Přihlásit se RYBICKY.NET »

Jaké krmivo?

NápovědaFórum » Krmení  

Přejít na předchozí stránku 7 Přejít na další stránku   1  
Jaké krmivo?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jirkar97
ja zive potrebuju mam halnaciky..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PittRe: Jirkar97
Já krmím také SAK a maximální spokojenost. Samozřejmě nejlepší krmivo je živé krmení.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent
Já osobně nedám dopustit na krmiva ze sortimentu firmy Tetra nebo Sera. Ovšem značek s velmi kvalitními krmivy je daleko více.
www.exothobby.cz/… tady se mrkni
Podle mě nej krmiva jsou SAK navíc tim podpoříš čechy....v saku si vybereš jaké krmení přesně chceš energy ,sak 55 atd... vygoogli si to
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Neonka – Nejlepší značka krmiv
Ahojte!
Jaká značka krmiva se Vám zdá nejlepší nebo s jakou máte dobrou zkušenost??
Jaké je nejlepší krmivo pro neonky a čichavce??

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - sevca23 – krmivo
děkuju palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš Re: sevca23
Pokud jim nehodláš nějak extra podstrojovat a jestli ho budou baštit, tak proč ne.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka Re: sevca23
Proč by ne? Ale jako každé jiné rybky náležitě ocení, budeš-li krmivo střídat, nejlépe s mraženým, živým, granulemi.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sevca23 – krmivo
můžu se zeptat je dobré krmit živorodky duhové vločkovým krmivem?
jsem rád za každou odpověď :)
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RadušatkeRe: simona
taky je máme a moc toho nepožerou. Spíš mi přijde, že ožužlají rostlinky. Celkem jim jedou zelené vločky TetraPhyll.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RadioactiWe Re: mino25
Živé
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mino25 – krmenie tercocov
ake krmivo by bolo dobre pre nich????????

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - simona – čichavec líbající
Ahojte, mohl by mi někdo poradit? :O Jde mého čichavce líbajícího, nevím jak a čím ho krmit. Teda spíš jde o tu jeho tlamku, dávám nejčastěji vločkové krmivo nebo takové granulky a malé kuličky a i rostlné (tablety). Jenže ten čichavec moc nejí. Vždycky to chytí do té tlamky a zas to pustí. Nevíte čím je dobré ho krmit? Oni mu to ty hejnovky (dania, kardinalky atd..) vždycky seřerou protože sou ryhlé a tak nevím čím ho krmit aby se mu to jedlo dobře...

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RadioactiWe – Re: ludek770
Ja mám podobný problém, mám vrčivky a jednu gupku, vždy keď ich krmím, vrčivky váhajú, všetko si obzerajú a gupka sa ide zadrhnúť a všetkých odháňa. Riešim to tak že dávam viac krmiva. Gupka síce ide presknúť, ale hlavné pre mňa je aby sa nakrmili aj ostatný.. Živorodky sú asi proste také.. :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ludek770 – Jak nakrmit neonky?
Pořídil jsem si do akvárka jedenáct neonek červených. Mám tam už čtyři mečovky, dva přísavníky a dvě SAE. Krmím zatím SERA Vipan-om, ale mečovky všechno sežerou a na neonky skoro nic nezůstane. Jaké krmivo použít, aby se nakrmili i neonky? Resp. jaký způsob krmení použít?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - parisse – Re: beowulfx
Doma je mám 14 dní a sami jsou 6 dní.Takže jim mám dát ještě čas?Je fakt že asi něco žrát musí,jinak by asi za těch 14 dní pohubly
 Reagovat na tento příspěvek 0  - beowulfx – Re: parisse
To chce čas, jinak pestřenci raději žerou spíše ve spodních částech akva, než přímo u hladiny, nejraději se pohybují kolem svých skrýší. Ale hlad je naučí :) Mně zpočátku taky žrali jen ve spodních částech, postupně však začali více lozit i na hladinu ;-) X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - parisse – Pestřenci červení
Chtěla bych se zeptat čím krmíte pestřence.Mám stejné krmivo jako původní majitel a 1x týdně dávám mražené nitěnky.Ve společenském akva,vždy když otevřu kryt,se ryby schromáždí pod otvorem a čekají.Ale pestřenci ne.Vlastně jsem je nikdy neviděla žrát,akorát občas je vidím jak sbírají ze dna

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiří – Re: romant
no tak to je univerzal protoze tetramin jin nějak nejede :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant – Re: Jiří
To máš jako u lidí, každýmu chutná něco jinýho. :) Chce to otestovat třeba více značek a druhů, výběr na trhu je slušnej a pozorovat co těm Tvejm chovancům jede nejvíc, ale tím, že se střídá více druhů, který ryby přijímají to je jenom dobře. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka – Re: Jiří
záleží pro jaký ryby. Ale měly by být rády za živé nebo aspoň mražené, a střídat druhy aby to neměly pořád stejné
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiří – krmivo
čau porďte mi nekdo jaky krmivo pro ryby je nejlepsi zatim pouzivam jen univerzal a tetramin

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - filipsi – Re: bialuci
Nevim sice co to je, ale v podobnych granulkach je napr. sak55 (tohle mi prijde trochu barevnejsi) v nejmensi velikosti. Nebo napr. sera mikrogran.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bialuci – prosím o radu - co je toto za krmení
Fotka k příspěvku Dobrý den.
Pozná někdo, co je to za krmení na obrázku. Před několika lety jsem toho koupil od jednoho chovatele plnou krabičku a už mi to pomalu dochází. On toho měl velikou plechovku, protože těch ryb měl opravdu hodně. Stačí krmit je špetku, tak mi to vydrželo. Jsem to, čemu se říká "hloupý sedlák". O akvárium (50L) se starám minimálně ale rybám se daří. Mám tedy jen paví očka a ancistrusy ale obojí se množí jak králíci :-)
S vločkovým krmením nemám dobrou zkušenost.
Předem moc děkuju za odpovědi.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - pancéřníček – Re: Fisulka
Mražená krmiva nedostávají,jen umělá od Hikari,Sery,Tetry....a občas živé nitěnky.Detailní rozpis u mé nádrže.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fisulka – Re: RadioactiWe
Mě šlo jen o ty pancéřníčky, aby toho měli dost.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadioactiWe – Re: Fisulka
No a pri "nesprávnom" krmení by som povedal, že rýchlejšie skazí vodu asi to mrazené hmm
Škoda že nemám vločky, spravil by som pokus :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fisulka – Re: pancéřníček
No, tim si právě nejsem jistá. Mám nějakýho toho pancéřníčka a právě proto jsem se ptala jak to je. Házim tam více krmiva, aby to dopadlo i na zem a víc, aby tam toho dopadlo. No, můžu se zeptat čim speciálně pancéřníčky krmíš Ty?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka – Re: pancéřníček
Já myslím, že si rozumíme.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - pancéřníček
Ovšem měla by se uvést vyjímka a to dnové ryby krmené chipsy nebo tabletami.Tam zpracování potravy trvá klidně i hodinu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fisulka – Re: Yirka
Jasně, dobře, díky moc :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka – Re: Fisulka
Podle mého vkusu by to mělo být ještě rychleji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fisulka – Re: Yirka
A je pravda, že rybky krmivo musí sníst do pěti minut a tak je to správné?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Yirka – Re: Fisulka
Při správném krmení nezkalí vodu žádné, při špatně prováděném každé. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fisulka
Chci se zeptat.. Co více "zakaluje" či prostě kazí vodu? Spousta lidí říká, že vločkové krmivo, někdo zas, že mražené. Já krmím obojím a nepřijde mi voda nijak zakalená, je to dotaz čistě ze zvědavosti, zda máte zkušenosti, díky.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - adis – Re: stetinka
myslis ze mozem prejst na artemie alebo nieco ine?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: adis
čím častějc, tím líp, ale už zas tak malý nejsou
 Reagovat na tento příspěvek 0  - adis
btw ... je dobre krmit male Tropheusy (2-4cm) 3x za den?????
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka
 Reagovat na tento příspěvek 0  - adis – Re: stetinka
nejaky kontakt???? :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - stetinka – Re: adis
Nejvíc spiruliny je v jejich tabletách (spirulina tabs). Jinak se zeptej přímo u Dajany, maj tam poradnu a ing. Filip je celoživotní akvarista
 Reagovat na tento příspěvek 0  - adis – Dajana Flora - O.S.I VividColour - O.S.I. Spirulina
Ahojte,

chcel by som sa spytat cim mozem krmit cichlidy - Tropheusi - bolo mi doporucene od chovatela krmivo O.S.I - jedno na vyfarbenie a druhe na krmenie ale kedze je tazke kupit krmivo O.S.I v chovproduktoch a je aj cenovo drahe pozeral som na dalsie krmiva.

Je Dajana Flora - zelene vlocky, vhodna nahrada za O.S.I Spirulina???

Ake dalsie krmivo mam pouzivat na vyfarbenie?

momentalne pouzivam mrazene cykopy a susene krmivo SAK 55

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - sporinek – Re: Haimdol
Díky moc.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl – Re: Haimdol
A dále třeba SAK, Dajana, Nutrafin, Ocean...on je vyrábí kdekdo smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull – Re: Haimdol
U mě jednoznačně Nobotab JBL, jejich nejoblíbenější suché krmivo.)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent – Re: sporinek
Tablety pro ancistrusy vyrábí i Sera nebo Tetra či JBL.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sporinek – Re: grizly
to jsou ty od Hikary? myslím tablety pro ancistruse
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - grizly – Re: sporinek
Tablety pro anciky a vločkové krmivo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Silent

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [7] ...... 12 13

Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 14619x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/12318-jake-krmivo?od=301