Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Podvodníci mezi námi!

 

NápovědaFórum » Ostatní  

Přejít na předchozí stránku 6 Přejít na další stránku   1  
Podvodníci mezi námi!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   26.02.2012 12:51 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: spajk17
O té uživatelce karolin jsem myslim něco četl i mezi článkama. Očividně by se mělo jednat o cca 14 letou holku, která se nudí, nemá co dělat, panenky ji už omrzely, ale kluci ještě nenadchli, proto se snaží zabít svoji nudu tímto způsobem. Nechat ji volnej prostor, komntáže, vzkazy, mejly ingorovat a obratem mazat a ona holčička časem dospěje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.02.2012 09:13 Muž spajk17 [19] - Raci, krabi, krevetky
dobry den,chci vas upozornit na uživatelku karolin ma sice už bloklej učet ale ma jich ešte nekde trochu víc...nejdřiv mi nadavala do sprav a potom mi začela psat k nadržím ruzne veci že ty akvarka nejsou moje ale sou její...furt se semnou hadala asi ji to strašne bavilo protože tohle normalní človek nedela...jednoho dne sem si řek že to takhle nenecham a nahlasil ji adminum a ty ji blokly učet...ale pozor hned pote dobe co jí to blokli mi začela psat znovu k nadržim ale tentokrat jako neregistrovanej uživatel...tak sem si nastavil v nastavení aby mi nemohly komentovat nadrž neregistrovane uživatele...a dopadlo to tak že mi psala na email
kobylkova.zivorodky.prodej@seznam.cz Hele to akva je moje.Už chápu proč jsi si každýho zablokoval.Spíš ty co nejsou registrováni.Je to kvůli tomu že to akva je moje tak aby ti to nemohla dosvědčit ani Karol ,Žabetka a můj komentář jsi smazal?To je dost divný.Postarám se o blokaci tvého účtu
KarelMisterka@seznam.cz Okamžitě so odendej to akva co píšeš že má kolem 160 litrů.Je to akva mé dcery a nezají má mě nějaký tvůj další výmysl.Sklidni se.To ti radím po dobrém
KarelMisterka@seznam.cz No vidíš aspoň jsi si užil trochu legrace.Jestli tě můžu poprosit tak napuš na facebooku žabušce kobylkové nějaký hezký komentář.Děkuji ti.
kobylkova.zivorodky.prodej@seznam.cz Já ti pokoj dám.No spíš jsem ti ho už dala.

veřím tomu že mi ešte nejakej email napiše ale ja ji proste budu ignorovat...

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 23:30 - – Nie podvodník skôr blbec
Horvath Róbert
Úrad geodézie,kartografie a katastra
Chlumeckeho 2
Bratislava 212
820 12
Telefón +421903453348
Bydlisko Galanta (posielané do práce)
!!!Neprevzal zásielku!!!
Zásielka sa zásluhou pošty 2 dni oneskorila čo však pre raky a krevetky nemusí znamenať katastrofu.Aj napriek mojim inštrukciám čo a ako ak by náhodou problém nastal,zásielku vedome neprebral.Ak by bol problém, sám som mu navrhol(už pri omeškaní) že vrátim peniaze prípadne zašlem nový tovar.Teraz čakám,ak Pán Boh dá,že sa mi to šťastlivo vráti späť.I keď s predlžujúcou sa prepravou šanca na prežitie rakov klesá.Súbežne s touto som poslal aj inú ktorá tiež meškala no všetko dorazilo do BA v poriadku.Ak sa mi zásielka nevráti späť v poriadku vznikne mi škoda cez 40eur.A to som ja idiot odpustil poštovné,cenu dal len 1euro/ks(pár takmer chovných jedincov).Cena ktorú mal pán Horvath za dobierku zaplatiť činila len 15eur za 15ks.
Nuž čo, za dobrotu na žobrotu. sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2012 16:15 Muž Seminelibi [8]
Že vám do toho vstupuju trošku z křížkem po funuse (ale tady na fóru to někdy opravdu žije rychleji než stíhám hlídat):
Děkuju za názory a zkušenosti s Oar. Říkal jsem si že je zvláštní, aby pravidelně klamal zákazníky a nedostal na inzeráty zde třeba ban na IP.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   18.01.2012 15:01 S Muž invalida [3881] Re: georgeczk2
No když budu darebák a někdo bude chtít fotku tak si ji půjčím z netu....Než něco napíšeš tak použij hlavu ano Venca
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   18.01.2012 12:37 daviru Re: georgeczk2
Pro rýpala ohledně L134,ty L134 co jsem vám nechtěl fotit,protože byly ve spodním akva ve tmě, jsem prodal panu Šabršulovi a už má z nich mladé.Tak že asi tolik,než někoho nazvete podvodníkem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 22   17.01.2012 21:41 tomchamik Re: georgeczk2
Je dost rána pod pás někoho tady označit jako podvodníka,proto,že neposlal fotku....Já fotky taky neposílám,protože mám dole tmu a nemám fo´ták!!!!
Když už někoho tady pranýřovat tak s důkazem..a ne jedna paní povídala....
Máš nějaký jiný důkaz že je to podvodník, když už jsi ho jmenoval v tomto tématu? hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 18   17.01.2012 21:31 Muž rriki [818] - CichlidyRe: georgeczk2
A ty si myslíš,že když Ti pošle fotku dvou samic,že v bedně nebude třeba cihla.Pokud jde o drahý ryby neváhal bych sednout do auta koupit je osobně s diskama já to tak dělám a jedu až na konec Slovenska.Na rybách do chovu se nemá šetřit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -7   17.01.2012 21:15 georgeczk2 Re: rriki
To je sice možný,ale nejsou to ryby za 30Kč ;-) už si to moc nepamatuju,ale bylo to kolem dvou litrů,spíš přes dva...A nebylo to přes aukro,ale na inzerát.Pak mi pošle tři samce a bye.Navíc u nás se říká:ostrava,most a chomutov,jeden podvodník,větší než druhej.Ne,že by to jinde bylo lepší,ale ty "naplaveniny zlatokopů" se tam nedaj zapřít. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 20:51 Muž rriki [818] - CichlidyRe: georgeczk2
DAVIRU není podvodník,ale překupník a to že Ti fotky neukázal je prosté on ty ryby doma nemá ,ale má je v nabídce.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 20:47 Muž GAGAL [452] - HalančíciRe: Seminelibi
Od oar jsem taky kdysi bral a v pohodě.Byl i na Aquaburze v Ostravě a zvířata měl pěkné.Ale člověk nikdy neví ...... Jeden z kolegů teraristů začal vyrábět terária a u nás na burze rozdával letáky a dělal si reklamu. Říkal, že ještě žádné terárium neposlal a už našel na diskusi vlákno kde psal nějaký týpek ,že mu přišlo rozbité atd atd. Takže, ty pomluvy a negativní reakce může dávat i konkurence záměrně. Těžko něco dokazovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   17.01.2012 19:01 georgeczk2 – DAVIRU
Ten DAVIRU, smich Prodával dvě samice a samce L134...Jsem mu zavolal ať mi pošle fotku a on prej:Mam je dole a je tam tma,fotit je nebudu.To jsem se zasmál a do ostravy kvůli tomu nepojedu,ať se napálí někdo jinej ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 18:07 Muž Lisak [3] Re: Seminelibi
Od tohoto týpka jsem bral ryby sice nějaký pátek nazpět cca.2 roky a všechno oki. Co jsem chtěl dodal bez broblémů a ztrát.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 17:59 Muž Plecos [322] Re: Seminelibi
Před lety jsem měl slabší chvilku a koketoval s krevetkami a objednal je právě od Oara a došly v pohodě...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 15:52 Muž Seminelibi [8] – oar@seznam.cz
Zdravím. =)
V inzerátech se zde stále objevuje nabídka akvarijních (i terarijních) živočichů od uživatele Oar. Jeho nabídka mě zaujala a chtěl jsem zjistit, jak moc je to důvěryhodný prodejce.
Při té příležitosti, jsem na ifauna.cz našel vlákno, které tvrdí, že se jedná o podvodníka. Doslovný výňatek z diskuze:
"Je to Jiří Gebauer. V sekci akvaristika ho každý zná, tak se snaží okrádat lidi tady na teraristice. Zvířata ani nemá. Zkopíruje nabídku někoho jiného a vydává ji za svou. Pozor na něho!"
Máte s ním někdo vlastní zkušenost?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.12.2011 16:30 Luciie Re: O.Tom
Mám totožnou zkušenost jako tvoje kamarádka - smrad, kouř, neviditelno, nedýchatelno..
Ještě jeho web: akvaristika-brno.webnode.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.12.2011 07:57 Muž ludviko [24] - Živorodky
Také znám jednoho takového, Petr Šunda z Prahy se jmenuje. Posílal jsme mu balík rostlinných přebytků (přes 200 kusů sagitáriií). Hodně na to spěchal a tak jsem to poslal expres, ale i tak si to vyzvedl až po třech dnech co to bylo doručeno na jeho poštu. Ovšem peníze za poštovné ani za kytky (cenu si mimochodem stanovil on sám) nikdy neposlal. Po spoustě emailů s výmluvami jsem ho požádal ať na rovinu přizná, že mi to nezaplatí ať to můžu hodit za hlavu a tak raději přestal komunikovat úplně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.12.2011 03:21 Muž Johan [4945] - RostlinyRe: O.Tom
Tomuto člověku do Brna sem posílal docela velký balík rostlin. Byla domluvena cena apod., ale peníze nikdy nepřišly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   28.12.2011 01:41 Muž O.Tom [439]
A teď, k akvaristovi-obchodníkovi, Dario Boháč z Brna.
Prvně jsem s tímto člověkem jednal, když reagoval na můj inzerát prodeje rostlin. Mnou navrhovaná cena se mu nezdála, tak jsem 2x navrhl nižší a nižší, stále se mu nezdála a popisoval plno důvodů, proč potřebuje nízkou cenu, že je obchodník atd. Tak jsem mu napsal, ať tedy napíše svou představu, ať se někam hneme a na to přestal komunikovat. No nic, nad tímhle jsem mávl rukou.

Po čase jsem reagoval já na jeho inzerát prodeje. Šlo o krevety, ryby, techniku. Jelikož je z Brna a já z Ostravy, domluvila se přes kamarádku v Brně studující dopravu vlakem, přes její kamarádku jedoucí na víkend domů do Ostravy. Aby byla přeprava rychlá a bezpečná. Všechno se tedy domluvilo, obtelefonovali lidi, prodejce si určil místo předání u něj doma. V den předání kamarádka dorazila v domluvený čas na domluvené místo, několik minut marně zvonila, marně jsme zkoušeli mobil.
Poté někdo otevřel a teď jak mi to kamarádka popisovala v telefonu... "promiň, ale já už tam nejdu. Tam otevřel nějaký divný chlap, vypadal jak připitý, všude plno kouře. Jsem se se ptala na pana Boháče a na ryby, říkal že je Boháč starší, ryby že nejsou nachystané. Promiň, ale já už tam nejdu, to vypadalo fakt divně, ještě že měl kamarád volno a šel se mnou jako doprovod, fakt jsem se bála."
Chudák hodná a ochotná kamarádka tím byla tak zaskočená, že se mi omlouvala do telefonu. Nikdy nepřišlo od prodejce nějaké vysvětlení, omluva. Takže tak...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.12.2011 01:21 Muž O.Tom [439]
Když už je tady takové hezké "pomlouvací" vlákno, tak se taky přidám :)

Prvně spíš na pobavení s Českou Poštou. Na neoznámení o doručované zásilce mě upozorňovali i někteří prodejci e-shopu, ať si to zkusím sám pohlídat, že jim poměrně často z tohoto důvodu chodí zásilky z5. O ČP je celkem známo, že dokáže ztratit klíče od stodoly, i se stodolou. Že balíčky dokáže po ČR dopravovat i týdny a pokud nakonec dorazí tak vypadají, že ty týdny stály venku na dešti :)
Už 3x se mi stalo, že jsem si osobně vyzvedl zásilku z pošty ihned po tom co jsem podle elektronického sledování zjistil že dorazila. Následně 2 dny po tom jsem dostal do schránky výzvu, že si mám zásilku vyzvednout na poště, protože jsem nebyl k zastižení, když se mi ji pokoušeli doručit. Komedianti, datum 2 dny po tom co už jsem měl balíček doma a čas kdy byli doma minimálně 2 lidé :)
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   27.10.2011 14:30 Muž MrHu [300] Re: Freddy
I kdyby to topítko doopravdy poslat chtěl...nechápu, jak si někdo může nechat poslat peníze na účet a potom si odjede na dovolenou...ten asi slovo slušnost vůbec nezná...:-) Dobře, že se aspoň ty peníze vrátily
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.10.2011 05:36 Muž sollik [257] - CichlidyRe: Freddy
No ..... v pořádku to není, ale aspoň máš zpátky prachy a Milomc si tu udělal parádní "vizitku" :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -2   26.10.2011 18:51 Freddy Re: Freddy
jinak peníze dnes dorazili z5, tudíš je vše již v pořádku ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 19:49 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Tudy
No samozřejmě o tom žádná, já jen poukázal na to, že i novým účtem nebyl problém lidi přesvědčit že si to fakt vyzvednu...oplácel jsem stejnou mincí a žádný problém..pouze jednou když jsem prodal kamsi na moravu obrovskej dvojitej basák Hifonics co mi zbyl po mé autohifi horečce mi volali místní cajti že nový majitel to dal znovu do aukce, vzal si peníze ale Hifo neposlal...tak jsem se zeptal jako co já s tím a to bylo tak nějak všechno ...ale to jsem odbočil ani nevím proč, asi mám psavou.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 19:27 Muž Tudy [330] - KrevetkyRe: Deathbull
Na aukru hlavně prodávám. Peníze chci vždy předem na účet. Jakmile se předmět prodá, zabalím ho a čekám na převod peněz. Pak jen dopíšu adresu a šup na poštu. Jak psala glumča, důležité jsou komentáře-hodnocení. Záporné komentáře = už nic neprodáte, licenci dostáváte na své skutečné jméno, když to poděláte, máte utrum. Vždy je důležité s obchodním partnerem komunikovat a být slušný poté se množí kladné komentáře a obchody jdou dobře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 19:19 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Dejmon
Na Aukru nakupuji běžně, i sem tam něco prodám. Nejdříve napíši mail, kde si řeknu o telefon a domluvím se na dobírce. Zatím mě nikdo neodmítl a také se nikdo nespálil.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 19:00 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: Dejmon
ano já se ještě dívám na hodnocení těch protějšků,pokud má záporná hodnocení a není to tam vysvětlené,tak ani nepřihazuju.To hodnocení hodně napoví.a myslím,že aukro to má i nějak pojištěné,když se obchod neuskuteční a třeba kupující přijde o peníze.to se mi naštěstí ještě nestalo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 18:54 Muž Dejmon [64] – Také zkušenost
Měl jsem na Aukru také přihozeno a vyhráno, požadoval platbu předem, po e-mailu jsem se s prodejcem dohodl na dobírce. Na tu dobírku čekám doteď, jsou to už 3 měsíce. Když jsem se podíval na info o prodejci, již byl zablokovaný ---- měl jsem štěstí ---- UŠETŘIL JSEM ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 18:25 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: SanelOne
Tak to asi nenakupujete na aukru nebo na inzeráty.99% lidí chce peníze dopředu.A i když já prodávám,tak to tak dělám taky.Jedině pak přichází v úvahu osobní převzetí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   25.10.2011 18:19 Muž SanelOne [5] - TetryRe: Freddy
Nikdy neplatim předem...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 17:50 Freddy Re: HaDaS
těžko říct poslal mi dnes ještě jeden mail, škoda mluvit, píše že mi dnes peníze posílá z5 tak snad dojdou :) stalo se mi to poprvé za xlet co často nakupuju na netu a že toho není málo, ale tak určitě nepřestanu nakupovat,, každopádně to je určité ponaučení :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 11:48 HaDaS Re: Freddy
Smutný. Co k tomu dodat. Ale zase si vybojoval ty prašule. Možná. Budiž Ti to do budoucnosti ponaučením. Třeba vrací peníze jenom těm, kteří začnou cenit zoubky, kdo ví?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2011 11:28 Freddy Re:
tak dnes jsem se konečně dočkal od váženého pána vyloženě se mi vysmívajícího, co jsem si dovolil ho urgovat mail
Vazeny pane
byl jsem na dovolene ale co jsem si tady precetl.... smesne :-)

jeste v zivote jsem nezazil nikoho kdo by tak uzkostlive stal a honem honem urgoval dve stovky... koukal jsem ze platba od vas mi prisla na ucet 14.10. a vy uz po par dnech cely nervozni me bombardujete vyhruznymi maili.... to je tedy neco....
Topitko za velmi vyhodnou cenu (jak jiste vite) vam neposlu, zaslouzi si ho nekdo jiny.... Dnes vam posilam na ucet 260 korunek



Caithamel
Tudíš jsem zvědav jestli vůbec peníze dorazí!!

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   21.10.2011 22:51 HaDaS Re: Freddy
Podívej se, to je trochu složitější, musel bys mu dokázat úmysl. Takhle bych to neřešil. Takže odpověď na tvou otázku bez otazníku je : Ne.
Jestli chceš svůj problém řešit, postupuj tak, jak ti doporučuji. Jsem pro to, aby byl každý takovýto případ řešen, a aby to nikdo neházel za hlavu. Čím více nás bude, tím spíš se to v našem prostředí (Česko) dá trošilinku dopořádku.
No, a že je na rybky a jiné živočichy pohlíženo jako na předměty? Tak to bylo vždycky, ale až v dnešní době se nejeden snaží toto změnit. Někdy je to ku prospěchu, někdy na škodu. Je na každém z nás, jak se chovám ke všemu živému okolo nás. Jestli se někdo chová jako hulvát k lidem, nemůžeme od něj očekávat, že se bude jinak chovat k "nižším" formám života. Dost filozofování a jde se odpočívat.

Edit : Jednou dokonce došlo k válečnému konfliktu kvůli zabitému praseti (na zbraně nakonec nedošlo). Myslím, že to bylo mezi Amerikou a Kanadou na jakémsi ostrůvku. Musel bych však zapátrat více v paměti a knihách. To se mi teď ale nechce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.10.2011 21:49 Freddy Re: HaDaS
No jo, ale v případě, že popis zboží neodpovídal zboží dodanému se jedná dle mého také o úmyslné poškození kupujícího, tudíš o podvod...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.10.2011 21:26 HaDaS Re: Freddy
V tomto případě, který uvádí smidakkuba, jde o něco zcela jiného. Jde o obchodní spor, který by s největší pravděpodobností dopadl v neprospěch kupujícího. Měl vrátit, reklamovat a požadovat odstoupení od smlouvy (ústní, písemná - e-maily atd...). Na rybu je pohlíženo jako na věc a tudíž lze postupovat tak, jak uvádí občanský zákoník (zákon na ochranu spotřebitele). Když jsou rybky již mrtvé, je prakticky nemožné dokázat, že vina nebyla na straně kupujícího.
V Tvém případě bych postupoval následovně. Počkat 14 dní (25.10.2011), předtím zaslat několik urgencí, po této době poslat odstoupení od smlouvy a požadovat vrácení peněz. Pokud ani na toto nebude do dalších 14ti dnů reagováno, tak podat trestní oznámení. Vím - opruz, ale vše dokumentuj.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.10.2011 21:12 Freddy Re: smidakkuba
aha a byl s tím na policii? myslím, že když se to nasčítá tak už to bude i na TČ určitě má i jeho adresu atd.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.10.2011 19:55 Muž smidakkuba [111] - CichlidyRe: Freddy
Na tohohle člověka jsem dostal upozornění od kolegy.Měl inzerát na terčovce blue diamond.Uvedené že ryby mají v těle okolo 12cm.Několikrát odvoděné mladé zcela zdravé bez jakýchkoliv problémů.Prý krásný tvar těla.Peníze chtěl dopředu a pak ryby poslal.
Přišli mu chcípaci ve velikosti asi 7-8cm.Chcípáci v tom že byli na zkrz prolezlí vnitřními parazity.Taková vyhublost že jde vidět komplet kostra, je masakr.Tvar samozřejmě takový že jsem snad nic špičatějšího neviděl.Samozřejmě u obou dýchání na jednu žábru.Po týdnu jedna z ryb umřela (pro rybu vysvobození).To vše za cenu myslím 2500,-kč.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.10.2011 19:31 Freddy Re: HaDaS
zdravím, je to sice 260 Kč, ale přesně jak tu již bylo řečeno, pokud to prodá více lidem je to už trestný čin ;-) jinak peníze jsem odeslal 11.10. a od té doby se po něm slehla zem, ani jeden e-mail a nic smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   21.10.2011 18:38 HaDaS Re: Freddy
Pokud jsi posílal peníze na účet, tak je jednoduše dohledatelný jeho majitel. Záleží o jak velkou sumu se jedná, ale předpokládám, vzhledem k výrobku, že o nijak velkou. Pokud je však prodá desítkám lidem, a provede to samé co Tobě, jedná se o trestný čin podvodu a neoprávněného obohacování. Na západ od nás je běžnou praxí v takovémto případě podat trestní oznámení. Nic to nestojí a ať se stará policie. Zároveň jsou takto chráněni další potencionální důvěřivci.
Já osobně žádné peníze předem neposílám, a to ani u dobře zavedených obcodníků. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   21.10.2011 17:49 Freddy – Podvodník!!!
Chtěl bych všechny zde přítomné varovat před uživatelem MILOMC s e-mailem milomc@centrum.cz, nedávno zde v inzerátech prodával dvě topítka do akva, o jedno jsem měl zájem tak jsem ho kontaktoval, chtěl peníze poslat na účet, dnes již běžná praxe, tak jsem je odeslal, od té doby nedorazilo ani topítko a pan Caithamel se mnou ani nekomunikuje!!! Takže pozor na tohoto človíčka a určitě mu nikdo neposílejte peníze jako já!! Stalo se mi to poprvé a to nakupuji na internetu velice často, i tak mne mrzí, že i takovéto hyeny jsou mezi námi!!!

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.10.2011 16:50 Muž Lisak [3] corydoras
Já jsem se domluvil že mi doveze tento prodejce 5 druhů pancéřníčků na burzu do Kroměříže. Ryby jsem si vyzvedl velikost odpovídala i cena jak jsme de domluvili. Je to 14 dní a žádný problém ani úhyn takže spokojenost.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 16:39 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetkyRe: Dwarfy
Já mohu k tomuto prodejci jak kladně tak i záporně. Co se týká ryby od něj mám vždy z osobního odběru a to jak u něj v pěstírně, tak na burze, kde jsem je měl nachystané pod kyslíkem a bez problémů, zatím vše žije...
Špatnou zkušenost mám jen s tím, že jsem ejdnou od něj bral Boraras brigittae, s tím že jsou ještě mladé a vybarví se (kupováno 25.4.2011) a dodnes se nevybarvily a mi se potvrdilo, že se jedná o Boraras uropthalmoides...
Ale v celkovém pohledu si na komunikaci a dodací podmínky s tímto člověkem nemůžu stěžovat, jak jsme se domluvili, tak to vždy bylo....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 16:06 Žena Dwarfy [156] Re: hawok
Tak to máme stejnou zkušenost. Objednala jsem si u něj rybky k předání na akvaburze. Odpověď přišla pouze "Ok". A na místě se dovím, že ryby vyprodal a nejsou.
Jediné co měl byly Cichlidky kakadu a to mi je na místě lovil z prodejního akva, místo slibovaného "nachystáno pod kyslíkem".
Nutno podotknout, že nakoupené rybky jsou zatím v pořádku, ale šlo o osobní odběr.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 14:50 Muž hawok [64] - ČtverzubciRe: Felidea S
hodne dlouho jsem zvazoval svuj prvni komentar ohledne toho prodejce a odvazil jsem se az kdyz jsem cetl jiny. Nicmene doufam, ze se nekdo ozve i z pozitivni reakci. Fakt ma zajimave druhy ryb a dobre ceny. Takze doufam, ze muj problem i drive napsany mohou byt ojedinele jevy. Vzhledem k tomu, ze je prekupnik, tak zacerveni krunyrovcu nemusel ovlivnit a to ze prodava ve velkem je jasne. No uvidime, taky je jeden z mala co vozi na burzy zelene fantomy atd.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 13:31 Žena FelidaeS [61] Re: petulinakk
Děkuji. Myslela jsem si to. Jsem se na jeho rybky jukala často a právě že komentáře má vesměs pozitivní.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 13:29 Muž seic [238] - Raci, krabi, krevetkyRe: Elffka
- diky za info ;-) , zvazoval jsem koupi krevetek, videl jsem ho i na burze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 13:19 Žena petulinakk [2016] Re: FelidaeS
DAVIRU aukro.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 13:10 Žena FelidaeS [61] Re: hawok
Můžu mít dotaz, pod jakým nickem prodává rybky na Aukru?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2011 12:47 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: hawok
Dobré vědět..zvažoval jsem u něj nákup ryb, protože má dobré ceny a má občas zajímavé ryby..nicméně po tom co tady nečtu žádné pozitivum...tak si nechám zajít chuť.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [6] 7 8

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 50193x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11273-podvodnici-mezi-nami?od=251