Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Olomouc

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 11 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Olomouc
 Reagovat na tento příspěvek 4  - malyLibor Re: keydoc
Hochu, tady to spíš vypadá, že se brzy založí Klub akvaristů - pejskařů a ryby a rostlinky budeme měnit na cvičáku :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - keydoc Re: malyLibor
Jak to tak ctu, tak se brzo zalozi "Klub svobodnych akvaristu", bude se chodit na Ponorku a kytky a ryby menit v pullitrech. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Cheron
Tak to mám radost, že ti to roste. Mně už místo Bacopy roste Hygrophila costata a z malého úlomku i H. difformis. Snad budou trochu menší než ta H.polysperma, co tam byla předtím, a trochu košatější než Bacopa monnieri.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Cheron Re: Jiri_99
Mám R. rotundifoliu - za čas budem zastrihávať. Ak vydržíš, donesiem na zraz. A tiež do tej doby by sa našlo aj trochu B. monnieri a L. sessiliflory - začína sa rozrastať z tých kúskov, čo som dostal minule od malého Libora ;-) Týmto mu pekne ďakujem !
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: NIKO
Tak mne napadlo - není chyba právě v tom, že to děláme v hospodě oblíbené mezi ženami? Nebylo by lepší dělat to v hospodě, kam chodí spousta chlapů? To by třeba ty akvaristky spíš přitáhlo? coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Pepenka
Však proto si taky pejska pořizuju :-) Ale jak vás ženské máme přivést na naše akvaristická setkání? Schválně je děláme v nekuřácké resturaci, oblíbené mezi ženami - býváme tam skoro jediní muži - a stejně žádná akvaristka nepřijde - a že jich v okolí Olomouce ale je.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO Re: Zoidik
No,každý máme na mysli něco jiného.Přece nebudu kupovat ty věci dva roky předem.Možná taková příprava jak píšeš někoho baví.Mne určitě ne :-D To raději akvárka a psy ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: NIKO
Ale i to se dá považovat za přípravu na mrně :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO Re: Zoidik
O nakupování jsem se nezmiňoval ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Zoidik – Re: NIKO
NIKO napsal: Já měl vždy raději tu přípravu na ty děti :-D

Nakupování plínek, vybírání kočárku, postýlky, hadříčků??? smich smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - NIKO Re: malyLibor
Já měl vždy raději tu přípravu na ty děti :-D Hledáš tu pravou,to nevím,kdy se oženíš ano Skoro každý dobře vychovaný pes může být s dětmi.Na výstavách je opravdu žen hodně a některé Ti dělají vodičku. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Pepenka Re: malyLibor
Libore (že vám lezu do debaty :-D ) na výstavách je ženských plno ;-)
Vždyť vídíš toho smajlíka. Já mám ženy rád a děti ještě raději a pořád věřím, že najdu tu pravou pro založení rodiny. Proč myslíš, že ve finále výběru pejska skončili malý pudl a stafbul? Právě pro jejich vhodnost k dětem. A stafbul vyhrál právě pro svou povahu. No a když holky nechodí na naše akvaristická setkání a my musíme hledat náhrady, tak to zkouším přes pejska smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO Re: malyLibor
Tak zas to brát nesmíš,nebo zblbneš ano
Ale kdepak... já žádné náhrady nehledám, já už našel Scottyho :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO
My pak musíme hledat náhrady,viď Libore ;-) ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: doklwnik
A to jsou jen výmluvy, milá zlatá. Mohla jsi mít v létě odvoz luxusním kabrioletem tam i zpět od neškodného dědouška, odmítla jsi. Teď bys mohla mít odvoz luxusním teréňákem, a zas se jen vymlouváš. Kdepak, ty prostě nechceš mezi nás třicetileté dědky.
Na setkání Ti poradím :-D
No ale když já ho nemám tak dlouhého, abych si na něm udělal uzlík.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doklwnik Re: NIKO
po, st, když už, tak at jsem v Ol a nejezdím tam zas na otočku z domu. Mám toho cestování docela po krk během školy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO Re: doklwnik
Pátek by byl nejlepší,ale zas se začne jezdit na lyže atd.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doklwnik
Ja uz radeji nic neslibuju, predem ctvrtek zavrhuju ze sve strany. :-)
Abys příště nenechal foťák doma,tak Ti poradím.Udělej si uzel na "pinďouru" a když ho budeš rozvazovat,vzpomeneš si,proč sis ho udělal :-D ano Já to dělám také ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: malyLibor
Jo, a ještě když jsme u těch rostlinek - kdyby měl někdo Hygrophila minima nebo Marsilea hirsuta, bral bych kousek. Předem děkuji potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor
Jo, a tady se taky pochlubím, protože i tady máme fanoušky. Vyhráli jsme, co jsme mohli :-D Nejlepší pes ve své kategorii, nejlepší štěně naší rasy a dokonce čtvrté nejlepší štěně výstavy, všech ras :-) Nádhera paráda supeeer. Jen nemám ještě fotky, protože jsem foťák zapomněl doma stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: Jiri_99
Vydrž, Prtka, vydrž.... zdá se, že se mi z toho úlomku L.sessiliflora rozrůstá, takže na sraz bych ti zase zlomeček mohl přivézt - určitě ti poroste. Bacopu jsem už rozdal všechnu, rotala šla do záchodu - byla prolezlá vláknitou řasou... Ostatní neznám :-) Ale kdybys chtěl trošku Egeria najas, tak mám teď pěknou, trochu Ceratophillum demersum by se taky našlo a Najas guadalupensis budu mít velikou hromadu asi už zítra, tak pozítřku bys ho mohl mít doma :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99 Re: NIKO
Já tajně doufám, že je třeba nesežere..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO Re: Jiri_99
V úterý odpoledne,"neco" nachytám,aby želvy neumřely hladem.Snad v kýblu přežijí.Začnu lovit dnes po krmení.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99
V podstatě kdykoli.. Jestli máš někdy během týdne odpoledne čas, pač mám ranní, můžu stavit na cigáro.
Nebo třeba na srazu, jak se ti to hodí.
Vyzkoušejte
Mám,kdy je chceš?
Ahoj, máš ještě nějaké ty piskořky, nebo už jsi je vymýtil? Zkusil bych pár kousků k želvě.. hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99
Lidičci, kdyby jste někdo měli doma Acorus gramineus, Helanthium bolivianum 'Isthmicus', nějaký Ophiopogon - např. Minima, nebo Japonicus, nějakou Rotalu, Bacopu a nebo Limnophilu sessilifloru, stačí trošička.. stydim
Jasan, nějak to dopadne.. pivo
Na taxi se domluvíme,zatím je čas.
Jasan.
Čtvrtek 31.10.; 17:00hod; Plan B
Rezervačku zamluvím zas tak týden před, až budu vědět alespoň přibližný počet "návštěvníků".. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jiri_99 Re: malyLibor
Tak to je super, na Scottyho se moc těším. :-)
No, já tomu věřím, ale taky z okna vidím tu frontu, co jde od jihozápadu... a ta nic dobrého nevěstí... No, uvidíme. Každopádně mám už v autě nachystanou zase zimní bundu :-)
Bude,uvidíš.
No, dnes je opravdu nádherný den... ještě teď je u nás 22°C. Kéž by tak hezky bylo i zítra na té výstavě.
Víš kolik psů spořádaně čeká na své pánačky před hospodou?Teď také "vážně" :)Já tak spořádané psy neměl,tak mne před hospodou nečekávali sad Jestli bude jak dnes,necháme si vynést stůl se židlemi ven ano
Ale teď vážně - Scotty bude mít svoje místečko v autě a tam ho budu v případě nutnosti nechávat, když někam pojedeme.
To ani náhodou... to bych tam raději uvázal majitele, který mne s ním nebude chtít pustit dovnitř smich
Tak ho uvážeš před vchod ;-) smich
 Reagovat na tento příspěvek 1  - malyLibor Re: NIKO
No, já budu a asi i se Scottym, jestli mi ho tam povolej... jestli ne, tak nevím...
Já potřeboval osvěžit paměť,skleroza pracuje.Kdo zas slíbí že příjde?Zas tam budem jen my,"vytrvalci"?
Já myslel, že jsme se minule už dohodli na pevném termínu - poslední čtvrtek v měsíci, takže už nebudeme vyhlašovat, ale jen připomínat nám starším a sklerotičtějším :-D
Už by jsi měl pomalu "vyhlásit" datum setkání v Plánu B ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: doklwnik
Kukni: www.akvaburzabrno.cz/…
U nich je výhoda, že víš, kdo a taky plus minus co vystavuje.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doklwnik Re: malyLibor
Kéž by tam opět byli halani :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [11] ...... 29 30

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24058x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/12013-setkani-akvaristu-olomouc?od=501