Tak čistě pro uvedení věcí na pravou míru...
Psal jsem, že je odchovávám a že vypadají stejně, jako ti prcci, co byli na fotce. Moji dospěláci jsou červení, jejich mladí trochu světlejší a to proč? Protože ryby nebarvím (do té debaty jsem ani nevěděl, že se to tak houfně dělá). Původně jsem se domníval, že s věkem ztmavnou, ale mýlil jsem se...
Moji dospěláci jsou super redi, takový, jak mají vypadat, a proto jsem myslel, že moji mladí (bez přibarvování), kteří byli světlejší (vypadající stejně jako ti na fotce) také ztmavnou a budou "dokonalí" super redi... V tom jsem se mýlil a po debatě s Liborem i uznal... Proto jsem neotočil, ale upřesnil svůj názor a myšlenku. Zároveň jsem prohlásil, že pokud by tazatelka chtěla opravdu super redy, bude muset barvit a že její super redi nejsou "tabulkově" dokonalí...
Víš, já své zastřené oči umím otevřít, pokud mi k tomu někdo dá podmět a dokážu uznat svůj omyl, pokud se pletu... Od toho jsme tady na fóru a navíc nikdo neví všechno...
Není to o tom, že bych lezl někomu do zadnice, ale o tom, že umím uznat, že nemám pravdu, nebo že se pletu...
Ad1) místo hraní se slovY, se zasoustřeď na svojí češtinu, tolik gramatických chyb v jednom příspěvku jsem dlouho neviděl.
Ad2) místo pokusů o moderování fóra (nemyslím toto vlákno konkrétně, ty víš moc dobře, co mám na mysli), bych spíš přemýšlel, jak mu opravdu prospět.
Ad3) místo hledání chyb a omylů druhých, číhání, až někdo napíše kravinu a tu mu hned vpálit bych opět spíš přemýšlel, jak poradit a ne jen kritizovat.
Ad4) komu dojdou argumenty a jako obranu začne urážet, ztrapňovat a ponižovat, tomu se říká malé děcko.
Ad5) dej si mě kam chceš, do ignor, přátel, na nástěnku, je mi to fakt jedno, kvůli tobě, ani přátelství s tebou, tu fakt nejsem.
A ok, považuj to klidně za uzavřené, nebo ne, ale jestli chceš něco dodat, napiš mi SZ (já tě do ignor dávat nebudu, já se nebojím tvého případného vzkazu a v klidu odpovím), ať nezahmyzíme fórum debatou, která už nikoho nebaví, ani mě, ani tebe... Už teď jsme určitě pár opravdových moderátorů nakrkli...
Měj se krásně...