Setkání akvaristů - Ostrava
Ano, lidí tu je dost, ale ohlasů je tu málo.
To se nějak zmákne, nicméně stále je tady málo ohlasů....
No jo, stejně ale by to chtělo více ohlasů. Zdá se mi, že jsme tu z ostravska jen 2. To nekoresponduje s údaji u některých akvaristů.... Asi se nás bojí

Petře, ti hráblo né? jako si přivstaneš (aspoň kvůli mě

) Žádný vstávání ve tři odpoledne! hezky vstávat a cvičit v sedum ráno
Gagale, začíná se nám to hroutit. Nebude po mně nikdo chtít, abych vstával o víkendu v 10, že ne?

0
03.12.07 20:52 oldkiwinka pudu, na jaře (ale ne na pivo

)
a moci se pohybovat budu jen moci v areálu burzy, když už tam budem (přece jen 120 km od domova se někde potulovat a ještě k tomu s pivem vruce

).
Všem ostatním-Gagal skoro nikdy nemá čas, využijte toho dokud setkání nabízí

Pojďteeee pojďteeee

Starší reakce
Komu když nejsi registrovaný.

Ale s panem Pergnerem jsem již párkrát mluvil.
Ozvi se, jsme členové klubu guppy, kteří pořádají výstavy v Ostravě. Můžeme se domluvit na pivko.
Nejsem sice z Ostravy, ale vím, že se o to u vás už někdo snažil (mám pocit, že wunti) - měl snad už i zamluvenou hospu, ale nakonec se myslím přihlásil jen jeden člověk. Organizoval to přes akvaristu.cz a avízo snad dával i na akvarko.cz, ale reakce byly mizivé... Sám k tomu snad napíše více.
Roman

Právě proběhla v Ostravě akce Tropic. (někomu se líbila někomu méně). Chtěl bych se zeptat všech Ostraváků. Co takhle udělat setkání „u piva“. ( pokecat,něco vyměnit ,poznat nové lidi) Takové akce vždy proběhnu koupím co potřebuji, ale jak jsem zjistil tak z Ostravy žádného akvaristu ani pořádně neznám. Vím,že v jiných městech takové akce fungují. Co vy na to??
Přidat reakci
1 ...... 5 ...... [6]
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4226x