Setkání akvaristů - Olomouc
No co.Budem tři,Ty,já a Jiří
Já dějiny a teorie hudby. Ale asi ne na dlouho
Liliovníček doma možná najdu..
tak ten UPOL máme společnej...já tam dělám ekologii s ochranou živ. prostředí
Když jsem přijela, tak velepán měl něco s nohou!
To je jedno, kdy to uděláme, ty stejně nikdy nepřijdeš
Neměl by někdo trošku Acorus gramineus pusillus - puškvorec nízký a nebo Lilaeopsis brasiliensis - liliovníček brazilský?
Mnohokrát děkuji.
ani náhodou
Máme z jednoho 5.11. Jinak upol a obor takovej, kam by jsi nikdy nešel, takže buď v klidu
hm a co že děláš za školu (abych věděl co vynechat), že máte zápočty uprostřed semestru?
Jako škoda, že ne tento ... Zvažovala jsem jazzový koncert na 19:30 tak by mi nevadilo přijet dřív. Ale příští týden už budu ležet v učebnicích skrz zápočty, jak jsme se tenhle týden dověděli...
Příští týden.
Poslední čtvrtek v měsíci.
díííííííííky
Kolega v práci mi nedávno říkal, že si bral od nějakého chovatele tlamovců a neonek někde tady v okolí. Optám se a napíšu.
0 21.10.2013 09:22 tomasSBT – neonky
Přátelé, sháníme s polovičkou neonky obecné do jednoho akva.nevíte o někom kdo je prodává???
Libore mě prosím prosím taky kousíček
Tak to je parádička.
Já mám řečanky ještě asi tak 30 litrů chlupů
Donesu ti hromadu.
Perfektní
Pokud nebude mít, počítám s tebou.
řečanky mám dost klidně ti na srázek dovezu, pokud by Libor nenašel...
Libore, prosím tě, neměl bys ještě "chlup" řečanky?
Mně se rillinky zatím nestihly rozmnožit... ale už mi několik samiček nosí. Takže u mne tak v únoru.
Stačí se domluvit na kterýkoliv den a pojedu rád. Pondělí je prima den, protože se dá spojit se sobotou a nedělí
Těšíme... v Plan B vaří dobře.... ale... Já vegetarián už nejsem
Už se opravdu těšíme
Můj muž je sice myslivec, ale já jsem byla roky vegetarián a tak mi maso (hlavně červené) fakt nic neříká
. Ale kuřecí, ryba nebo mořská příšerka..
. to tak sleduju že možná budu muset přijet ochutnat co vám tam vaří
Jj, vyměníme si recepty
, u nás se dělává pravidelně na Nový Rok
, babička byla z Wisly, takže "echt" pravý polský recept
Stačí se domluvit na některé pondělí ( jindy burza v Katowicích není) a jedeeeem
Kočár je Libore co?, protože my jedem z Ostravy většinou 4
, takže buď 2 auta nebo jeden kočár
Vidím, kamaráde, že máme stejné chutě, právě ten jsem si totiž dal. Jinak na akcích je odkaz na hospodu a už od pondělka toho týdne si můžeš vybírat, co tam budou míst dobrého. Tenhle jídelák jsem fotil a posílal, když jsem tam seděl minule a čekal na kluky
jídelák na 31. by nebyl? Boha jeho Steak s pepřovou omáčkou...
Pepenka: mám v rodině veškerý chlapy u nimrodů a musím souhlasit, že si člověk časem zvykne a něčeho se klidně přejí. Nicméně slovo fuj bych určitě nepoužil. Osobně mám nejraděj právě kančí (mladé kusy -lončáky) a právě ten guláš. Nebo ragů. Zase jsem si poslintal klávesnici. Tož to proberem na srázku.
Boha já bych žral
Ty jseš zvěřiny přejezená
Přečti si nabídku-nenaláká Tě?
Kančí guláš je fuj, a celkově téměř veškerá zvěřina není nic moc (jsem žena myslivce
). Ale taková jižní kuchyně, a ryby a mořské příšerky v každé podobě..to bych se ukecat na cestu do Olomouce na setkání s váma všema možná taky nechala
Já jsem konzervativní.Nějaké,chobotnece,kalamáry,mušle se špagetama a parmazánem,na to mne užiješ.
Jedl jsi někdy bigos? pravý polský bigos?
No,takový kančí guláš!Co se mu vyrovná?
Nevím. My byli v neděli, ale Darka zvala na výlet do Katowic. Jel bych hned
Polský baršč s krokietem...
Kdy je ten výlet?
Jo, tak italská kuchyně mi taky moc šmakuje.... a taky řecká...
Šmarja, jdu spát, nebo ještě půjdu a přepadnu ledničku
Kvůli jídlu bych se klidně přestěhoval do Itálie,tam mi chutnalo opravdu moc.
Myslíš vy ze Slezska nám ze Slezska? Já se narodil a vyrostl kousek od hranic
Ale rád si zajedu na výstavu do Katowic, když zavčasu dáš vědět. Víš, že já jsem skoro pro každou špatnost. Dokonce mohu vzít i kočár
Bohatou kuchyni mají
, my ze Slezska bychom mohli vyprávět
Tak se k nám někdy přidej, až pojedeme na akva burzu do Katowic
, takový výběr tam sice není, ale bigos byl skoro vždy
Hrozně.
A to ještě neznáš ta polská jídla... Poláci asi nemají tak bohatou kuchyni, jako my, ale mají moc dobrá jídla.
Fakt Tě lituji.Umím si živě představit,jak jsi musel trpět.
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24057x