Jaký je to Ancistrus?
tem otazník tam nedávej
mně osobně příjde tak 50% lorikárií stjných, proto se ptám
jen jsem chtěl letmo vědět co to je... aby mi z toho třeba nevyrostlo toto
i46.photobucket.com/… 0 13.08.2013 09:53 radim boky má zubaté jak pila
0 13.08.2013 09:49 radim ..,.,.
0 13.08.2013 09:48 radim ocásek
0 13.08.2013 09:48 radim
microlepigaster? Já už lorky nemám nějakých sedm let a měl jsem jich hodně druhů...nějak na ně už nemám z fotky oko, abych si byl jistý chtělo by to i nějakou proporční fotku...
tak ted uz si nejsem jistý ani jednou z nich... díky
0 12.08.2013 19:03 radim a tady
0 12.08.2013 19:03 radim oba dva koupení pod názvem Lorikárie kopinatá...neví někdo co je zač ta ryba v pravo??
Tohle bych radeji nedelal, buhvi na co ryba uhynula a je to rikani si o dalsi sireni nejake nemoci. Radeji bych tu mrtvolku vylovil a dal k sezrani nejakou bezpecnejsi nahradu.
To ale neznamená že když je spíše řasožravý, že si nepápne i chcíplou rybku.. naopak, je to pro něj fajn chuťovka
0 09.08.2013 09:28 radim to že je naháněl si bránil teritorium, asi by nebylo naškodu vytvořit prezentaci, možná by jsme se dozvěděly, že uhynuly na něco úplně jiného
než na tohoto "zabijáka"
Žádný krunýřovec s kruhovou tlamkou ze své podstaty není lovec, ale je pouze požírač.
0 08.08.2013 16:51 ander28 – prisavnik
no tiez si myslim to iste ze mu len zacali umieat a on ich len pojedol ale vraj ich bolo okolo 5 takze neviem
... avsak s tym druhom som si neni isty pretoze nema take cervene oci ako tu na stranke a chvost ma v tvare vidlice
ander28 napsal: Zdravim prosim vas aky je to prisavnik doniesol mi ho sused ze mu zerie rybky a uz ho nechce tak som sa ho ujal ale dal som ho zatial do 120L akva samotneho pokial nezistim co je zac dik za odpovede
Chcíplé asi žral...není to lovec.
0 07.08.2013 20:23 ander28 – prisavnik
tak s najvacsou pravdepodobnostou je to Hypostomus plecostomus Gold avsak mozete mi to vysvetlit s tou agresivitou? moze to byt pravda? mal ho v 200L akva so zavojnatkami tie posledne mu ostali vsetky ostatne ryby mu zmizli nevideli ho priamo ako ich zral ale videl ako ich nahana... bojim sa ho dat do velkeho akva mam 400L no bojim sa ze mi zabije mlade cichlidy
0 07.08.2013 20:02 ander28 – prisavnik
este jedna foto.... je priblizne 20cm velky mozno viac
0 07.08.2013 20:01 ander28 – prisavnik
Zdravim prosim vas aky je to prisavnik doniesol mi ho sused ze mu zerie rybky a uz ho nechce tak som sa ho ujal ale dal som ho zatial do 120L akva samotneho pokial nezistim co je zac dik za odpovede
Starší reakce
Fotka je mizerná
ale listy nejsou ploché, možná spíš stočené, teď si to nevybavuju. Ale ploché nejsou určitě. Může být, že jsou zpočátku stočené a později se narovnají?
Starší reakce
Rudolf má asi pravdu,ja som na 100% netvrdil,že je to hypostomus.Písal som asi.
lebo je to prísavník...na Slovensku...jako všechno s hubou přisávací...
Snad identická ryba se ve stejné chvíli řeší tady:
rybicky.net/forum/147-copak-je-to-za-rybicku
Takže pro jistotu jen opakuji - rodem Hypostomus si nejsem jist, hřbetní ploutev vypadá, že je dost dlouhá, spočítejte v ní paprsky - viz odkazované téma.
Pro správce: Dotazy na tuto rybu by bylo vhodné přesunout do vlákna "Copak je to za rybičku". Do vlákna "Co je to za druh Ancistruse" se moc nehodí, neb to není rod Ancistrus.
Jaroslav Hofmann
0 18.11.2012 08:58 5elhal díky
prasan napsal: Už som písal i kámoške.Asi xantorická forma plecostoma.(hypostomus plecostomus)
oko je červené....to xantor nebude....
Hypostomus plecostomus albín
Už som písal i kámoške.Asi xantorická forma plecostoma.(hypostomus plecostomus)
0 17.11.2012 20:22 5elhal – Velký asi ancitrus
Zdar lidi dostal jsem od kámošky trošku většího ancitruse (asi 25cm) ale má na sobě ostny a po skle moc lozit nechce ono ani vlastně nevypadá že by něco chtěl ocucávat. nikde nemůžu najít co je to zač pls poraďte. dikes
Starší reakce
Jo to by mohl být on jen teda v zlaté barvě
moc děkuju
Ancistrus L144 to být nemůže protože to co mi "válí" v akvárku má u tlamy tak 2-3 cm vousky a po bocích těla malý ostny od žáber až k ocasu... sice to má krásně modrý oči ale L144 to fakt není
Ak má tmavé oči,ako to vidím na fotke.Ancistrus L144
Starší reakce
Tak,tak.Chybička.Reagoval som na to,že sa mu zdá tvrdý.
Akurát som si to overil,no bol si rýchlejší.
Tak úplně správně to je Krunýřovec.
Edit: Ale rozumíme si, to je jenom pravopis.
Český názov krunířovec.
ok respektujem to uz
Dáváš to sem po čtvrté...už to pochop, je to normální sp.
len sa mi zda ze ma nejake ostrejsie tvary ked som prenasal z kamosovej nadrze bol taky nejaky ostry a tvrdy
Přidat reakci
1 ...... [6] 8
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 6809x