Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Jak krmit?

NápovědaFórum » Krmení  

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Jak krmit?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.08.2016 21:08 R Muž romant [28002] Re: pepisanek
Krm úplně normálně tím čím krmíš, tedy samozřejmě to chce pestře. Jak jsem to pochopil jsou to nově lehce vystresnutý příchozí, tak jim dej několik dní na aklimatizaci a oni se otrkají i u krmení.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.08.2016 20:58 Žena pepisanek [5] – skaláry
Ahoj,pořídila jsem si skalary,největší má výšku těla bez ploutví asi 6cm.Do teď jsem měla jen malé ryby neonky,betty...
O kolik víc by to měla skalára sníst?trojnasobne?A problém je že než se holky rozhoupou,gavunci vše sežerou,nějaký tip na větší krmení,aby to gavunek nespolk,ale maximálně se zakousl?a holky se najedly?

Díky všem

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 23:37 Muž hellmut [144] - Cichlidy
No jsem si říkal po objevení těchto stránek že to asi přeháním :-)
Tak jim tedy dám dietu ještě větší :-D
A ještě ušetřím smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 23:29 Muž JirkaŠčobák [3238] - Rostliny, divoké živorodky, akvária bez technikyRe: hellmut
Taky krmím i několikrát denně. Ideálně, aby nic nepadlo ke dnu. Pak nemusím uvažovat nad pokaženou vodou.

P.S. Pancéřníčka a ancistruse bych krmil separátně.
P.P.S. Používám živý grindal, živé mikry, spirulinu v prášku i tabletkách, vločky mixované i s chlorellou, nějaké granule, pelety pro osmáky degu, mražené danie, černý komár, patentky, nějaký mořský krill, mražené srdce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 23:18 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: hellmut
Kolik mililitrů má jedna kostka (nebo kolik kostek je v jednom čoko balení) a jak velké je to akvárium?
Ale já když dám za den 2 kostky (cca 7ml každá) do 450l akvária, tak už mám výčitky svědomí, že moc krmím a tím kazím vodu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 23:14 Muž hellmut [144] - Cichlidy
Ahoj,dotaz, kolik tak myslíte kostek mraženého pro cca 30 Mol,10 Plat, 5 Xif, 15 neonek, 5 pancéřníčků,1Thorkát 3 Ancistrus aby nebyli překrmené?
Nejsem začátečník ale říkam si jestli je moc nekrmím,chci aby rostli ale nevim abych zbytečně nekazil vodu.
Dával jsem 5-6 teď jsem radeji ubral.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 22:21 Kitty Re: afc1886
Díky, beťák bývá živý i v noci, už jsem ho párkrát nachytala, ale zkusím to.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.07.2016 20:26 R Muž afc1886 [15572] Re: Kitty
Vyzkoušej hodit tabletu pro pandy až po zhasnutí světel.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 20:05 Kitty Re: Kitty
Nikdo nemá podobně praštěnou rybičku? Případně, jak hodně je to pro beťáka nebezpečné a můžou být v důsledku pandíci podvyživení?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2016 19:26 Kitty – Beťák dělá problémy
Dokud jsme měli jen pandíky, bylo to v pohodě, dostávali dvakrát týdně tabletku pro pancéřníčky a jinak pořád něco uždibávali po akváriu. K beťákovi mi v obchodě dali sáček s minigranulkami, mám mu dávat každý den jednu.
Beťákovi jsou migranulky šumák, připlave k nim, chvíli na ně blbě kouká a pak plave pryč. Ve chvíli, kdy dostanou tabletku pandíci, se na ni vrhne a žere k prasknutí, pandíky odhání od jídla a klofá do nich. Nejdřív jsem si myslela, že je vyhládlý, ale opakovalo se to. Pak jsem začala tabletky půlit, aby mohli na jiném místě jíst zároveň pandíci. Nepomohlo to dostatečně, beťák se napucne a jde zase honit pandíky a užírat jim. Obvykle něco zhltne a vypustí zpátky do vody droboští. Bříško má pak hrozně vyvalené. Občas zkusí sežrat i šneka nebo kamínek hmm
Je nějaká možnost, jak nepřekrmit beťáka a nevyhladovět pandíky?
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 13:55 Muž LiborSprysl [9016] Re: NHKG
Jasně, já jen že známe některé místní polointeligenty, kteří pak napíšou, že se dočetli "jak krmit"... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   29.04.2016 13:06 Muž pavelbartek [288] - CichlidyRe: dieu
Jako kluk jsem měl já a brácha akvária, já krmil jednou, max 2x denně, množství od ruky(vždy jistě na všechny zbýt nemuselo), někdy byl den, že jsem se ke krmení nedostal vůbec. Brácha krmil 3x denně, 7 dní v týdnu, občas navíc machroval před návštěvou, kdy jim přidal... Oba jsme krmili totožnými krmivy. Moje ryby byly stejně velké, stejně vybarvené a pořád stejně žadonili o nakrmení.... Rozdíly byly v údržbě, já neměl tolik řas, nemusel jsem tak často zasahovat do filtru a obměňovat vodu... neutrácel jsem tolik za krmení... Držím se toho dodnes. Není to jenom o žrádle, ta akvaristika a akvárium není volná příroda. Dobrá krmiva pro mbuna, které máte vyrábí Sera, Tetra, JBL, Tropical, O.S.I., Ocean Nutrition, New Life Spectrum... Výrobců je celá řada, záleží na Vás, jakou značku preferujete... Volte ta, která obsahují vyšší podíl řas, rostlinné složky, vlákniny a nízký podíl tuku. Bez mraženého, nebo živého se bez problému obejdete, tyto ryby se množí jako na běžícím páse, kdy ten potěr je dostačující přilepšení ;-) Ony budou žadonit pořád, ve volné přírodě se za potravou honí neustále(víc honí, než žerou), klidně se užerou k smrti, klidně sežerou vše, i to, co jim nesvědčí, ony nepřemýšlí, žene je pud, který jim našeptává "ber, dokud je, dlouho zase nemusí být", ale to se v akváriu nestává....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 10:26 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: LiborSprysl
Jsem to asi nejasně napsal. Dám těch malých dávek 3-5 jedenkrát denně. A v jinou dobu ob den dávám mražené. Mám ryby co dlouho "žvýkají". A co spadne na dno sežerou sumci.

Přijde mi nesmyslné dávat celou denní dávku najednou. To se pak spousta krmení rozvíří po akváriu a v mém případě se sumci přežerou tak, že mají problémy s plaváním.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 09:47 Žena dieu [18] - malawiRe: LiborSprysl
Děkuji za informaci, to jsem netušila.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 09:45 Muž LiborSprysl [9016] Re: dieu
To je sice pravda, ale tuční, protože tuky zpracovávají špatně a budou hynout.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 09:33 Žena dieu [18] - malawiRe: Wendy2
To jsem zapomněla dodat, že každou neděli mají hladovku, děkuji za radu :)
A nevím, nemám zkušenost, ale upřímně se ty moje ryby můžou utlouct, když dostanou koretry a nedej bože patentky, to ta voda začne vřít smich
Ale jinak samozřejmě dostávají vločkové a sem tam nějakou tu zeleninku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.04.2016 09:31 Žena Wendy2 [543] - Tak nějak od všeho trochu :)Re: dieu
mladé ryby bych krmila 2x denně, dospělé 1x, s převahou řas, zeleného, tlamky jsou děsní žebráci, moje by taky žraly od nevidím do nevidím, ale jak jsou u nich poznat plnější bříška, vím, že mají dost a můžou loudit jak chtějí, 1x týdně mají hladovku, 1x týdně jim dopřeju trochu kyklopa nebo patentky, předtím ale největší hlad zaženou vločkami a teprve pak dokrmím masem, ony ty mbuny jsou sice vegetariáni, ale v přírodě v mechu a řasách taky občas najdou nějakého toho červíka, takže čistě na zelenině bych je nedržela
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 09:19 Muž LiborSprysl [9016] Re: NHKG
NHKG napsal: ... krmím tak, aby nic nespadlo na dno, více menších dávkách co pár minut.
... a když takhle budete krmit celý den, tak můžete jednou do roka zcela jistě dělat zabijačku... :-P hop ahoj ... Stačí krmit jednou, dvakrát denně...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 09:11 Žena dieu [18] - malawiRe: NHKG
Děkuji, mrknu se po tom na netu, u nás to stoprocentně neseženu.
Ze začátku jsem krmila 3x denně, že vše sežrali cca do minuty, ale to mi přišlo že je krmím moc. Ono upřímně i kdybych je krmila snad 10x denně, vždycky všechno zlikvidují, proto se tu ptám, aby se mi dobře udržovala rovnováha a ryby nestrádaly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 08:45 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: dieu
Doporučuju Hikari exel. Sice mám jiné ryby, ale krmím tak, aby nic nespadlo na dno, více menších dávkách co pár minut. Sušená krmiva je dobré předem namočit ať nabobtnají.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 08:32 Žena dieu [18] - malawiRe: pavelbartek
Děkuji za odpověď, ty tablety mám pro krunýřovce, ryby je nežerou. U těch koreter se jedná o maličké kostičky. Krmivy se inspiruji u tebe a upravím to žrádlo jak jen to bude možné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 08:26 Muž pavelbartek [288] - CichlidyRe: dieu
Ahoj, vzhledem k tomu, že se jedná o mbuna, krmil bych krmivy pro ně vhodnými, tedy s vysokým rostlinným podílem a určené pro tlamovce. To mražené jen minimálně. Tu jednu kostku mraženého dávám 50ti velkým rybám... V prezentaci máš třeba Tetra Pleco Tablets, je to spíš krmivo vhodné pro ryby dna, obsahuje málo řasy, moc tuků...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2016 07:48 Žena dieu [18] - malawi – Jaké množství
Ahoj všem, jsem tu opět s dotazem :-D
Mám akvárium 250 l, 10x tlamovec saulosův + 4 anticitrus obyč. (viz prezentace), jaká by byla pro tyto ryby "optimální" krmná dávka? Např, když krmím mraženými koretrami(Happy Zoo) jsou to takové malé kostičky, abych se mohla od toho odpíchnout dál...nechci překrmovat a vzhledem k tomu, že ryby žebrají pořád tak jako začátečník opravdu nevím.
Děkuju moc všem za rady hop

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.04.2016 20:13 Ladis67 Re: romant
Nítěnky byly koupené živé a po důkladném proprání jsme je zamrazili. Vím, že čichavci je nesmí, ale neonky se po nich můžou utlouct, tak jsem jim chtěl dopřát :-) Ale asi bude lepší to radši nepokoušet...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   18.04.2016 19:45 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: Ladis67
Já to, aby se nežraly všechny druhy ryb co mám a přitom se některé nepřežraly k prasknutí řeším furt. smich
Zkoušel jsi krmit najednou na více místech (ideálně protilehlé rohy akvária)?
Ale ideální řešení bych viděl vykašlat se na nitěnky. Je to jedno z nejrizikovějších krmiv. Zkus cyclop, dafnie a podobné drobnější krmivo. To nemají šanci čichavci všechno vysbírat a zbude i na ostatní.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.04.2016 19:44 R Muž romant [28002] Re: Ladis67
Nijak, to je cesta do pekel, nepoužívej rozhodně mražený a to pro nikoho, živý jenom v top kvalitě, tedy vyčištěný a bez známek hniloby, ale to se netýká čichavců, ty nítěnkama nekrm nikdy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.04.2016 19:38 Ladis67 – Krmení čichavců
Ahoj, můžu mít hloupý dotaz? Jak můžu krmit nítěnkami aby se k nim nedostali čichavci? Mám mražené a sušené nítěnky, které chci "propašovat" neonkám a parmičkám, ale aby je nežrali čichavci. Čichavci jsou při krmení velmi akční a nítěnky by mít neměli. Neřešil jste to někdo náhodou? coze

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2015 11:41 Muž TRULY [164] Re: romant
Okej super vdaka. Akva pripravene na dovolenku mozno este stihnem akvaterra vystavu :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   04.10.2015 11:09 R Muž romant [28002] Re: TRULY
Normální dávku a to co 2-3 dny, takže po dobu nepřítomnosti švagrovi připrav 3-4 sáčky s krmením a hotovo. Nemyslím si, že ti sjedou ty kytky co tam máš a pokud je ti echináč jedno, tak to neřeš.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2015 11:03 Muž TRULY [164] Re: romant
Tak celkom som nepochopil to 2-3 dni. Teda krmiť klaicky každý den alebo každý druhý bude stačiť jemne zvýšená dávka oproti každodennemu krmeniu?

Chcem sa ešte spýtať preložil som cca 70ks antikov o velkosti 3cm do 54l ako som písal.
Mám tam rastilny ako anubias barteri, valisneria spiralis, crypthocoryny, myslíte že sa môžu do nich pustiť? Ako bežne im nerobia nič pokial viem a echinodorus mam tam jeden ale ten je už tak ožratý starou samicou, že mi je jedno či ho zožeru. Vdaka
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   04.10.2015 08:19 R Muž romant [28002] Re: TRULY
Pokud bude švagor krmit, tak doporučuji udělat přímo dávky na jednotlivý dny a ty mu dát k dispozici a ostatní krmení někam schovat, aby to nesvádělo rybičkám přilepšit a důrazně upozornit, že ten jeden(třeba sáček) je určen opravdu jenom na jeden den a krmil bych tak co 2-3 dny. Hlavně pozor na ty dávky, žádný přehánění, už to není potěr a neměl by být problém s umíráním hlady.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2015 08:16 R Muž Silent [5949] Re: TRULY
Společenské akvárium, které je dostatečně zaběhlé a ryby v dobré kondici, bez krmení vydrží nějakých 14 dní bez problémů. U prcků je třeba krmit většinou každý den. Švagrovy nadávkuj jednotlivé denní dávky (pokud není akvarista) aby nepřekrmoval, dej instrukce a směle na dovolenou. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2015 07:58 Muž TRULY [164]
Ahojte. Dneska odchadzam na dovolenku na 10 dni.
Chcem sa spytat ci bude nutne krmut jazdy den.
V 60l mam momentalne uz druhy den presunute 3cm ancistrusy asi 60ks a 3 male mecovky a v 120l je spolocenske akva (parmicky, mecovky, ancistrusy, neonky, pancierniky).
Je potrebne krmit kazdy den?
Mam doma klasicke vlockove krmivo a pre antikov sera wel chips. Vdaka. Ako viem si to zariadit aby svagor a kamarat dobehli aj kazdy den ale ak by ri nebolo nutne tak by som ich nerad nadramec otravoval a automaticke krmitko nemma zial.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2014 17:10 Žena 77Dasa [1] - společenské akváriumRe: radim
Voda je ok,mě se hlavně jednalo o pestrost,zda stačí ty sušené nitěnky.A jinak krmím méně, (2x)to co sní ryby během dvaceti sekund,cca.... většinou ráno a večer,kdy přidávám tabletu po zhasnutí pro ancistruse. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2014 05:32 radim Re: 77Dasa
Je to dostatečné.
Nesmíš překrmovat, pak ti vodu nic kazit nebude.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.09.2014 00:46 Žena 77Dasa [1] - společenské akvárium – pestrost stravy
V akváriu mám tetry černé,krvavé,královské a po dva ancíky + panceřníčky.Myslíte si,že je mé krmení dostatečné? Krmím vločkovým krmivem,granulátem,dafniema,tabletama na dno a SUŠENÝMA nitěnkama. Kdysi jsem krmila i jednou týdně živýma nitěnkama,ale krom toho,že k nim mám odpor,jak vypadají a smrdí,tak mi přišlo,že i po propláchnutí mi kazily vodu. Díky

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2014 22:00 Muž bigbob [0] Re: zervan
Diky zervan, romant
Po zhasnuti zkusim..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.08.2014 21:37 Muž zervan [1123] - RostlinyRe: bigbob
Ja to riešim tak, že tablety dávam po zhasnutí. Vtedy už tetry zaspávajú a nezaujímajú sa o krmivo. Prísavníci a krevetky sú aktívni aj v noci, takže majú nerušenú hostinu, do rána nezostane nič.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   27.08.2014 21:35 R Muž romant [28002] Re: bigbob
Na noc, ideál po zhasnutí světla.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.08.2014 21:24 Muž bigbob [0] – krmeni pandiku
Ahoj, mate prosim nekdo nejaky figl jak nakrmit tabletkama ryby na dne aniz by jim to ostatni dravejsi ryby nesezrali? Mam dost rychly cichavce a tetry I kdyz je zabavim vlockama na hladine, tak stihnou I to dno:(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.06.2014 10:15 Muž LiborSprysl [9016] Re: Yirka
Yirka napsal: Když už jsem napsal takovou kravinu, kterou jsi musel omínusovat, sděl také, kde jsem psal o "dodávání nějakým masem"?
To vůbec není o frustraci, ale o tvé poznámce...Tyto ryby ani zdaleka nejsou pouze býložravé. Potřebují i bílkovinovou složku....Ta je prostě trochu dost mimo. Protože jsou-li bílkoviny rostlinné, a ty kážeš, že ty ryby nejsou pouze býložravé a potřebují i bílkovinovou složku, pak logicky z toho vyplývá, že postrádáš bílkoviny živočišné, a ty se prostě z nějakého "masa" musí získat... tedy proto o "dodávání masem"smich ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.06.2014 08:03 Muž Yirka [9260] Re: LiborSprysl
Když už jsem napsal takovou kravinu, kterou jsi musel omínusovat, sděl také, kde jsem psal o "dodávání nějakým masem"?
Na druhou stranu chápu tvou mírnou frustraci z toho, že jsem ti včera (jako zkušenější v určitých záležitostech)oponoval....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.06.2014 05:50 Muž LiborSprysl [9016] Re: Yirka
Yirka napsal: Tyto ryby ani zdaleka nejsou pouze býložravé. Potřebují i bílkovinovou složku. Takže odpověď je jasná. Je potřeba je přiměřeně přikrmit.
To že ryby nejsou pouze býložravé ale zcela jistě neznamená, že jim chybí bílkoviny, které je jim nutné dodávat nějakým "masem". Rostlinných bílkovin je docela dost velké množství, dokonce i v kvalitním rostlinném krmení pro akvarijní ryby ...pro zajímavost třeba tento text k nastudování ... www.vlastnihlavou.cz/… ...rostliny obsahují proteinů docela dost...ono jde spíše o působení živočišných bílkovin, doplňování se s dalšími složkami potravy a konečně zpracování... I když věda je tak daleko, že v případě lidí vůbec nežehrá na to, že by lidé mohli vysadit maso, nebo jej výrazně omezit. Přece jen pro rybu je nejlepší potrava zase ryba ;-) A my jsme vlastně ryby. Takže v akváriích chybí maso jen skutečným predátorům... :-P Že by někteří lidé byli také jen dravci? coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.06.2014 12:42 Muž Yirka [9260] Re: Štefan
Tyto ryby ani zdaleka nejsou pouze býložravé. Potřebují i bílkovinovou složku. Takže odpověď je jasná. Je potřeba je přiměřeně přikrmit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.06.2014 12:39 Muž ŠtefanT [206] - Živorodky – přikrmovat, nebo ne?
mám takový dotaz, nebo spíš by mě zajímal váš názor. V nádrži mi po prodeji živorodek zůstaly pouze dvě Parmičky černopruhé a jeden ancistrus sp. A asi to tak zůstane tak 2-3 měsíce. Mám je přikrmovat vločkovou stravou a patentkami, jak byly zvyklé, nebo ať koukaj chroupat řasu a občas zeleninku?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   11.06.2014 22:01 R Muž romant [28002] Re: bigbob
Lítost v tomto případě rozhodně není na místě. Nikoho ničím nepověřovat, nakrmit zcela normálně a odjet, zdravá ryba vydrží bez našeho podstrojování i tři týdny(což je trošku hrana), takže no problem. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.06.2014 21:53 Muž bigbob [0] Re: romant
No slysel sem, ze by meli nekdy drzet malou hladovku, ale je mi jich proste nejak lito:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   11.06.2014 21:29 R Muž romant [28002] Re: bigbob
A jak jim to prospějě. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.06.2014 21:28 Muž bigbob [0]
Ahoj, nevim jestli to sem zrovna patri, ale chtel bych se zeptat jestli me rybky vydrzi cca 3 dny bez krmeni (viz prezentace).Zitra odjizdime a vracime se v nedeli vecer.. diky predem za rady

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.05.2014 11:02 Žena Kaira [927] - LabyrintkyRe: michalt
No, chce to co nejdál od sebe, krmím do protilehlých rohů. Kolik, to je těžko popsat, mám tam skoro 40 ryb, tak nějak přiměřeně, od každého trošičku, ať si vyberou. ;-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 11

Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 11763x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11182-jak-krmit?od=124