Zraněná ryba
Měl jsem u jednoho sumce stejně slezlou kůži až na maso a dostal se z toho, je třeba zajistit aby se mu do toho nedostala plíseň a pak by to moh ustát.
Bezbolestne ho usmrt.Nejlepsi uderem do hlavy-jak kapra.Hlavne ne splachovat!Tato ryba neprezije ani nahodou.Je to smutne,ale nekdy se stava.
Samozřejmě, že bych mu ho potom už nevrátil a nechal si ho spolu s dalšíma dvěma peřovcema co už mám. Ale nejspíš asi máte pravdu s tím usmrcením no
Podle mě, jestli se mu do tahle velké rány nedostane žádná infekce, tak to bude zázrak ...
Pochybuju,ale stojí to vůbec za to trápení? A ty na něj máš ve svém akva místo? Přece ho zase nedáš k němu k tomu keříčkovci...
No podle bratrance se za poslední 3 dny dost zlepšil... prý vypadal o dost hůř a když jsem si pro něj byl, tak normálně plaval a dokonce i jedl, tak třeba to může zvládnout, nebo se dělám planné naděje? Je to krásná ryba.. Peřovce mám moc rád, tak bych ho chtěl zachránit, kdyby to nějak šlo
Tohle je už jen o tom, jak mu co nejrychleji ukončit trápení ...
0 25.12.2007 19:42 Tomas – Přežije to?
Dneska jsem si přivezl od bratránka tuto rybku. Takhle mu toho téměř 20cm peřovce zdevastoval keříčkovec během jedné noci, tak jsem si jí vzal, jestli se z toho náhodou u mě v akva nedostane... co myslíte? má šanci?
Přidat reakci
1 ...... 4 ...... [5]
Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 5219x