!!
Tak to hodně štěstí s návštěvníky burzy, kteří nenávidí, když jim někdo zavazí ve výhledu
vezeme tam kolegu akvaristu s luxusním optickým strojem od Canonu, který se u nás ještě neprodává (kvůli ceně), sám jsem zvědavý na výsledky, světelnost objektivu 1,4. Pod vodu mám od táty při ponorech občas půjčen stroj se světelností 1,9 a jsem maximálně spokojen. Jo, a on ten "strejda" má stativ vážicí 150 kg, místo si vždycky udělá
Obyč ancíky, malé - od 1cm, cca 10 kousků, má někdo na prodej?
S mými fotkami bych tě asi nepotěšil
To já vždy žasnu nad tím, jak jsou tam ti chameleoni
V tera části je to snad jediná věc, kterou jsem ještě nepřehlídl
To Ti jen prospěje
To, co vidíš na fotkách, nikdy není tak krásné jako v realitě. Třeba pavouci
měl by je mít tento prodejce: mailto:dos.x@seznam.cz
Bettky jsou nahlášené měly by být.
Dagetky má kolega v Ostravě bohužel na burzu nejede a nestihneme si je předat abych je do Olmiku vzal.Když tak mohu předat kontakt.
Tak si pro ně můžeš zajet!
I já tam jedu v sobotu 3.5. Nevím na co vždy myslím, při psaní
Tým organizátorů si obdiv určitě zaslouží. Já je taky nijak neurážím apod. Já jsem hlavně rád, že něco takového v Olomouci a jeho blízkém okolí je a za to vděčím právě jim.
Ten bolbitis zrovna tolik nepotřebuji. Jen jsem se zeptal. Nijak to nemusíte zařizovat. Jen pokud bych ho našel, tak bych ho zkusil.
Aforte, jste mladý a ambiciózní, ale my tam opravdu jedeme až v sobotu 3.5.2014. Hezky si vystojíme frontu před pokladnou (pronájem něco stojí) a podpoříme svou účastí nejednoho prodejce. A taky tým organizátorů, kteří si obdiv zaslouží a zatím jim tu veřejně nikdo nepoděkoval. Tu spoustu obětovaného času nikdo nezaplatí, ono to není jen to dopoledne na "burze".
A k Vašemu dotazu. Bolbitis určitě seženete, jinak Vám ho mohu i dovézt od kolegy z Rožnova pod Radhoštěm. Je z čistého prostředí, chová náročnější Tangajnické cichlidky. Ten zbytek je loterie.
Taky mám dotaz na konkrétní druhy ryb:
Xiphophorus variatus, jakákoliv čistá forma
Epiplatys dageti
Xenotoca eiseni (ale to chci asi dnes opravdu hodně)
Ano datum jsem napsal špatně, ale každý snad pochopi o co se jedná, ne?
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x