Danio - chov
no to je divný,myslel sem na to že by se mohli cejtit blbě,když by bylo v akvárku jen 7 danií...Ale když sou tam i neonky,který vyžadujou o něco vyšší teplotu než tam máš.A ty neonky se chovaj normálně?
mam tam jeste 18 neonek ...proč ???
a oni tam sou samotný nebo tam máš ještě něco?
teplotu mam 22-23. tu hladinu to netušim s temi dusičnami. ale asi ne protože když rano vstanu a kouknu se na akvarko tak sou všechny u hladiny a když rosvítim tak pochvilce jdou ke dnu a schovavaj se opravdu nevím proč ale jinak dík za odpověd...asi jich mam malo..
No "chovam" mam je v malym stolnim akvárku tak 50-70 l.Je joch tam 6 + 2 gudejky + 3 čichavci zakrslý.A nemáš tam špatnou hladinu dusitanů nebo třeba moc teplou vodu nebo špatnou kyselost?U mě jsou hodně čilí
Ahoj,
Ja jsem je nejaky ten cas choval asi 20 kusu,potom ze dne na den bez nejakych zjevnych pricin dostali nejakou infekci,vsem rybam odstavali supiny a pak jedna po druhe umirali...Ale hrozne se mi libily,asi si je znova poridim.
Nejen ne dania, ale i ostatní ryby mají na teplotu vody různé nároky, teplota má vliv na množství kyslíku ve vodě. Doporučuji ti přečíst si něco o akváriích v odborné knize, je jich na trhu dost.
Jinak dania jsou mírné rybky. Vhodné pro začátečníky.
0 31.12.2005 17:14 Patous –
Re: max 23-24..proč to muže mit vliv na dania ??????
a jakou máš teplotu v akva?
Dík moc už sem si je koupil 7x ale bude jich víc ...Jsou moc pěkne a společenske takže sem spokojenej Dík moc....
Edit: hele spzoroval sjem že jsou nejaky plachy někdy i ležej na dně nevim co snima je muže to byt tim že jich je jenom 7 ????
TAky by jsi jich měl mít víc. Já jich mám deset a jsou spokojený s živorodkama i skalárama a přísavkama
danio duhové jsou dobré rybky nic mi zatím neponičily. akorát musíš mít kryt jinak ti vyskočí
A je společenska ???A s jakymi rybkami je chovaš ????Neničí rostliny nebo tak něco ???,jinak dík za odpověd...
je nenáročná a v pohodě
),ale pozor,ať máš zkryt na akvárku,jak se prohání,může ti vyskočit
0 28.12.2005 14:50 patous – danio
Ahoj všem má prosim vás někdo skušenosti s touto rybkou ?????DANIO PRUHOVANÉ????????zaujala mě svím vzhledem chtěl bych si ji koupit ale nevím s jakymi rybkami jí chovat jake rybky se k ní hodí ?????A něco zajímaveho o teto rybce nevíte ??????,Dík moc za každou odpověd .....
Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 6967x