Co je to za vajíčka?
Starší reakce
Ahoj, na kořenu a na skle mam tyto bílé kuličky. Asi vajička. Koho to je ? viz ma prezentace diky
Starší reakce
0 17.04.2017 19:42 Mimulka viete mi niekto poradit čo je to za vajíčka?dakujem
Starší reakce
Ano, budou to vajíčka šneků. Podobné má třeba levatka.
Přes noc se mi udělaly na nové ještě nezasazené rostlině váčky s bílými vajíčky,asi 3 váčky,a jen na Kryptokoryně.Jsou to vajíčka od šneků?
Starší reakce
Starší reakce
0 21.09.2016 18:33 Hanast – Nakladená vajíčka
Ahojte, před chvílí jsem přišla domů a všimla jsem si, že v akváriu na skle jsou nakladená bílá mini vajíčka. V akváriu mám pouze dvě závojnatky, pět panceřníčků a dva sumečky. Co jsem se tak dívala na netu, tak píšou, že by to měly být vajíčka od panceřníčků. Nevíte co s tím? Jestli nechat tak, nebo to zlikvidovat? Předem díky za odpověď
Starší reakce
0 13.09.2016 16:32 manon Zdravím,
v mini se mi objevila vajíčka, většinou na hnědovce. Obyvatelé nádrže jsou sličenky, krevetky sakura (obojí vylučuji), několik přitažených šneků (klasika, hnědá noha i ulita) a surmovka. Můžou ta vajíčka být od helenky? Mám jen jeden kousek, ale ne dlouho. Vajíčka jsou hnědožlutá, v jakémsi bílém rámečku (jako kdyby "položená na papíře" a kladená po jednom. Velikost vajíčka cca 0,4 mm, s "rámečkem" milimetr. Je jich tam dobře dvacet. Víte prosím někdo, co to je?
Starší reakce
Pancéřníčky zlatopásé tam mám
Technicky správná poznámka, většina pod pojmem ampulárka předpokládá běžnější plže rodu Pomacea.
No já to tak tipuju na pancéřníka,jestli ho tam máte.
Tak od ampulárky určitě nejsou. Pořiď si prezentaci, co tam je za ryby a plže.
Jen pro ujištění.
Jsou tohle vajíčka od Ampulárek?
Starší reakce
Starší reakce
Tak potom je to jasný, jsou to jejich vajíčka.
Máš v akváriu plže neritiny?
Prosim rybickarov o pomoc. V aq sa mi objavili nejake bile vajicka (viď foto). Co to moze byt? Hlavne v rohoch nadrze zo spodu na kamenoch.
Starší reakce
Vypadá to na okružáky. Nech si je tam, hýčkej si je a to akvárko nepřekrmuj
A proč?Šneci nejsou škodná,spíš naopak můžou být užiteční.Jen nesmíš překrmovat,aby se nepřemnožili.
Špatně to na telefonu vidím,ale vypadá to na vajíčka šneka.
Co to prosim je. Dekuji
Starší reakce
Ryby můžeš rovnou vyřadit všechny, tohle jsou vajíčka nějakého plže, nejspíše okružáka. Nechat, je to kámoš.
Zdravim, nekdo kdo pozna z koho to "vylezlo" ?
v akva neonky, skalarky a black molly. molly muzu rovnou vyradit, takze kdo?
popripade, mam to tam nechat, nebo odlovit?
Starší reakce
Dovolím si tvrzení, že když o nich máš jinou představu, jsou to vajíčka okružáků.
Dík za reakci, ale krevetek vajička to nejsou, mladé nosí usebe jak si psal
Spíš mne zajíma zda-li se jedná o nějakého parazita, nebo to jsou jen okružáci
Nejsem sice krevetkar a z fotky toho take mnoho vycist nejde, ale z krevetkaru nikdo neodpovida, tak to zkusim ja.. Krevetky vajicka nosi samicka na sobe, takze pokud jsou nekde lozena, nejde o krevetku... Ale jak rikam, nejsem krevetkar, mozna existuje druh, co vajicka klade na podklad...
Zdravím, Mám v krevetkáriu spousty chomáčků vajiíček 1-3mm velké. V ákváriu jsou jen Krevety, nespočet Okružáků(ale jejich vajička vypadají jinač podle mě) a nespočet Lasturnatek - Ctěl bych touto cestou zjistit, jestli patří právě jim, nebo se jedná o něco jiného. Připomíná to vajička příspěvku od uživatele KarlosS na straně 9, ale řekl bych že to je něco jiného trochu. Když jsem akva prohlídl pod světlem tak jsem zjistil, že tam těchto chomáčků je asi na 50, ne-li více
Starší reakce
vypadá to na vajíčka neritiny. Ale stejně si myslím, že z nich nic nebude, protože si myslím, že jsem někde četl, že pro vývoj larev je potřeba brakická voda
Prosím o radu. Co je to na fotkách? Z ryb se k tomu nikdo nemá a ani to nikdo nezkouší sežrat..V akva mám krom ryb Neritiny a Piskořky. Tak fakt nevím.
Je to na více místech viz fota
Díky
Starší reakce
To bude kolonie nějakých vířníků nebo něčeho takového...
Přesně to samé mám na mechu a mám krevetky. Ale nwm jestl ito jsou vajíčka. Myslel jsem že nějákej nánost.
Ahoj vespolek. Na listech řečanky se mi objevily takovéto chomáčky. Nevíte co je to zač? V aq chovám neonky, pandíky, krevetky, piskořky a cley heleny. Díky
Starší reakce
Slepice také snáší vejce a z 99 % z nich kuřátka nebudou.
No a jak je mozne ze naklade vajicka, kdyz z toho stejne nic nebude?
Vajíčka neritiny, zdá se, podle prezentace jí tam máš.
Ahoj. Dnes jsem v akvariu objevil neco jako bile vajicka prilepene na skle a na koreni. Jsou velke cca 1 az 1,5 mm. Zkusil jsem jedno vyndat. Na skle drzelo jak pribite a po zmacknuti bylo meke. Nevite nekdo co by to mohlo byt?dik za info.
Starší reakce
Vajíčka Clithona. A ten šnek, co máš dole v seznamu obyvatel bez určení, je okružák kanadský.
Ahoj, co to tam mám? Je to v akvárku Trosky.
Dík
Starší reakce
Dík za komentář. Teď jsem si všiml, že jí asi 3ks zůstaly. A taky toho, že se jeden sameček chová jak blázen a dost ji pronásleduje...
Krevetka občas vajíčka opravdu zahodí, ale opravdu nevím, zda by držela ve shluku.
Prosím o názor, zda mohou krevetce (red cherry) "vypadnout" vajíčka? V akva se objevil shluk vajíček vypadající jako krevetí a neměl bych tam kromě krevetek opravdu mít nic jiného. No, asi ano, ale jsem z toho jelen.
Fotku nemá smysl dávat neboť kvalita je zoufalá...
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 8524x