Dobrý den,
Ahoj chtěl bych se zeptat co to je jikry nebo vajíčka šneků mám tam piškořky a pancéřničky mám to i na listech rostlinek
Dneska nalezeno v rohu akvárka.
Ahoj, jsou to na fotce jikry? případně čí? Panda, Ramirezky, Nerity, tetry? 
Objevil jsem dnes v akvariu na rostlince paket vajicek. Je to od okruzaku nebo levatky? Vajicka sneku mam snad vsude i na snecich ulitach, tyhle jsou ale prece jen jine, ne placka jak od sneku. Mohli by byt od Oryzias latipes?? Jinak tam mam jen prisavky thajske a endlerky.
Ahoj, v akváriu se mi objevilo několik “skupinek” těchto vajíček. Několik jich je na skle, ale našel jsem i pár na kořenu. Nevíte náhodou co by to mohlo být?
Ahoj, nevíte někdo co to může být??Přidávám se fotku tady z rybicky.net od englor(rok 2016) a mojí nezaostřenou
Nevím, do které kategorie zařadit. V akváriu jsem včera objevila dvě "kuličky". Jedna je černá, druhá červená, vypadají, jako by levitovaly nad substrátem. Co to může být? Velikost jako špendlíková hlavička, možná kapku větší.moc díky za rady, nevím, jestli to tam nechat, nebo vytáhnout..
Zdravím a prosím o konzult
Ahojte. Vcera se nam v akvarku objevily jakesi zlute kulicky. Zkusil jsem jednu uchopit pinzetou a rozmacknout. Je to jako meka sneci ulita, ve ktere je jakesi bile cosi
Molb by mi prosím někdo poradit? Dnes jsem našel na dnu akvária jakousi plástev asi s vajíčkama, mám tam tetry, od nich to nebude, od živorodek taky nee, napadly mě ještě šneci, ale nevím to určitě, mohl by mi někdo poradit? děkuji.Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 8596x