Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Ostrava

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 3 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Ostrava
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Raviolka
:-D Těmi rozměry do kterých to přerostlo myslíš jak 5-6 lidí sedí u dvou stolů? :-D tak to teda aspon vypadalo když jsem tam minule zabrousil :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Raviolka Re: Pepan
Pepan napsal: ... Stejně chodíme na burzu, takže proč to nespojit s příjemným posezením s vyznavači stejně postiženými...Ahojte, já nejsem vyznavač masových akcí a když na burzu zajdu, tak s jasným úkolem a rychle prchám. Už to přerostlo do rozměrů, které mně osobně nevyhovují - jinak je to samozřejmě super akce X-) . Možná v zimě bych se zdržela, ale jak je venku hezky, tak mě tam neudrží nic. Tak přeji příjemný pokec a kdyby se nějaká parta dala dohromady na setkání v klidu a mimo burzu, ráda se připojím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: malyLibor
Fajn, aspoň poplkáme. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Pepan
Já se hlásím dobrovolně. Přijedu jen na to setkání... ale když už tam budu, tak si holt projdu i tu burzu a nakoupím, co potřebuju, no stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: GAGAL
Hlavně je třeba dávat pozor na prezenčku. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Pepan
Já jsem pro :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan – Blíží se neděle
a tím i aquaburza v Ostravě. Uděláme zase v bufetu setkání pavlačových referentů a referentek? :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Pepan
Taktéž schvaluju a moc se těším. Bylo to fajn, jen pochvaly od přítomných a pomlouvání nepřítomných jsem si nevšiml. S tím prvním by každopádně bylo dobré začít, takže na příštím posezení se s tím pokusím něco udělat :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - lucie.aqua Re: Pepan
Štramberk se hlásí, nápad chválí! palec
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Pepan Re: romant
Když k nám mohla přijet Ivaha ze Sušice, tak proč ne Ty? U komína moc rybek neuvidíš. :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Pepan
To budeš muset spíš pozvat Kytku, nebo invalidu, to jsou takový srazový turisté, já jezdím jenom kolem komína a do Pardubic jsem se na sraz nedostal ještě ani jednou. Holt nepořádek. pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: romant
romant napsal: Název vlákna jsem poupravil do jednotnýho formátu, tak jak jsou setkání akvaristů v různých městech prezentována. :-)
Díky, jsi šikula. Můžeš přijet. V neděli byla i Ivaha ze Sušice, tak proč ne Ty?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Pepan – Vážení spolubojovníci
V neděli při ostravské burze proběhlo neformální setkání příznivců rybiček nejen z našeho regionu. Vzhledem k tomu, že celá akce měla mimořádný úspěch a byla zastřešena organizátory burzy, kteří nám nechali v bufetu rezervovat stoly, měli bychom v této akci pokračovat zase za měsíc. Stejně chodíme na burzu, takže proč to nespojit s příjemným posezením s vyznavači stejně postiženými. Je to jedinečná příležitost si vyměnit přebytky našich odchovů, zkušenosti, pochválit přítomné a pomluvit nepřítomné. Dovolte, abych touto cestou ještě jednou poděkoval zejména Gagalovi za zastřešení této akce a budu rád, jestli se k tomuto návrhu vyjádří i ostatní účastníci.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: Raviolka
My už jsme s tím minulý týden opět skromně začaly ("y" píšu úmyslně :))
Jj, sraz akvaristek byl skvělý potlesk a taky doufám, že budeme se určitě vídat nadále ano
Všichni další zájemci jsou mile vítání!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Raviolka
Minule jsem nejel, byla burza :-) Leda bychom jí zrušili a v září "vypustili"
:-)Letos to vyšlo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Raviolka Re: GAGAL
Ano, Praha bude hned druhé výjezdní zasedání v pořadí :-D Pojedeme minimálně dvě a vyrážíme už v pátek, ať stihneme sraz u 3 trojek. Musíme se podívat, jak se v té Praze druží ;-)
Loni jsem tě tam nezahlídla, tak že by letos?

P.S. Burza je pro mě smolná, už podruhé budu mimo Ostravu sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Raviolka
Milá Rav. zájem by byl,ale potřeboval bych dokoupit nějaké hodiny ke dni :-)
Jestli se domluvíte na nějakém čase a datu písni, pokud to vyjde přijdu.
PS: Co Praha ?? Jedeš? Nebo jede někdo ?
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Raviolka – 2012
Opráším tohle téma po roce a půl. Kdyby někdo z Ostravy a okolí měl zájem o akva-pokec u piva (není povinné), tak se ozvěte. My už jsme s tím minulý týden opět skromně začaly ("y" píšu úmyslně :)) a budeme se určitě vídat nadále. Místo a čas můžeme přizpůsobit podle zájemců.
Přidejte se ahoj

P.S. Příští zasedání je výjezdní, cíl Rychnov ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - achyles73
přiště se určitě zučastním, teď mi to bohužel nevyšlo :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Raviolka
První setkání bylo fajn, sice jsme se sešli jen 4, ale myslím, že to nikomu z nás nevadilo. Marku škoda, že jsi musel pryč - ale hlavně, že to nebylo nic vážnějšího. Zorganizuj příští akci, spoléháme na Tebe X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – fotky
Ahoj, já se moc omlouvám byl jsem tam na začátku, a pak mi manželka volala že pojede na pohotovost se synem, takže jsem tam byl pouze hodinku, syn je v pořádku, antibiotika, píchnutý zánět středního ucha. Takže naplánovat na příště něco :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lucky005
tak jak to vcera dopadlo, nebyly by nejake fotky?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kepke Re: nikita
Já jsem taky odnaučený kuřák a jestli tam nechceš jen kvůli tomuhle tak jsem tam byl cca 14 z5 v dobu kdy bylo plno a mohu říci, že jsem problém neměl jelikož to tam jako kuřácké ani nepřijde. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nikita
Škoda že není nekuřácká, jinak bych přišla taky. Bohužel mě kouř dusí. Odnaučený kuřák-takoví jsou prý nejhorší. Tak někdy příště.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – Stoly
Jo a to že jsem objednal dva stoly, nepočítám s davem lidí, očekávám, že když nás bude 4-6 tak to bude moc :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – free action
Takže rezervované stoly u akva neprošly, takže jen uděláme exkurzi, sedíme na vyvýšeném podiu vedle dětského stolku, jsou to stoly 26 a 27, kontakt na mne kdo by netrefil je m0a pmg twg
 Reagovat na tento příspěvek 0  - harpunar – Jen dotaz-je povinný smoking,fiží,lesklý mokasín
a nebo je to free action? Jen abych jako nevyčníval-))))))) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – futura
takže v sedm večer futura alias horní patro oria na www.orio.cz v pátek 18.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - goblizek
já se taky hlásím ano a už jsem to tu psal :-P jen dejte vědět v kolik a kde přesně
zatím pa a ať to všem plave
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – 3
tak tři :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: MarekS
Doufám, že nás bude víc palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – ok
zítra se tam stavím to domluvit, ať si máme my dva kam sednout :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Raviolka
Tak já se na pátek taky hlásím :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – zkusim
zkusim zamluvit tu cast u tech akvarii, teda byly tam ted si nejsem jisty
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka – Re: MarekS
A nedá se tam zamluvit nějaký salónek? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – la FUTURA 18.3. v 19:00
Vyhraje to futura, protože ta je na tramvajové lince, zastávka a.poledníka, výstup hned u hospody, příště můžeme migrovat
 Reagovat na tento příspěvek 0  - harpunar – Mrakoplasch-mluvíme oba o naši jedinečné,úžasné,
tajemné dívce M.,která se stala již dávno pro mnohé velkým guru.Doufám že jednou poctí mou nově budovanou minipěstírnu a vyposlechne několik mých skromných postřehů!Apropos oproti mému věku je tajemná M. ještě studentka a ty já rád!!!!!! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Mrakoplash – Re: harpunar
Věděl bych minimálně o jedný celkem známější zrzce, která má ráda akvaristiku.
Jen těch 18 není úplně aktuální věk :). Tím nechci říct , že je stará nebo tak něco no to bych si nedovolil.

Reagovat na tento příspěvek 0  - hrivnak
Tak kde to bude?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – ok
Takže na 18.3. 2011 (MarekS, harpunar, goblizek, darka) restaurace? srub nebo futura? btw budu mít přebytek black molly budou mít asi měsíc 7ks víc jsem nezachránil
 Reagovat na tento příspěvek 0  - harpunar – Já taky radši osmnáctky!
Teda s jedinou vyjímkou-musí mít zrzavé vlasy!!!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - goblizek
taky jsem pro 18 ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – 18.3
Ale samozřejmě že 18.3. mi vyhovuje víc, teď budu panikařit s odjezdem na jarní prázdniny a už vidím doma to nadšení :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka – Re: MarekS
Mně by se víc hodilo 18.3., teď v pátek to ještě nevím určitě :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – 4.3. vs 18.3.
mno kuřácká, ale s dobrým odtahem a mají akvárko, na 4.3. by dorazil do srubu nebo futury kdo? já určitě ať jsem v kontaktu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Raviolka – Re: MarekS
A nepsal jsi náhodou, že ta Futura je kuřácká? Mi se zdá trošku "sterilní", ale z jedné fotky nechci dělat závěry - nicméně pokud se tam kouří, tak se rozhodně přimlouvám za Srub. Ten je mi nějak víc sympatický :)

Jsem za 4.3.! X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekS – la futura
Ok já to domluvím ve futuře, zkusím ten stolek u akva... a teď termín? 4.3 nebo 18.3? (ale vzhledem k jarním prázdninám by byl lepší ten pozdější termín)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka – Re:Pepan, Harpunar
To už dořešíte pánové na srazu ;-)
Takže kdy a kde?
Zatím vítězí Dubina, kdo místní to tam domluví? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lucky005
La futura je take dobra volba z toho duvodu lafutura.orio.cz/…

je to vice nez tematicke :)
nevim jak je ted udrzovane, ale ze zacatku se na to krasne divalo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan – Re: harpunar
Drobná oprava. Cenusil byl z NDR, ze západního se pašoval RAX.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [3] 5 6

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 4226x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16511-setkani-akvaristu-ostrava?od=101