Akvaristické časopisy
Od příštího roku už jsou jen dva tištěné, Akvárium živě a Aquaristik. Nebo internetový časopis (zadarmo)na
klub.akva.sk

Tak dlouho tady ta nová doba není.

Na můj dotaz z minulého týdne jsem se dověděl, že AT příští rok nebude vycházet a vyjde jen nějaká ročenka, poslední letošní číslo bude se zpožděním a o jeho dalším osudu se teprve rozhodne. Ani bych se nedivil, kdyby mi po 52 letech zakroutila nová doba krkem.
Ahojte, poradí mi někdo nějaký akvaristický časopis. Chtěl bych si nějaký objednat a nevím jaký. Díky
Starší reakce
Starší reakce
Jo Jo je skvělý. Doufám, že bude vycházet stále.
Jen doplním Bundu,ten časák je v elektronické podobě volně ke stažení a je opravdu skvělý...

Na Slovensku nevychádza ani jeden časopis o vivaristike, mám na mysli klasický časopis na papieri, ale aspoň z ČR sa k nám dostávajú AT i AŽ. Obe sú nad 100 Skk, ba dokonca AŽ stojí 189,- Skk, čo je pekná pálka, ale čo sa dá robiť
Ich kvalita je vysoká, i ked ATcko akoby bolo v tera casti stale slabsie. Aspon akvaristi si pridu na svoje
www.vivarista.skStarší reakce
Akvarium živě je čistě jen o akvarístice a to co chceš tam najdeš. Ostatní obsahují i teraristiku. stojí asi 100 kč a vychází každé dva měsíce Je to špičkový časopis.

Akvárium živě-je skvělý časopis

je v něm všechno(výstavy,rybí novinky............)Stojí sice 99 kč a le stojí to za to!!!!!!!
Chtěl bych se zeptat na Akva-živě, jsou tam články převážně jen o rybách?Nebo taky o výstavách akcích, technických novinkách, ostatních novinkách,rostlinách ...?Dík
Hm, díky, náhodou na internetu se tzo objednat nedá? Jo, ještě který z nich je asi tak nejlepší na akvaristiku, co v něm píšou zajímavého a kolik stojí

Doufám že je to dobrý počteníčko

Akvárium živě
Aquapress s,r.o
Květnová 69
26711 vráž
Akvárium terárium
k pérovně 740
102 21 Praha 10
Akva Tera Fórum
Americká 2399
272 01 Kladno 2
To je co odebírám,jinak si vydávaj občasníky různé spolky
Neznáte nějaké dobré akv časopisy,případně adresu kde se dá objednat předplatné??Díky

Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 5325x