Setkání akvaristů - Praha
Ja bych je s dovolenim.ubytoval.prosim a dekuji.
Lidičky nevíte o nějaké práci jinde než v Petku? Botanická? Zoo? Super Zoo? Hornbach? Soukromník?
Omlouvám se že se ptám tady a takhle. Ale vy sami víte kde bych byla užitečná

Dayanky ma zelenakocka tady v praze.a pak sladkovodnikrevetky.cz zdenek malat na facebooku.
Ja vím jen se ptám.

mam to do prahy 100 a když tam pojedu tak už chci něco odvézt.

a pěkně sem poprosil a poděkoval, tak nabídnu jěště čokošku .nebo vstupný?
0 18.02.2017 09:25
Sucu [12] vyzkousime, uvidime

snad to gibous nezlomi
Mě ale pouští kořínky a dá se pěstovat i jako zasazená, sice se ráda láme a pak plave na hladině, ale při trochu opatrnosti to jde. Mám ti ji vzít? Je to plevel vyzkoušíš a když to nepůjde tak vyhodíš.
Ahoj můžu poprosit někoho z Pražanů kdo půjde v neděli na burzu.Jestli tam někdo prodavá krevetky Krevetka čokoládová, Macrobrachium dayanum nebo Krevetka molucká, Atyopsis moluccensis nebo Krevetka japonská,Caridina multidentata ještě na skalary rio nanay. a panceřníčky byl by někdo ochotny když tam bude kouknout a zapsat mi ceny?u těch skaláru i kontakt.abych tam nejel na blind.Prosím pěkně. a děkuji.
Vím že je to OT ale kde jinde se zeptat?
tohle je plovoucka, ja bych potrebovala, aby mela vlastni korenovy system v substratu
V ZOO Bráník měli jeden čas dospělého, možná ho ještě maj. O dalším o kterým vím byl v akvaristice v Újezdě nad Lesy.
stejně zajedu na burzu, potřebuju žrádlo. Uvidím co tam bude.
tam jsem je v nedeli videla, ale takhle velke meli jen jine krunyrovce, ale co jsem videla, tak meli v hornbachu na cernaku (uz je to par tydnu)
Lika napsala: Sice neni to v Praze, ale urcite maji je v SuperZoo (vcera jsem tam osobne byla a videla par docela velkych jedincu) na pobocce v Cestlicich www.superzoo.cz/…. Tam se da dojet avtobusem od Opatova. Tam bych v tuhle dobu zajel raději autem. Ale nejdřív zkusím na burze v Praze tuhle neděli. Stejně tam musím pro žrádlo.
Sice neni to v Praze, ale urcite maji je v SuperZoo (vcera jsem tam osobne byla a videla par docela velkych jedincu) na pobocce v Cestlicich
www.superzoo.cz/…. Tam se da dojet avtobusem od Opatova.
www.happyzoo.cz/…
Vraj na Galaxii majú. Otázka je, či bude väčší, podľa tej ceny skôr nie. Ale za telefonát imho stojí...
0 16.02.2017 13:05 sachlj Zdravím. Nevíte někdo kde v Praze, ať již u chovatele či v obchodě lze koupit
rybicky.net/atlasryb/krunyrovec_sitovany o velikosti 8-10 cm ? Nepotřebuji prcky aby hned nestal potravou. Stačí jeden. Na pohlaví nezáleží. Kdo by to taky poznal?
potrebuju nejakou takovou kytku do nadrze, chci udrzet biotop ameriky a aby to delalo jen tenke stvoly k hladine a zadnou jinou jsem nenasla, co by mela delku cca 50cm a byla tenka
Já bych ji ani nesháněl nestojí to za to.

tenhle nemám

0 15.02.2017 16:51
Sucu [12] ja uz koupila na burze, at se s tim zabincem nekam hnu a zatim dobry

Prosim, prosim, taky bych potrebovala nejaky Ruzkatec

, nebyl by jeste kousek?
Bella napsala: Nemate nekdo nahodou prebytek heteranthery zosterifolii, rotaly macrandry a alternanthery?Heteranthera zosterifolia ti vezmu, potřebuji ho výrazně zredukovat.
Sucu napsala: nemel by nekdo k dispozici kousek ruzkatce ?Měl
Sháním tyto rostliny, stačí mi malý koušíček či jedna rostlinka:
Egeria najas
Hygrophila pinnatifida
Cryptocoryne 'Flamingo'
Díky
Díky,beru vše,uvidím,co mi půjde.

Tak pokud by ti stacil cca 10 cm, asi Medour, kazdopadne cerveny...
A chces taky blyxu?
Velký přebytky to zrovna nejsou, ale pár rostlinek Alternanthery by se našlo.

Starší reakce
jsi první. Máš je mít.

Pokud si je jeste nekdo nezabral - beru. Mam par kousku, hejnko starim proridlo, a zrovna jsem premyslela, ze doplnim stav.
Ahojky neměl by někdo kousíček Bucephalandry?A nějaký vysoký anubias? Coffeefolia už mám a klasiku taky. Chci to pro sebe. Do obchodu potřebuji (seberu co zůstane) stonkovky

Starší reakce
Starší reakce
ehm, nema nekdo neupotrebeny zbytek no planaria ?
0 21.01.2017 13:17 Zelenakocka – Macrobrachium
Přidat reakci
1 ...... [97] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358623x