CD na přání
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Tak během zítra bude rozesíláno další cd. Kdo by nedostal tak pošlete mejla vzkazem
Venca
Starší reakce
0 22.11.2013 17:55 JoKa Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli je ještě možné objednat?
Psal jsem na uvedený mail, že bych odebíral všechno a placku nepotřebuji a stále mi nic nepřišlo...
Děkuji.
Starší reakce
Protože s náma do lesa chodí i jedna bezpapírová psová, tak sledujeme i psí bulvár. Ne že by sme byli bohatý ale trošku by sme přispěli na tuto sbírku. Děti souhlasej a prosím o vyjádření i přispěvatele.
Prosba je s psího portálu.
Jsem sedmiletý Akim, pejsek Rhodézského Ridgebacka.
Mám nádor v oblasti ramenního kloubu, proto mi ochrnula přední packa, mám velké bolesti a nemohu ji používat.
Čeká mne náročné a drahé veterinární ošetření za 18 000,- Kč.
Má panička je dlouhodobě nemocná, potřebuje mne a nemá dostatek finančních prostředků pro mou léčbu.
Korunkou ke korunce můžete pomoci zachránit můj život.
Pomozte prosím pejskovi k uzdravení aby se mohl dožít svých osmých narozenin, které ho čekají 28. listopadu.
I malá pomoc je pomoc.
Č.ú. : 261606916/0300
Starší reakce
Dnes přišel do e-mailu díl č.6-Návrat z brazilské cesty.....
Sice nevim vo co gou ale taky děkuju.
Tak si říkám, za co děkujete...a už to vím!
Taky moc díky!
Starší reakce
Trest boží
buď rád, že jsi tam kde jsi, než jsem došel domů, tak jsem pěkně zmoknul
ale vychlazené pivo přišlo vhod
Eště tě neznám a už tě nemám rád............
s tím pivem si nedělej těžkou hlavu, já se obětuju a vypiju ho za tebe
Starší reakce
dííky
Už budu zas psát...v lázních mi to prodloužili ale už nemám ani na pivo takže bude čas
pri cekani žvanec jsem se zacetl do první kapitoly a hnedka jsem mel suprovou naladu... Vaclave mas zkratka talent, takovej nebrousenej diamant
jak si uzivatele vychovas, takovy pak mas... ale soucitim s tebou.... me nas IT managor nema rad, casto mu fusuju do remesla....
Já nic .... ale ti prašiví uživatelé ... stejně jsem jim měl přístup k tomu mejlu zakázat ... ať si používají soukromé a měl bych to bez práce
Proč mám pocit, že v tý firmě děláš ajťáka? Cos tam prováděl, přiznej se
Já vím že černé listiny jsou nesmysl a neexistují, ale sakra proč se mi před rokem na jednu z nich dostal náš meil server fakt nechápu
trpaslíček šel spát v půl šestý ráno a od osmi už zase řeší nepojistitelný případy, tak je trochu v transu. já mu domluvím
Žádná černá listina neexistuje, vy příšerky. To jsem jen při zadávání seznamu omylem přeskočila jeden řádek.
to lojzalojzovic: napraveno
nevím kde ale někde po cestě ten trpaslíček který nosí ty emaily ztratil přílohu, přinesl mi jenom zprávu ale už ne pdf
Díky ....
na černou listinu jsem se zatím nedostal
ja ještě neee
sem smutnyy
Jo jo už to mam taky v mailu. Díky
Díky autorovi i redakční radě, již dorazilo
Kdo tady mluvil vo desítce?
No jen blbni..Víš co dokáže Kytka za střízliva a teď si představ, jak by to vypadalo po pár desítkách...
...myslim že mám po povídkách...
Klidně ber pivo...já dost vydržím
Když já už jsem takovej
v práci mě taky říkaly že kdybych nebyl tak držkatej že bych to měl snažší, ale já si nemůžu pomoct, když je to pravda, tak proč bych to neřekl.... Pravdy se lidi bojí nejvíc ....
Objednávka odeslána
to Tomas Enderson: a to jsem ho před chvílí do mejlu pochválila
to lhajek: tak nic, plus se maže a bonus si budu vybírat já, až vás pustí ta mononukleóza a dorazíš na sraz
poznámka pod čarou: vedení redakce funguje na dobrou čokoládu
Nesnaž se si znepřátelit redakci. Nemuselo by se ti to vyplatit. Za tuhle poznámku, bejt Květou, tak se pak v hospodě hlásím o jedno pivo na tvůj účet. No a když si vezmu, že vedení redakce je abstinent tak to budeš mít asi drahý.
Martin Honzejk
Nová objednávka odeslána ....
Jen taková poznámka pod čarou či řečnická otázka: nebyl tento mnou navrhovaný systém zavržen?
Ahoj, já to s vámi tentokrát udělám jinak. Jelikož je ve finále dvoucédéčko o Brazílii a rozepsaný jsou další dvě (Baba a Lázně), tak si na rybičkový mejl (rybicky.cd@centrum.cz) pošlete objednávku, zda chcete jen Brazílii (kniha pátá) nebo permanentní objednávku, pokud máte zájem o všechno, co kdy vyjde. V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické podobě, pokud by se někdo chtěl dožadovat lesklý placičky, ať to zdůrazní.
Tak já chci a už posílám maila.
invalida napsal: ....dvojčíslo na zítra .....
To je jako výzva abychom si o dvojčíslo napsali?
Von ale voblbuje akorát teplýho bratra
invalida napsal: Jen dotaz...bude chtít někdo zápisky z lázní?
No jasně, šéf bude v lázních voblbovat sestřičky a na mě zase zbyde práce
Cos měl předminulou sobotu s kterou kytkou fakt nevím.
Kytka
Po dotazu u kytky kdy bude předminulá sobota mi bylo slíbeno......dvojčíslo na zítra
Pro upřesnění výrazu zítra se obracejte přímo na ni...
Upozornění pro všechny (včetně pravidelných odběratelů):
Požadavek na odběr povídek zašlete vzkazem uživateli vlk9
http://rybicky.net/profil/14393 nebo nechte v příspěvku svůj kontakt.
V případě, že vás přejde chuť, stačí poslat odhlášku.
Automaticky se bude rozesílat v elektronické pdf. podobě.
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 12
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 15961x