Setkání akvaristů - Ostrava
Nebo v bufetu na burze
To ano,škoda to rozhodně je. Asi většině více vyhovuje nepřímý "pokec" na dálku.
Škoda. Rozhodně díky za odpověď. Z 23 „ setkání akvaristů“ je tu už jen 1.
Ne.
Pepan, který to svolával, se nějak odmlčel no a protože jsem tam často seděl jenom já a on, tak už se to v rámci rybičky.net nesešlo.
Zdarec, u vás už se akvaristi nesetkávají?
Starší reakce
Na burzu se skoro nedostanu a pokud už ano, před těmi davy utíkám hned pryč. Na normální akva-posezení bych občas zašla ráda, to mi v Ostravě chybí.
Starší reakce
No burza a hodinka v bufetu je jen taková nárazovka i když pravidelná. Já mám za to, že je tu dost akvaristů všech úrovní a směrů aby se dalo sednout na dýl než hodinu.
Já jsem teď na burze nakoukl do bufetu, ale nikdo tam nebyl. Poslední dobu jsem to na burzu flákal, protože rekonstruji barák, ale pomalu končím, tak zase bude více času.
Dřív jsme se tak na hoďku scházeli na burze, ale Pepan se odmlčel, tak jsme se dlouho neviděli.
0 23.02.2019 20:45 MikiG – Hospoda Ostrava
Ostravsko, nedáme si taky nějaký ten hospodský akva pokec, co? Raz za čas by to mohlo projít ne.
Starší reakce
Dobrý den,mám dotaz nemáte někdo kontakt na p.Ivo Žítka z Ostravy co prodává akva.ryby a další živočichy ( kraby,raky atd).Moc děkuji.
Starší reakce
Raviolka napsala: Jsem ráda, že se vám přednáška líbila. Pro mě bylo potěšením podělit se o tu pestrost podvodního světa. A udělalo mi radost, že se přišly podívat i děti.
Vzhledem k tomu, že o mě moje žena říká že už delší dobu dětinštím, není toto tvrzení daleko od pravdy.
Jsem ráda, že se vám přednáška líbila. Pro mě bylo potěšením podělit se o tu pestrost podvodního světa. A udělalo mi radost, že se přišly podívat i děti.
To je škoda, bohužel povinnosti měly prioritu.
.
Pro laickou veřejnost bezpochyby přínosné téma, jenže přilákat tam takové obecenstvo, které většinou nejraději tráví volný čas na gauči, by bylo možné snad jen na levné máslo.
Před čtyřiceti lety, bych takovou přednáškovou návnadu zhltl i s navijákem, jak se s oblibou konstatuje.
Teď pociťuji, že bych se šíleně nudil, když to není naživo v terénu, nebo, ještě tak u provozních nádrží.
Nevyjadřuji to v negativním pojetí, prostě ta nynější dostupnost a příjem ohromného množství dat, spolu s pracovními a osobními aktivitami, unaví mysl i tělo.
Názor může být odlišný vlivem rozdílného životního trendu a věku. O tom debatovat a přít se nehodlám.
Pak někdo napište, jaká byla účast, ale uvádějte pravdivé údaje bez jizlivosti, jinak to nemá žádnou vypovídající hodnotu. Děkuji. 0
Přednáška vznikla speciálně pro ZOO Ostrava, takže k repríze ve stejné podobě nedojde, na turné se nechystám
Tím samozřejmě netvrdím, že něco podobného se nemůže opakovat, v plánu to ale teď není.
Jak tu někdo podotknul, "aby při tom výkladu bylo na co koukat" - tak ono nemá smysl, abych vykládala, jak to pod hladinou vypadá. Já vám chci podvodní svět UKÁZAT.
Těším se na vás zítra
Starší reakce
Snaha není koksovatelná.
Budu se snažit.
Jo a Ty doufám taky dojedeš.
DavFM napsal: Tak přece bych tam ty pendreky nenechal. Prostě jsem se obětoval a zachránil je před vyhozením.
Jsi úžasný. Jsi nenažraný a ještě z toho uděláš ctnost.
Tak přece bych tam ty pendreky nenechal. Prostě jsem se obětoval a zachránil je před vyhozením.
afc1886 napsal: David je přece na pendreky, to už jsi zapoměl?
To víš, já už mám svoje roky a zapomínám. Příště vezmu pendrek.
David je přece na pendreky, to už jsi zapoměl?
No ale něco se snědlo...
Kdybych chtěl vzít jenom pro toho, co nedojel, tak vezmu dva kousky a stačí. Nebo si fakt myslíš, že Lacewings je takový nedožera?
Pepane, co se týče buchty, co si přinesl...tak si vzpomeň, pro koho to mělo být a kdo nedojel?
Pokud by jsi chtěl donést buchty někdy znovu, tak je kup v řeznictví, to je lepší než bublanina
Hlavně že ne do ovulace.
Hned u vchodu, super, jsem se bál že se budu muset štrachat až do Evoluce.
Tak manželka říkala, že mě pustí. Aspoň nebudu doma prudit. Jo a psal jsem prudit, ne prdět.
To je škoda že jsem o tom nevěděl dřív.
Teda to zní moc dobře. Neuvažuje někdo o tom, že by se přednáška natočila na video. Bohužel někteři jsou v zahraničí takže účast nemožná
. Nebo uvažujete, že přednáška bude i v jiném čase a v jiných městech?
.
A co ještě? Po použití WC utřít prdelku? Stačí, že se namakala s přednáškou. Buchty by mohl upéct někdo jiný, ale je to role nevděčná. Když jsem na jaře na burzu pro posezení v bufetu donesl vlastnoručně upečené frgále, tak se většina ofrňovala, což mě z podobných akcí vyléčilo.
Hm, datum, čas,
nevyhovuje, v okoukaném zoo ? - nezajímavé, že zadarmo, co na tom.
Chlapi máte napsat - Ravi, napeč buchty, uvař čaj (s citrónem, rumem) a udělej přednášku doma, rádi přijdeme i za vstupné. // Bylo by při tom výkladu, se na co koukat
. Pochybuji, že posluchačů budou zástupy, jak před vchodem na ostravské fauna trhy.
Tomu se říká trénink a ten se nesmí přerušit.
No já měním furt
Každa šichta se da vymjénit. Třeba za flašu slivovice.
Jakou latinu? Zítra to roztočíme!
Domluvíme se zítra, možná tam pojedu autem a mohl bych tě cestou vzít.
Takže teď musím doma sekat celý týden "latinu" abych dostal vycházku.
Pokusím se rozvířit stojaté ostravské vody pozváním na přednášku, která se uskuteční za týden v ZOO Ostrava. Bude samozřejmě o rybách, se spoustou podvodních fotografií z přírody
Vstup na přednášku je zdarma, ale vyplatí se přijít o něco dřív a porozhlédnout se po zoo, pokud jste tam delší dobu nebyli. Např. u vstupu do restarurace Saola plave raritní razborka Trigonostigma somphongsi, v Malé Amazonii je hejno mladých heckelů, Papua je už několik týdnů domovem havýše rohatého, kterého je těžké minout a neusmát se
www.zoo-ostrava.cz/…
www.facebook.com/…
Starší reakce
Starší reakce
Ahoj, všichni, "neválí" se někomu doma externí filtr pro velké akvárium? Ten můj dnes definitivně přes všechny oživovací snahy dodělal, mám nemocné akvárium, ryby načaté víc, než dost a ještě toto. Prosím, kdyby se našel někdo, kdo by byl schopen zresuscitovat Aqua Nova NCF 1500, je to taky možnost... akutní... díky.
Starší reakce
kudla,že to nevyšlo,to budu muset do Ostravy jezdit častěji,tchyně bude mít bohužel radost
Já tedy mám Osmančíka za jednu z nejvybavenějších ostravských akvaristik, mořská část vážně super na pohled a hlavně tam rozumí rybám.
joooooooo já se už dívám hodinu na NG a davají tam králové akvarií... fakt pecka
Přidat reakci
[1] ...... 5 6
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4223x