Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Zápach akvária

NápovědaFórum » Zakládání a údržba akvárií  

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 5 Žádná další stránka   1  
Zápach akvária
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 22:08 Muž vlacek [402] Re: Pet86v
Hadam rybam take dopravas na co si vzpomenou a prebytky zradla ti rychle kazi vodu. Aby mi tricitka po tydnu smrdela, to si nedovedu predstavit. Alespon nejaky sneky tam dej (levatky, piskorky), ti ti s prebytky pomuzou do doby, nez vychytas spravne (dostacujici) mnozstvi krmeni.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 21:49 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Pet86v
15mm hadici + 8mm hadici + redukce
pripadne uzka PET+hadice
no a ta filtrace je NUTNE aby bezela nonstop, ty jo chlope ty tem rybka davas zabrat!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 21:43 Muž Pet86v [5] Re: Kaala
Je pravda že nemám ještě filtraci a mám jen vzduchování. Když je puštěné tak pach sílí. Odkalovačku musím taky koupit. Nemáte někdo nápad jak udělat narychlo odkalovačko doma?
Na dně mám klasicky šterk.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 21:37 Žena Kaala [0] Re: Usine
nevravim ze nemate pravdu ale aby po tyzdni zahnivalo dno? to snad este ani neje zabehnute.... ale nehadam sa...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 21:35 Usine Re: Pet86v
Pořiď si odkalovač a prošťorej dno, zahnívá. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 21:33 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Pet86v
jak casto odkalujes? neni to zapach sirovodiku?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 21:32 Muž Pet86v [5] – Zápach akvária
Mám akvárko cca týden(30l) ani ne a rine se mi z něj takový tupí zápach. Mám v něm 3 rybky a jednoho ancistruse. Rostlinku a kokos. Ať se snažím měnit vodu sebevíc (odstátou) tak zápach přetrvává a dokonce mi příjde že i sílí. Má nebo měl někdo podobný problém? Myslíte že to může být zapříčiněno i tím že je akvárko v malé místnosti? Dík za radu

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2007 14:08 LuXy Re: filipsi
No ja sa pamätám, že pri zabiehaní mi manželka furt nadávala že je v kuchyni smrad :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2007 14:04 Muž filipsi [1298] Re: LuXy
Fakt muze byt z akva za normalnich okolnosti (i pri zabehu) citit? Ja ho nikdy necitil, ale muj nos moc neciti, navic k akva denne necucham. Cititelna koncentrace je pro vnimave asi 0.3mg/m3. (pro me urcite nekolikrat vys)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2007 13:45 Žena Gabi [11] Re: LuXy
To je jen přechodné ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2007 13:41 LuXy
Tak ja neviem, a čo zabiehajúce sa akvárko? Amoniak predsa smrdí ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2007 13:40 Žena Gabi [11] Re: Lucka
Ne, nesmrdí, já mám citlivý čumáček a zblízka jako něco cítit je ale spíš jako les jako už tu bylo napsáno a to musí mít člověk nos úplně u akvárka. Je to hezká vůně ano Když to srovnám s ostatníma zvířátkama, tak akvárko je cítit rozhodně nejmíň ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.10.2007 15:48 Muž Vodník1 [16] - AmerikaRe: Lucka
Neboj nesmrdí, pokud se o něj alespoň trochu budeš starat :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.10.2007 20:19 Muž georged [44] - ŽivorodkyRe: Lucka
Naopak voní... je to vlhký vzduch plný kyslíku - jako na horách :-D nebo v pralese smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2007 20:15 Muž emkei [1] Re: Nik
Nik: Musim souhlasit.. moje kočka (teda ta dvounoha) taky tvrdi ze rybky jsou na nic ze se s nima neda mazlit a ja ji na to zase rek ze je mnohem hezci koukat na "Plasma TV - rybky" nez na nejakej uhozenej serial co sleduje :-D :-D
P.S.: urco nesmrdej teda pokud tam opravdu nenachas nic zahnivat palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2007 20:07 Muž Nik [191] Re: Horác
Správně udržované akvárko voní po mechu. palec

Jo, kočky smrdí. My máme taky jednu a občas je to fakt síla. Manželka argumentuje, že s rybičkama se nedá mazlit. Já argumentuju, že rybičky tě nepoškrábou. Ona zase argumentuje... (kolo kolo mlýnský...).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   09.10.2007 20:05 Muž Horác [3946] Re: Lucka
Mé ženě akvárko smrdí ... ale řekla to asi jen proto, že mně smrděj její kočky :-D ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2007 20:01 Muž Norton [109] Re: Lucka
Tak jsem pro zkoušku "strčil nos" k hladině mých akvárek a ani ve zdálenosti 2 cm od hladiny jsem žádný zápach, ani vůni necítil. Buď tedy akvárka nesmrdí, nebo mám nemocný čich... :-D
Petris má pravdu, neručím za to, že rok zanedbávané akvárko smrdět nebude.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.10.2007 19:46 Žena petrys [107] Re: Lucka
jestli přítel nechce čichat celý den 10cm nad hladinou, tak nesmrdí, ale musíš se o něj starat-o to akva
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2007 19:42 Lucka – Smrdí akvárko?
Ahoj, mám dotaz. Chtěla bych rybičky, ale přítel nechce, argumentuje tím, že akvárko smrdí. Je to pravda? Díky
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 4 ...... [5]

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Zobrazeno 5070x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15588-zapach-akvaria?od=201