CD na přání
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Já mám od nich nejen světla, ale i filtry
topítka jsem zrušil - nejsou třeba, a mám taky vzduchování od nich
ale u těch světel varujou, že nejsou učena pro aqwa ale pro tera
Skoro jo
To chceš jako říct, že jsem dítě štěstěny?
Kdybych ho upravoval, nedám přívodní kabel nula nula ho...
Prostě se upálili dráty a to už potřetí...2x 120 cm dýlky a teď myslím 60 cm dýlky...to už není o smůle ale o zemi původu
ale to jsi to světlo před tím upravoval, né
No tak já si dovolím nesouhlasit...oboje stejná "porucha" ve dvou objektech ale v jedný vesnici...pochybuju o přetížení sítě ve škole
světlama to nebylo, já mám Hailea světla na všech aqwích a ještě se mi to nestalo!!!
naopak jsem s nima spokojenej.
Nic ve zlým
P.S.: kdy si uděláš výlet do Lb ? 19.10. to je pátek děláme sraz v Lb
Půlpy
odesláno.
a teď chci vidět, jak rychle to otevřeš.
nééé, že to tam bude strašit do rána
stačí to napsat jednou
když někdo fláká objednávku a pošle jí po uzavírce, tak si i na distribuci musí počkat
.
první dva týdny po vydání jsem to měla puštěný v 30ti minutových intervalech i přes noc, aby to dostali všichni hned, teď už to kontroluju jen občas
To větší...a mobil kterej nefunguje nenosím
to je mi moc lito, a ktery konkretne to bylo.... to je pech... ja si v nouzi svitim mobilem...
Někdo by to tak moch pochopit, ale tak to není. Jen jsem chtěl říct, že člověk zcestuje svět a sám neví kde je co doma schovanýho.
Hlásím, že asistentský tým nemá do čeho píchnout...
Jaks to myslel? Jako že sem úplně blbej? To ale nenmí nic novýho
Tak jsi si alespoň zas o něco rozšířil obzory. "V tvém případě je víc než nutné."
Hailea ...rána a tma ...už to znám z domova........... ale kde sou ve škole jističe sem fakt eště nevěděl
Ono to Moucho nebylo konkrétně na Tebe, ale myšleno tak všeobecně i když v hlavičce je RE na tebe. Pardóóóón
Venco, fakt to bylo světlem?
Tady ale nebyla řeč o tobě
to je jinej rypák...jo jedním tvým světlem se mi podařilo zhasnout celou školu...paráda byla že nikde ani noha ..venku už tma a já nemaje tuchy kde je skříň s jistčema si rozbil hubu na schodech a hodinu hledal plechový dvířka
to nejni stourani, ale postuchovani.... a jen v dobrem.... jeho literarni vytvory si vzdycky rad poctu a obcas me privedou i k zamysleni....
Já bych doporučil přestat do Venci šťourat, potom bude vyšší pravděpodobnost, že neudělá to čím vyhrožoval a dočkáme se třetího pokračování.
nechtěnky od slova nechtít.... (neco udelat)
nemoc nehtů?
že tys dostal nechtěnky, přiznej se!!!
Venco přece si jedním závistivím debilem nenecháš zkazit tak perfektně rozjedou spisovatelskou kariéru.
A nebo se najde rejpavej blbec kterej to znechutí....a diktafony nerostou na stromech
teoreticky... existuje takova vecicka jako diktafon a obcas se najdou sikovni lidickove kteri mluvene slovo prepisy.... nebo se zaznam sestriha, zkonvertuje do prijatelneho formatu a rozsiri
Blbý je to že nemáte pisálka
Neboj, až bude třetí, zase to vykřičíme do světa. Nebo aspoň do sítě
mozna by bylo dobre, nekam na prehledne misto napisat aktualni seznam sbirek povidek (CD/PDF) zatim jsem zaznamenal 1. a 2. ci huz je na svete i 3. ?
Kaufland horí dobre, Globus myslím tiež, ale je ich hromada, čo nechcú horieť
Strašne moc ďakujem šikulkám, ktoré mi ešte včera poslali CD2
Myslím, že globus, kaufland určitě používá klasický novinový
Nebo globus ne? Teď si je nemůžu vybavit, ale kauf na stopro.
Dnes už ani tie reklamy nie sú, čo bývali...Ten hnusný lesklý papier ani poriadne nehorí
Starší reakce
nebudu, sám, ač máme plyn zaveden, jedu na dřevo
A budeš mi sponzorovat ůčty
já ti dám kotel ty holomku jeden
nech si zavýst plyn, aspon tě přejdou takový blbý nápady
Tak pod to se taky podepisuju
Já zas nekoukám na televizi...Blbé je, že mi skoro denně chodí lidi do lékárny pro něco, co bylo včera v reklamě.
A já nevím, pro co.
Venco, nevzdávej to s těma povídkama, i když tě třeba hodně lidí naštvalo, zklamalo... Vždy se najde někdo, kdo to ocení, koho to potěší a kdo rád přispěje na tvou bohulibou činnost, jako je práce s dětmi.
Noviny nečtu
Noviny a zákoníky jsou na podpal lepší Venco
Proč ne? Už je chladno.......
NEEEEEEE!!!!!!!!!!! Kotel nééééé!
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Přidat reakci
1 ...... [10] 12
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 15961x