Setkání akvaristů - Olomouc
Starší reakce
Sakriš, to se dozvídám brzo ... Ale fakt se mi nechce jet o půl osmý dom ... Škoda, že je to až takhle k večeru :(
0 21.09.2010 15:09 TCh – Re: Johan
V pohodě, díky. Beztak to vypadá, že budu tou dobou ještě v práci :-/ Tak snad příště
Malé komplikace s řečankou.. Ale pokud jí nikdo nepřinese, příště bych jí určitě vzal...
0 20.09.2010 20:19 TCh – Re: matlala
Starší reakce
To Chu napsal:
Nemá náhodou nějaký Olomoučák potřebu velkého kusu dřeva obrostlého anubiasem? Někdo kdo, zakládá nové akva... Cca 8kg, členitých 50cm. Jestli jo, můžu nafotit.
Ahoj, můžeme se prosím domluvit mailem, měl bych zájem, pokud teda už se někdo neozval, ale jsem kousek dál, ale nebyl by problém vzít to na akvasraz do Olmiku a Sid se nabídl, že mi to doveze. Můžete poslat foto? budu zařizovat 200l a tohle by se hodilo.
mail v profilu
0 15.09.2010 14:55 To Chu – Re: Johan
Díky, nabídky bych teda využil. O důvod víc abych dorazil. Mlady bettiny se v tom budou rochnit, až se to chytne a naroste .)
Nemá náhodou nějaký Olomoučák potřebu velkého kusu dřeva obrostlého anubiasem? Někdo kdo, zakládá nové akva... Cca 8kg, členitých 50cm. Jestli jo, můžu nafotit.
Jo, mám, ale né moc. Trochu můžu přinést. Ale budou to spíš kousky. Na přepravování je poměrně nepraktická. =D
0 13.09.2010 15:37 TCh – Re:
Zdravím, možná se za vámi přijdu také podívat, jestli mi to vyjde. Neměl by někdo tuhle srandu?
planta.aquariana.cz/… 0 11.09.2010 20:44 1trebor – Re: Sid
uvidím, přes týden mi to moc nevyhovuje
Nevím, jak to dělám...
Ono to jde tak nějak samo. Beze mě.
(Přijďte na ten scuk - probereme to.
)
0 11.09.2010 20:29 1trebor – Re: Sid
Zdravím,
jak Vy to děláte Side, já s těmi rostlinami od Vás v mini nádrži stále bojuji.
doufám, že mi to konečně vyjde...už je to ostuda...
Jj, takhle červenající.
Já přidám růžkatec.
(Ten červenající.
)
A trhutku. Kdyby měl někdo zájem...
To zní dobře
Starší reakce
Ted se nic nekonalo a mozna nebude, snad zase po prazdninách?...
Starší reakce
Zdravím všechny. Konají se ty srazy teda? Rád bych někdy dorazil...
Díky
Starší reakce
0 11.05.2010 21:03 smik – Re: TCh
Bejvávalo bejvávalo
Kolik těch kytek potřebujete. (Třeba v cm...
)
0 10.05.2010 21:14 TCh – Re: Johan
No já myslel spíše něco jako 1.000+ litrů na chov ryb
Jinak to plaudárium je bomba, ale nasadil bych tam spíše nějaky bojovničky, které umí bublat
Mám doma zhruba 1,5 litru nepoužitého zeolithu frakce 4-8mm jako náplň do filtru. Vyměním s nějakým Olomoučákem za přebytky např. Egeria densa, Ceratophyllum demersum nebo jiné podobné rostliny, které by se daly použít volně ve vytíračkách. Díky
Starší reakce
0 07.05.2010 19:07 TCh Je tady někdo z Olomouce, kdo má doma více než jen okrasné akvária?
0 05.05.2010 22:35 TCh – Re: Sid
Krásné ryby, Tomáši, ale obávám se, že z těch, co se zůčastnují zdejší sešlosti, těžko budou někomu "pasovat"...
Ale i tak jste, samozřejmě, vřele vítán!
0 05.05.2010 09:43 TCh – Re: Sid
Nemá nějaký Olomoučák zájem o 4 vzrostlé kusy Channa bleheri? Donesl bych při příležitosti tohoto meetingu.
O.K. - vezmu to s sebou.
Stůl (v Planu B) je rezervován na čtvrtek od 17,00.
já bych s dovolením měl zájem o
Micranthemum micranthemoides
Já bych si s dovolením vzal kousek L. palustris. To co mám doma, jak sem teď zjistil, je kříženec, tak potřebuju srovnání..
Takže čtvrtek...
(Mám kyblík Rotaly rotundifolie, kousek Ludwigie palustris a velký trs Micranthemum micranthemoides - vzít to s sebou nebo to dát králíkům?
)
Já ani nevím.. V pátek chci jet domů a také na pátek musím stihnout spoustu věcí. Vím, že to slibuju skoro pokaždé, ale asi nepřídu...
Ale hlas pro čtvrtek...
jeden hlas pro čtvrtek
Starší reakce
Sakra ! tak teď jsem si všimnul že mi to uteklo
Tak sem zjistil, že už ve středu asi pojedu domů, takže to bude nejspíše poprvé beze mě...=/
P.S. nechce někdo najas guadalupensis?
Zarezervováno na 1. 4. 2010 na 17:00 Na klasickém místě
Tak jo.
Takže čtvrtek 1.4. v 17 hodin v <b> Plán B</b>
0 28.03.2010 20:18 smik – Re: Johan
tak se hlavně rozhodněte ať tam pak v pátek nejdu zbytečně
Já též pro čtvrtek. Blížej se velikonoce a nevím na které straně Světa budu..
To už je měsíc? To to plyne.
Hlasuji pro čtvrtek, bo v patek odjíždíme mimo Moravu
Přidat reakci
1 ...... [26] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24057x