Přihlásit se RYBICKY.NET »

Podvodníci mezi námi!

NápovědaFórum » Ostatní  

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
Podvodníci mezi námi!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: petulinakk
Třeba přes půl republiky smich Tohle znám hmm
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - petulinakk Re: Designer
Úplně tě chápu, já měla taky dřív v prezentacích uvedeno, že daruji piskořky - popisek jsem ale stáhla poté, co mi přišlo několik "nabídek", že je mám někam zdarma přivézt případně zaslat.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Priest Re: visek
Žádnou materiální újmu jste neutrpěl,proto bych toho člověka podvodníkem nenazýval.Veřejně někoho odsoudit a tím i pošramotit jeho pověst je tak jednoduché... hmm
 Reagovat na tento příspěvek 10  - Designer Re: zervan
Ja se docela bojim u neceho vubec zadat ze daruji, treba u rostlin, pac dnes je kybl k vyhozeni, zitra byt nemusi, nebo ted lecim ryby a neco darovat je o strach, nechci nekomu darovat nejakou peknou nemoc.

To je pak o strach si zadat v kolonce daruji, kdyz se pak nekdo ozve ze chce, ja na to ze zrovna nemam, ozve se za mesic a ja zase nemam, a uz budu podvodnik... :-(
 Reagovat na tento příspěvek 4  - NASREDDIN Re: visek
A kde je ten podvod? Když má, rozdá, když rozdá, tak nemá, aby měl, zajede si.
Byl jste nějak podveden?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - visek Re: zervan
on se tim bavi
 Reagovat na tento příspěvek 2  - zervan Re: visek
Tak ale to môže byť reálne - čo chcel rozdať, to rozdal, teda už nie je. A ďalšie rybky sú ešte malé na prenos. Nejako mi nedáva zmysel, prečo by niekto dával inzerát na venovanie niečoho, keby sa toho naozaj nechcel zbaviť.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - visek
opatrne na chlapika z mostu.dava inzeraty rybicky zdarma a smeje se kdyz mu lidi volaj, tak rekne ze jsou maly.to same s kytkama. tone
dava inzeraty ze venuje kytky a ryby zdarma.kdyz mu zavolate tak bud jsou ryby maly to tvrdil me.a nebo uz nejsou to tvrdil za hodinu memu klukovy.to same sme zkusily s kytkama.ja jsem nabizel kytky zdarma a ejhle prijel si pro ne osobne.tak opatrne - jmeno je lopuchojd
 Reagovat na tento příspěvek 4  - visek Re: darka
dopadlo to tak ze osobne si to nemohu vyzvednout a nejdrive musim poslat penize.na sms a volani nereaguje.
 Reagovat na tento příspěvek 5  - darka Re: visek
Odepiš, že Ti to osobně vyzvednu a zhodnotím kvalitu rostlin adekvátně k ceně ;-) smich Se hecnu, ač nemocním dál hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - visek Re: visek
dostal jsem odpoved na sms,ma 6-7 druhu rostlin.preferuje predem. s dobirkou uz se spalila.sms muzu preposlat
 Reagovat na tento příspěvek 0  - visek Re: jamajcan
poslala mi sms proc jsem volal.kdyz jsem rekl ze potrebuji kytky a ze bych si pro ne prijel uz se neozvala ani na volani nereaguje
 Reagovat na tento příspěvek 2  - jamajcanRe: darka
Být z Havířova,tak si zajdu taky.Kašlu jí na to,že si přivydělá kytkama,ale levárny nesnáším.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: jamajcan
Nebýt teď nemocná, tak si objednám osobní odběr :-D a na ty rostlinky se zajdu kouknout naživo ;-) , by mě zajímalo, co by na to paní řekla a zda by nějaké vůbec měla hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtinRe: romant
No,jo,to je fakt.Třeba na bazoši jde,pokud se nepletu označit špatný inzerát atd...,na tom zmiňovaném serveru asi ne :-|
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: amrtin
Od nás byla se "slávou" odejita, jak to mají jinde, to už neovlivním, tedy já malý prostý redaktor zdejšího webu. ;-) Viděl jsem že inzeruje i na jiných akva webech a samozřejmě nejenom tam, ale u těch našich konkurenčích kolegů by to mohli řešit tamní správci. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtinRe: Kaira
Nejde jí to nějak zatrhnout?Tohle už je vrchol... tone rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kaira Re: jamajcan
Ta je nezničitelná :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jamajcan
 Reagovat na tento příspěvek 1  - patamatix Re: visek
Tak je dobré vědět kde se válí svinstvo,aby jsme do něj nešláply ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - visek Re: jmalyska
kaslete na ni palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Mozkomor – bramboracka24@seznam.cz
Tak dneska mi taky přišel email od této slavé uživatelky :)

Zdravíme,

na Váš inzerát "Prodej/výměna rostlin" byla na AKVARKO.cz vložena následující odpověď:

Zdravim jsou jeste rostliny k mani mate zajem o jine druhy kytek na vymenu?Bez problemu poslu postou.Diky Z.

Návštěvník uvedl následující kontaktní údaje:
- e-mail: bramboracka24@seznam.cz
- telefon: neuveden
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: MonterMonty
provozovatel může zablokovat určitou IP adresu, asi by jsi se divil co všecko o tobě vykecá tvůj prohlížeč....
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MonterMonty Re: doklwnik
jen si osobně myslím že provozovatel servru s tímto dělat nic nebude , takových a jiných případů mají učitě daleko více než si dovedem představit , jejich řešení zabírá spousty času, právníci co to případně řeší - ani nemluvit o honorářích. Myslím si že provozovatel maximálně smaže izerát , v lepším případě zablokuje inzerentovu IP adresu ,pokud je to svědomitý člověk bude se před tímto možná i pídit po nějakých faktech. Podvodník si prostě podá inzerát na jiném servru( jsou jich stovky řekl bych) a bude dál pokračovat.
Daleko účinnější by bylo aby se dva-tři poškození sebrali a podali trestní oznámení, jen takto s tím někdo bude opravdu něco dělat , nejsem právník ale myslím že u podvodu není nijak rozhodující suma o jakou se jedná ale naplnění skutku, a k tomu tady evidentně došlo.
Je to jen můj osobní názor a samozřejmě s ním nemusí všichni souhlasit , v žádném případě nechci toto nijak zlehčovat , naopak ale, pokud s tím neudělají nic poškození, tak to nikdo jiný dělat nebude
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš Re: MonterMonty
Tady nejde o trestní oznámení ale o upozornění provozovatele portálu, že se mu na něm pohybuje škodná a že by bylo dobré ji odstřelit za což je každý provozovatel vděčný. Zde jsou podmínky inzerce na onom portálu: www.trhzvirat.cz/…. Stačí se podívat na body 3,4 a 16
 Reagovat na tento příspěvek 3  - doklwnik Re: MonterMonty
Proc? V podstate jen upozornuje poskytovatele sluzeb na problem. Samotny poskytovatel totiz nese zodpovednost za neporusovani zakona, za jeho dodrzovani a za to, aby lidi nebyli podvedeni. Je tedy v zajmu poskytovatele, nikoli Ivose, aby si na dotycnou osobu posvitil. Poskytovatel pak muze zkontaktovat "zakazniky" daneho uzivatele a chtit po nich vyjadreni k veci. Nebo ji jenom zablokovat ucet na webu.
 Reagovat na tento příspěvek -1  - MonterMonty Re: sasula
A půjdete na policii podat trestní oznámení , a podstoupíte všechny ty procedury,které s tím souvisí ?
 Reagovat na tento příspěvek 10  - Ivoš Re: sasula
Právě nahlášeno provozovateli toho portálu.
 Reagovat na tento příspěvek 11  - sasula Re: MonterMonty
popravdě řečeno je to už několik porušení paragrafů. A nejjednodušší je porušení Autorského zákona. Užití díla bez souhlasu. jeho užití ke komerčním účelům...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: jmalyska
Asi bych to nahlásil provozovateli , jenže prokazovat takové drobné podvůdky je dost náročné na čas , a málo kdo na to má a dotáhne do konce , na to myslím i podvodníčci hřeší , nejlepší je myslím osobní předání , nebo si raději měnit rostlinky s akvaristy z okolí , koukněte na pražské srazy třeba stydim potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Mozkomor Re: jamajcan
Obrázek na inzerátu dokonce ukradla místnímu uživateli!

rybicky.net/nadrze/9899

rybicky.net/fotogalerie.php… tone tone tone
A ještě šikovně odstranila copyright, tohle už smrdí velkým podvodem!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jamajcanRe: Popocatepe
No jen se přesunula jinam www.trhzvirat.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - -Re: Popocatepe
Podobná bola na bazosi a už je vo väzbe.Niekto si povie:,, čo pár korún ,, ,no ak oklame takto niekoľko ľudí už je to trestný čin.Ak to presiahne určitú hodnotu,inak je to len priestupok.Netreba sa báť a ak sa vám tak stane a je vás viac,spojte sa a nebojte sa podať trestné oznámenie.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Ciffik Re: Popocatepe
vidíš to, kdybys zdejším rostlinkářům napsalo přímo, tak by si měla kvalitu a ještě bys podstatně ušetřila ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Popocatepe Re: romant
koukala jsem na Aukro, a tam už pro jistotu pod její přezdívkou neprodává aktuálně nic, tak snad už se dostala do podvědomí tak, že by si od ní nikdo nic nekoupil ;)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R romant Re: Popocatepe
Tady už neprodává nic, byla odejita.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Popocatepe – Podvody
Jej, na tohle fórum jsem asi neměla koukat ;) Protože od paní, která "skupovala" rostlinky, a pak je prodávala na aukru jako SADU AKVARIJNÍCH ROSTLINEK pod přezdívkou ermirtruda (nebo nějak tak), jsem si je zakoupila za 250 Kč + poštovné, s tím, že to budou kvalitní rostlinky, kterými osázím své AQ, paní jich v pomačkaném balíčku poslala méně a ještě byly zničené rozzureny :-( Takže jsem měla možná právě rostlinky od někoho z Vás, jak milé zjištění coze Na Aukru jsem jí udělila pod nickem bornka negativní komentář, za který se paní strašně zlobila, ale nakonec rostlinky prodávala na různých akvaristických stránkách -možná i prodává směle dál.

Je smutné, že někdo nemá vůbec žádné svědomí, a není mu líto té ostudy!!!
Musela bych se za takové chování propadnout do země.. tone tone

Všem poctivým akvaristům přeji hodně štěstí a veselé rybky a především co nejmíň takových individuí. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - threatRe: baletka
Tak to bylo nějak 14 dnů zpátky,minimálně 10.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka Re: threat
Kdy to bylo, ten anubias?? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 15  - R romant Všichni
Hele lidi, tak už jí nechte odpočívat v pokoji, je to stejně jenom dokolečka dokola, už si to stejně nepřečte. Z jejího chování a přístupu bylo vyvozeno řešení v podobě blokace. Přeji všem podvedeným ať je to neotráví a do budoucna zůstanou těmto stránkám věrni a těm jenž to iniciovali tímto děkuji. Lidé tohoto ražení, byť jsou ve společnosti zastoupeny, nemají mezi náma co dělat. Tak akvaristice zdar a ať to plave a roste jenom to co má, romant. X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sinda Re: Kuba
Oni jsou na to dvě-máma a dcera,Zdeňky jsou obě,jedna je Rodtová,druhá ta Tvoje,obě z Havířova.A věřím tomu,že operujou na více portálech,když nad tím přemýšlím,docela slušnej přijem za prodej kytek,co jsou zdarma,skoro bez nákladů,stejně nemá doma ani AQ,jen přebalovací službu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sinda Re: finnnp
Toto byl cílený podvod,platit poštovné nechtěla,jen slibovala a lhala,že už to poslala,pak že to pošle,že nemůže na účet,že poslala obálku...Ukázka jejího vzkazu-

Dekuji za zpravu penizky poslu ale ted mam problem protoze manzel odjel na sluzebku a nemam pristup k uctu na netu ucet je jeho a on ho obstarava tak mi prosim vas pisnete vasi adresu poslu vam to poukazkou.Nebo muzu v obalce.Verim ze dorazi v poradku a to je poslane jako balik do ruky?tak to by mi ho meli dorucit asi domu ze?ne na postu diky za info a diky za odeslani
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: threat
Podobná zkušenost, ale bylo to s výměnou, která byla dohodlá mejlem s "bramborackou". Nejdřív byl balíček celý promočený, pak kytky dolámené a následně celé zařasené. Z výměny nakonec nic nebylo a ja bez kytek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - finnnpRe: Ivoš
Někdy v tom ani nemusí být chtěný podvod.Někdy je za celým malérem lenost cokoliv vyřídit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš Re: Kuba
Tahle osůbka, o které se tady momentálně mluví, je krásným příkladem toho, jak jdou hloupost a chamtivost často ruku v ruce. Pokud by svým "dodavatelům" uhradila poštovné, které samozřejmě naúčtuje každému svému zákazníkovi na Aukru, tak si takhle může na Rybičkách parazitovat doaleluja...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - threatRe: Kuba
Tahle zmíněná osoba prodává pořád,bramboracka24@.....katushky@.....zjb@-tady si nejsem jistý,ale popis a vše kolem odpovídá.....přezdívka:Baron...
Já jsem taky něco kupoval,nějaké kytky jsem obdržel,tak nakonec to dobře dopadlo,až na malou drobnost-protahování-oddalování,prej dostanu navíc i krásný anubias-byl krásný,ale neměl ani jeden kořen,byli to 4 listy,které se po pěti dnech rozpadli.To by mne zajímalo,kdo z Vás jí zaslal takový anubias,který mi zaslala:-))-dělám si srandu.
Za 340,-Kč jsem přece jen něco obdržel,tak nemůžu moc nadávat-dopadli jste někteří hůř.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KubaRe: maculak
Mám takový pocit že uživatelka "ELZA" zde působila již před dvěma lety pod nickem "bramborovina". Chtěla hodně kytek, nezaplatila, na urgence nereagovala a účet zde zrušila. Její nick se objevil také na aquapage.cz, kde je dodnes a na aukru, kde je odstaven: aukro.cz/… Adresa tehdy byla:

Zdenka Baroniakova
Havířov - Podlesí
Nad terasou 4
73601

Je možné že dnes má již jiné příjmení a adresu jak naznačuje příspěvek od "darka":

Jméno tam ve vlákně bylo, ale trochu ho promázli ;-) , zůstalo tam toto: "zdenka R......,Haviřov,Ml........,73601"

Myslím ale že je nepravděpodobné, aby v Havířově kousek od sebe bydlely dvě podvodné Zdenky a obě působily na tomto webu ;)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Nympheas Re: Sid
Elza mě také několikrát oslovila a žádala o rostliny..nic jsem neposlala,všimla jsem si,že jí pár lidí blokuje.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sid Re: maculak
Taky mám podací lístek se jménem a adresou oné osoby. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - maculak – Adresa ELZA
Tak jsem si doma dělal pořádek a našel jsem jméno i adresu na podacím lístku, tak kdyby někdo potřeboval, mám k dispozici.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [2] ...... 7 8

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 50347x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11273-podvodnici-mezi-nami?od=51