Vánoční a novoroční přání
Milé kolegyně a milí kolegové. Dovolte mi popřát Vám také krásné svátky a hodně zdraví a lásky do nového roku, Jelikož je li jednoho nebo druhého nedostatek tak je život k nevydržení.
Martin Honzejk
Až na to, že santa byl vymyšlený proto, aby nosil dárky. Ježíš nikdy žádné dárky nenosil, to si zase jen "pobůchaní" křesťani přiupravili tak, jak se jim to zrovna hodilo do krámu. Jako už mnohokrát v historii téhle "slavné" církve..
Tudíž nevidím důvod k výsměchu.
EDIT: Neberte to jako obhajování nebo urážení. Jen jsem napsal jak to je.
Romy napsal: Souhlasím s Tebou,děd moroz,nebo santa claus patří jinam,my jsme měli vždycky Ježíška...
Jak je vidět podle negativních palců, tak se našel i jeden santa lover, budiž mu odměnou můj veřejný výsměch
Krasne Vanoce a mnohem lepsi Novy Rok preji vsem!!!!
Dwarfy napsala: Tak já se taky přidávám - přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok nejen vám všem, ale i vašim rybičkám.
Já děkuji,můj kapr také,ale nemůže osobně odpovědět,neb je v soustředění na nadcházející vánoční svátky.Poslední komunikace s ním byla,že ho mám praštit rychle.Já budu mít Nový Rok možná šťastný,kapr o něm nemluvil vůbec...tak nevím...
Do pohára šampanské, do srdiečka lásku, k tomu božtek pre šťastie, zdravia plnú kapsu. Anjelsky krásne sviatky a čertovsky dobrý nový rok praje…deCORF O´BRAEN
Po dlouhém roce Vánoce zase,
nepusťte do domu červený prase!
Pusťte jen Ježíška,chlapečka milého,
né Santu Clause,dědka zarudlého.
Dávání dárků je jeho hobby,
kdo z nás je zvědavý na smradlavý soby?
Ježíšek vysoký asi půl pantu,
napište na komín NECHCEME SANTU!!!
Šťastný a veselý,hlavně hodně zdraví a ať nám to plave!!
Souhlasím s Tebou,děd moroz,nebo santa claus patří jinam,my jsme měli vždycky Ježíška...
2 23.12.2012 14:54 zikyc [79] - Sumci Pěkné Vánoce a štěstí a lásku v dalším roce
nejen s rybama
přeje Ziky
Přeju šťastné a veselé,
akvaristi a přátelé.
Ať Vám hezky plavou rybky,
taky pěkně rostou kytky.
Do nového roku
však to znáte,
hlt šumivého moku
a tak dále
Zamlada jsme k takovým "vtípkům" říkali jen: "Blbé jak sám autor"....
podle mě velice hloupej pokus o vtipnost
savan napsal: Prajem Vám všetkým príjemné prežitie Vianočných sviatkov a pripájam niečo o pôvode Ježíška www.youtube.com/… preji prijemny preziti vsech svatku,nejen vanocnich a splneni vsech prani,v noci klidne spani,prijemne vstavani a at nam plavou vsechny nase poklady spokojene avesele...............jarda
1 22.12.2012 17:33 R rak [985] - Raci, krabi, krevetky Dnes vyšla zpráva že zoo Praha má o gorilu více.
Vánoce v pražské zoo: Kijivu porodila své páté mládě.
www.novinky.cz/… Všecko nejlepčí, děckáááá!!!
3 22.12.2012 14:22 gringo ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE
27 21.12.2012 11:58 harpunar – Báseň veskrze Vánočně pozitivní:
Ať vám plavou,ať se množí
beze ztrát a sinice
gupky,krabi,elka sumci
mnohým rovněž jehlice!
Hodně jiker,hodně mláďat
odchovejte vážení
pak je vidět na výsledku
akvarijní snažení!
A co ještě napsat milí
zkrátka aby nebyl zmar
to vám všem s celého srdce
přeje strejček Harpunar!!!
Já na svátky mrtvejch stromečků a utrženejch prstů nehraju. Při půlnočním náletu pravidelně cosi dřevěnýho soustružím a mám u sebe psa kterej taky nemá rád rachot. Ale vy si to užijte a ať Vás to moc nezadluží. Venca
se kterými jsem se tady v letošním roce potkával, hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a ať nám plavou. Mějte se hezky a už se těším na debaty v roce příštím. Teda pokud ještě bude něco po tom jednadvacátém prosinci.
Přidat reakci
1 ...... [10] 12 13
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 17905x