CD na přání
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Starší reakce
To neni o drzosti, to je o pevne ruce vydavatele
A pak kdo je drzej...
Lepe bych to nenapsal
Chápu to dobře? Něco zajímavýho prožít, něco o tom napsat smím ale jinak mám držet tlamu a krok? Chjo to se teda fakt mám
Stale stejne drza a voprskla Turbinka...
Tak šikanujou? Jen počkej, vlku, jen počkej
:dabebelskysmich:
A ohledně toho chatu bych také nebyla tak hlasitá, že Karle
Tvl tady machrujes a psat za tebe budu snad ja, nebo co jako???
Jeste ze ja ziju jen na chatu, kam nechodis a jinak jsem spis tichy pozorovatel
No takhle se vodbejvám... a z ryb taky jen ten kaviár
Nic pořádnýho
Si pis, redaktori nas porad sikanujou, tak je jim to potreba trochu vracet
Venco, delas, ze muzes, ale uz moc nemuzes vid? Ja vim chudacku vocouzeny maso z komina, vino z nejaky stary zapraseny flasky doma ze skkepa jo a plesnivej sejra, vid ?
Pívo..klobásy..ženský..no teda fuj
Žádnej stréés Venco, klídek pohoda, pívo, klobásky, ten chlapec se snaží, dokonce i redakci zapojil.
O co tu běží?
vlk9 napsal: Mas cas tady prudit? Hybaj makat na trinactce No není ten frajer na mě poněkud drsnej? Dělám co můžu.
Pošli mail na rybicky.cd@centrum.cz - viz druhý řádek textu v bleděmodrém rámečku nahoře hned pod názvem vlákna
Dobrý den, měl bych zájem odebírat texty, mohu poprosit o zasílání na petrliska@email.cz
K tomu se hrde hlasim
Nikde to neříkejte ale fotka nebude. Vlk totiž ty klobásy co dostal místo omotání kolem hlavy sežral
Mas cas tady prudit? Hybaj makat na trinactce
Já chci fotku vlka s klobásovou svatozáří
Jo, to mi připomnělo jedno video, jak dcera koupila otci tablet a když se ptala, jak je s ním spokojený, tak si ho vychvaloval, když na něm krájel cibuli, pak ho opláchl pod tekoucí vodou a strčil do myčky. Dal bych video, ale je blokované všude, ale asi znáš
"Se bude muset" je krasna slovni hricka
Tak jako tak dat Vencovi do rukou notas a poslat ho psat do lesa neni uplne nejlepsi napad, kdyz si vzpomenu, co v tom lese vsechno vyvadi, co se mu tam stava a hlavne s jeho citem a ohleduplnosti k temto nezivym materialnim hodnotam
No já stihnul jen první kapitolu, mám fofr
To zní vážně nechutně
Ale přiznejme si, že s takto skvělou literatůrou pracovat prostě nejde.
Vlku, spisovateli se bude muset pořídit notebook, aby si ho mohl brát do lesa a při odpočívání na pařezu psát
A to vubec netusis, jak musim na spisovatele tlacit, aby jeste vzdy par stranek prihodil
Bude to znít možná dost nechutně při pátku, ale zkus pracovat
Už ji mám, jdu studovat
Díky
Dám jí čas do sedmé ráno, pak tě budu bombardovat vzkazama že nedošla
Starší reakce
Vlku pamataj:Co peklo schvátí,to už nenavrátí...
0 04.04.2016 13:00 vlk9 [296] - Halančíci Dobry den vsem vespolek.
Vim,'ze jsem slibil, ze dnes vyjde dvanacte pokracovani Vaclavovych povidek. Musim se vsem omluvit, ale musim termin vydani posunout. Schvatil me nejakej zakernej moribundus a jsem rad, ze dycham. Nechci nic slibovat, abych nemusel psat dalsi omluvu, ale kdyz se zadari, tak streda, ctvrtek....
Dekuji za pochopeni
Václave neni nad pozitívnu motiváciu
To j v.l
kdyby autor dodal vsechny casti najednou, hlavne zaver, nazev atd, bylo by to uz davno
Tak prej můžu slíbit další díl na víkend, nejdýl prej na pondělí.
Když se to nepovede kamenujte vlka, já svůj drobnej podíl už udělal. Jo a klidně můžu pohrozit dalším dílem kterej už je taky částečně hotovej.
Starší reakce
To já vím, leč práce editorská a organizační není o nic méně záslužná
me nedekuj, ja nejsem autor
Díky, už jsem to prohnal tiskárnou
Starší reakce
Papirova verze neni uplne realna. Mimo pracnost by vznikaly zbytecne naklady, ktere by nekdo musel uhradit,coz by delalo zbytecne zlou krev. Vytisknout a svazat si to muze kazdy a mnozi to tak delaji. Jiste chapes. Preji hezke cteni.
Je to super oddychovka. Škoda, že se neuvažuje o papírové verzi.
Starší reakce
0 28.03.2015 13:20 vlk9 [296] - Halančíci Právě byl rozeslán desátý díl Václavových povídek
V případě, že by někomu nedošel anebo ten dotyčný má zájem o poslání, či v případě nějakých problémů mě kontaktujte prosím zde do zpráv.
užijte si to
Jo a do tý zprávy mi hoďte váš meil, díkec
Starší reakce
Všem lidičkám děkujeme. Postupně odpovím na všechny vzkazy ale je jich hodně. Teď ale budu asi tři dny spát, týden odšedivovat a pak po večerech zase sepisovat dějiny čtverečkovýho vejletu. Bylo to náročný a přesto suprový. Fakt díky!
Starší reakce
0 18.08.2014 19:51 Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumím Starší reakce
Tak to každopádně máš
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Přidat reakci
[1] ...... 12
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 15961x