Vánoční a novoroční přání
Přeju všem ať se ráno dopočítaj prstů..a dobrou noc. Jdem se psem na místní zříceninu..udělat ohýnek, opýct kus masa a přespat pod dekou. Ani jeden z nás nemá rád rámus a popíjení na povel. Takže zase zítra , nebo jindy v příštím roce. Takže všem vše nej..teda zase ne víc nej než moje nej. To bych byl nas..ehm já vím že se to neříká.

Nový rok je za dveřmi.....
Na co čekáš - otevři.
Přeju hodně štěstí, zdraví,
všechno špatné ať se spraví,
mnoho přátel, lásky dost,
píšu vám to pro radost.
Šťastný nový rok 2018.
Marty

Obrázků zde netřeba, úplně postačuje vhodně poskládat písmena.

12 31.12.2017 15:33 Angus68 – přání
8 31.12.2017 12:34
Pepan [5045] - Rostliny 
Všem lidem dobré vůle přeji hezkého silvestra a do nového roku hodně zdraví, štěstí a spokojenosti.
P.S. Flašku umí vyfotit každý, tak přidávám obrázek toho, co se mi dneska otevřelo.
Starší reakce

Tak šťastné a veselé, ať nám to roste a rybky zdravě plavou
Marty
19 24.12.2017 16:02 R
romant [28001] Tak si povyměňujem gratulace k svátkům mrtvejch stromečků, za pár dní k svátku utrženejch prstů a letos tedy začínám já.
Takže přeju hezký svátky. Venca
Šťastné,veselé a hlavne tolerantné, zvlášť na tomto fóre.

Vážení přátelé, ať to v klidu přežijeme, najíme se a napijem,všeho dosti, žádný kosti,pouze klid a pohoda nejen dnešní den sváteční...

Přejeme všem krásné vánoční svátky a hodně štěstí a zdraví v novém roce.

Až vianočné zvony zazvonia,
ihličie Vám doma zavonia,
zahoďte všetky trápenia a starosti,
užite si sviatky v šťastí a radosti.
A do Nového Roka veľa mokrých dni ti praje Januk17

12 23.12.2017 08:32 Angus68 Letí Ježíšek s nadílkou, vrtí přitom prdýlkou.
Žízeň má jako trám, letí, letí přímo k vám.
Jestli čekáte nadílku, nechte za oknem lahvinku
Přejeme vám všem přátelům a příznivcům akvaristiky příjemné prožití svátků Vánočních, bohatýho Ježíška a šťastný Nový rok 2018. Buďte na sebe milí a opatrujte se hlavně v poslední den tohoto roku,

Ze severu letí přání všem...
Ať ty svátky přežijem, Silvestra si užijem a ten Novej rok ať přinese Vám aspoň jeden vyplněný sen...
Jo a redakci moc děkujem

8 22.12.2017 18:15
Eillen [645] 
Přátelé,
s přítelem Vám a Vašim rodinám přejeme příjemné prožití svátků. Ať se Vám v roce 2018 daří a hlavně, ať jste všichni zdraví!
Ale opsal jsi to bez hrubek a i to se cení.

to jsem neskládal, jen opsal, to by dopadlo mnohem hůř

Koukám že jsi básnické střevo. Máš to hezké.

Starší reakce
A aj sa im poďakovať za trpezlivosť s ľudmi môjho typu
Hezky jsi to napsal

. Já se tedy připojuji a posílám Novoroční DĚKUJI.

Děkuji celé redakci a kolektivu tohoto netu,za jejich předchozí práci a snažení zkorigovat naše různorodé postřehy a názory.Přeji redakci,šťastné vykročení v Novém roce a mnoha dalších,aby naš fórum bylo trvalou výměnou praktických zkušeností a vědomostí,mezi námi, kteří sdílíme stejné hobby.Přátelé,nebuďme ješitní,važme si druhých,někdy stačí,vžít se do do jiných situací s troškou pochopení a skromností. To je moje, novoroční přání redakci.

BA napsala: Nebo my s nima?
a nebo

Nebo my s nima?

Přidat reakci
1 ...... 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 18358x