Vánoční a novoroční přání
Přejeme všem krásné vánoční svátky a hodně štěstí a zdraví v novém roce.
Až vianočné zvony zazvonia,
ihličie Vám doma zavonia,
zahoďte všetky trápenia a starosti,
užite si sviatky v šťastí a radosti.
A do Nového Roka veľa mokrých dni ti praje Januk17
12 23.12.2017 08:32 Angus68 Letí Ježíšek s nadílkou, vrtí přitom prdýlkou.
Žízeň má jako trám, letí, letí přímo k vám.
Jestli čekáte nadílku, nechte za oknem lahvinku
Přejeme vám všem přátelům a příznivcům akvaristiky příjemné prožití svátků Vánočních, bohatýho Ježíška a šťastný Nový rok 2018. Buďte na sebe milí a opatrujte se hlavně v poslední den tohoto roku,
Ze severu letí přání všem...
Ať ty svátky přežijem, Silvestra si užijem a ten Novej rok ať přinese Vám aspoň jeden vyplněný sen...
Jo a redakci moc děkujem
8 22.12.2017 18:15 Eillen [645] Přátelé,
s přítelem Vám a Vašim rodinám přejeme příjemné prožití svátků. Ať se Vám v roce 2018 daří a hlavně, ať jste všichni zdraví!
Ale opsal jsi to bez hrubek a i to se cení.
to jsem neskládal, jen opsal, to by dopadlo mnohem hůř
Koukám že jsi básnické střevo. Máš to hezké.
Starší reakce
A aj sa im poďakovať za trpezlivosť s ľudmi môjho typu
Hezky jsi to napsal
. Já se tedy připojuji a posílám Novoroční DĚKUJI.
Děkuji celé redakci a kolektivu tohoto netu,za jejich předchozí práci a snažení zkorigovat naše různorodé postřehy a názory.Přeji redakci,šťastné vykročení v Novém roce a mnoha dalších,aby naš fórum bylo trvalou výměnou praktických zkušeností a vědomostí,mezi námi, kteří sdílíme stejné hobby.Přátelé,nebuďme ješitní,važme si druhých,někdy stačí,vžít se do do jiných situací s troškou pochopení a skromností. To je moje, novoroční přání redakci.
BA napsala: Nebo my s nima?
a nebo
Nebo my s nima?
BA napsala: No nevím, já když přeju všem, tak to znamená všem. Uvidíme, co nám Luděk napoví .
taky to tak vidím, všem je všem, tedy i těm, co to tu s námi občas nemají snadné
No nevím, já když přeju všem, tak to znamená všem (Rex to zřejmě pochopil). Jinak bych asi oblíbené samostatně oběhla. A správcům, majiteli, redaktorům zase trochu oprášila od prachu Připomínky ke stránkám
.
Lidičky, přeji Vám všem jen to nejlepší v novém roce. Ať se daří jak v osobním živote, tak v tom profesním. .
A naším "velkým bratrům "tady, přeji pevné nervy s nami co tu už jsme a i s těmi co sem zavítají
0 01.01.2017 09:43 laKatos –
Re: BA Ze by forum, majitel s redaktory/moderatory co se o něj starají?
Na koho?
Krásně jsi to Luďku napsal, užívejme si života, dokud to jde
. Krásný Nový rok všem, a ať máte ze svých akvárek jen radost
10 01.01.2017 00:15 Tojsouvěci [4061] - Kytky s čudlama 5 31.12.2016 22:41 laKatos tuz tak holoto jedna ...... i vas jdu pozdravit a predevsim porat do noveho roku Vam, vasim rodinam i rybam vseho dobreho, zdravi a pohodu.....
16 31.12.2016 10:08 R lacewings [5579] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy Starší reakce
Stastne a Vesele a vsetko dobre v Novom roku.
6 25.12.2016 16:57 toncek Připojuji se také k přání krásných a pohodových vánoc,do nového roku hodně zdraví
a ať nám to roste.
Rovněž se připojuji k přání hezkého prožití svátků vánočních, celé zdejší akvaristické komunitě. Užijte si to přátelé a večer pozor na kosti.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 12 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 17905x