Vánoční a novoroční přání
Nechci zakládat velikonoční téma ale tuhle znáte?
Hody hody doprovody já sem ten Váš zajíček který Vám vždy na jaře nosil spoustu vajíček.
Letos nikde v okolí,není žádná slípka, protože je skolila Kalouskova chřipka.
Tak už na mě nečekejte, nevím s čím bych chodil. Já si lehnu do pelíšku a vypnu si mobil.
Starší reakce
1 01.01.2012 11:53 - Všetko len to naj a hlavne veľa zdravia.PF:2012
Vážení kolegové a přátelé akvaristé. Do nového roku si Vám dovolím popřát jen dvě věci a to je především zdraví vašich chovanců a hodně rybí lásky aby byli i prťata od těch co by jste to nečekali.
Martin Honzejk
Přeji vše Nej v roce 2012
Taky přeju hezký letos...........
Tak Šťastný Nový rok, hodně zdraví a ať vám plavou.
Přeji krásný nový rok všem, bez vyjímek
Prajem všetko dobré do Nového roku 2012
Celému webu a všetkým jeho návštevníkom prajem všetko dobré do nového roku!
Starší reakce
Tak tady je novorocni prani. Omluvte kvalitu foa i uprav, jsem v tom nic moc. Nicmene ty prcky jsem tam dat musel
I já vám všem přeji to nejlepší prožití svátků vánočních a do Nového roku nejen životní úspěchy, ale i úspěchy akvaristické a chovatelské.
1 24.12.2011 15:04 dravec [72] - Rostliny Vesele Vanoce a stastny novy rok,preji vsem,mejte se!!!!
Hezké svátky všem.
1 24.12.2011 12:31 Danila [4490] - Amerika Všem vám přejeme lásku, spokojenost a radost ze života každý den.
Ať se všem daří.
Krásné Vánoce přeje Danila Ziky a ZOO Braník
1 24.12.2011 12:30 JagerMaister pridám sa
Prajem krásne prežitie Vianočných sviatkov a silvestra, nech vám všetko pekne pláve a rastie
s pozdravom Bluemonster ( Ľuboš)
Až zazvoní zvoneček,
rozsvítí se stromeček,
malý dárek rozbalte si,
a na všechny vzpomeňte si.
Pak vykročte rovným krokem
za tím krásným novým rokem !
Přeji všem akvaristům a rybičkám
Dovolte mi, abych se také přidal
Přeji Všem pěkné prožití vánočních svátků. Hodně pohody, štěstí a zdraví do nového roku. Hlavně si všichni naplno užijte Štědrý den a Silvestra, jelikož jsou to dny neobyčejnými a tyto dny se Vám zapíší do paměti podle toho, jak si je uděláte.
Ještě jednou - pěkné svátky všem
Tak například zrovna tohle, by mě vůbec neuškodilo
Seminelibi napsal: Neumím dělat kouzelné obrázky, ani skládat básně. Mám jen jedno poselství, které bych chtěl věnovat všem. A to aby se někdo staral o vaše štěstí, mír a klid stejně ochotně a dobře, jako se staráte vy sami o štěstí a pohodlí osazenstva vašich akvárií. Šťastné a veselé vánoce a úspěšný nový rok 2012!
Ez
Pak budu krmena tak obden... mám se na co těšit
no dobře mi tak
Neumím dělat kouzelné obrázky, ani skládat básně. Mám jen jedno poselství, které bych chtěl věnovat všem. A to aby se někdo staral o vaše štěstí, mír a klid stejně ochotně a dobře, jako se staráte vy sami o štěstí a pohodlí osazenstva vašich akvárií. Šťastné a veselé vánoce a úspěšný nový rok 2012!
Ez
Tak to se mi ulevilo
Dík
Klííd, ten náš Ježíšek sáňkama nejezdí, to je přeci všem známo.
Přátelé, mám obavu, že ježíšek (na videu bohužel santa
) letos nedorazí, měl cestou nehodu
www.youtube.com/… Prichádza sviatočný čas, na ktorý sa dlho teší každý z nás. Vôňa koláčov vôkol sa rozlieha, Vianočnej nálade každý z nás podlieha. Zabudnime na smútok, zanechajme zvady,buďme k sebe milí, dobrí a majme sa radi. Prišiel čas Vianočný, zvonček tíško cinká, každému sa splní túžba, aspoň malilinká. Šťastné a veselé želajme si spolu, a potom spoločne k Štedrovečernému stolu.
Veselé Vianoce a šťastný nový rok všetkým
1 23.12.2011 17:19 spajk17 [19] - Raci, krabi, krevetky Přidávám fotečku ancíka, když už jsou ty svátky...=o)
Ať ste na sebe stejně milí jako vo svátky mrtvejch stromečků po celej rok............Venca
Všem přeji VESELÉ VÁNOCE & ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2011 všem a rybičkám zvlášť!!!
3 23.12.2011 15:55 - Veselé vianoce.
Šťastné a veselé
10 22.12.2011 12:58 Yirka [9196] Jsem si jist, že akvarijní voda již Ježíškovi přinesla i poslední láhev se zašpuntovaným přáním. Teď se pozná jak jsme byli hodní.
Ještě více však jako vždy bude těch akvaristických dárků nečekaných a už se těším, jak je tady hned po Štědrém večeru jako každý rok budeme řešit.
Určitě se nás zde přinejmenším nějaký čas bude scházet mnohem více než obvykle. A z některých nových návštěvníků se zcela jistě časem vyklubou noví zdatní akvaristé.
To bude ten nejhezčí dárek akvaristice jako takové.
Všem akvaristům na rybičkách děkuji za přízeň a přeju ty nejpohodovější vánoce na světě.
Y.
Přeje všem rybičkářům Sněhulda007!
Šťastné a veselé prožití svátků a vše nej do nového roku 2012 přeje švíco a jeho moře
2 21.12.2011 09:55 gringo Veselé vánoce a šťastný nový rok 2012 všem, přeje Libor.
Přidat reakci
1 ...... ...... [11] 12 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 17905x