invalida napsal: Zatím se vzpamatovávámb ale vštm děkuju za společnost a zároveň dávám otázku...Jak se akvaristovi má říct trochu...Rozsázel sem všechnu zeleň ale trochu jí fakt nebylo...a za červenou rostlinku jsen neskutečně vděčnej Venca
To je vecny problem a zvykej si ze reseni k tomu moc neni. Ja takhle jeden cas mel asi 60 druhu rostlin ve 120L akvariu!
Obcas pomuze privest pritelkyni/manzelku ktera nad tebou stoji a rika ti "Uz to zeli neber, nemas to kam davat".
btw, tu cervenou kytku jsem tam dlouho obdivoval, ale nevymekl jsem a nevzal ji. Jsem na sebe pysnej
Zatím se vzpamatovávámb ale vštm děkuju za společnost a zároveň dávám otázku...Jak se akvaristovi má říct trochu...Rozsázel sem všechnu zeleň ale trochu jí fakt nebylo...a za červenou rostlinku jsen neskutečně vděčnej Venca
PaDa napsal: Myslím, že se to včera povedlo. Atmosféra i účast pěkná
Napočítal jsem celkem přesně 30 lidiček:
AG, AlQuds, Angakok + 2, Barakainus, čudlinka, Danila, Fidorka, Gladilaf, HaDaS, Honza, Invalida, Jarda, Langosh, lipli, MoonBlade, Moucha, Navik, PaDa, petulinakk + "taxi", Peťura, Rak, RAP, riso, souky s přítelkyní, tomchamik, Vaclav.
A já jsem vosk? Teda, PaDíku, příště žádný okružáci nebudou
Jakkoli je diskuse zajímavá tak řeknu že šutry z místa nálezu mám krásně porostlý...kdyby někdo měl zájem sem ochotnej tam s batohem zajet...nehlaste se v šichni..upozorňuju s batohem tak do 30-40 kilo
Pane kolego na te fotce je PROKREMENY SLINOVEC, jelikoz Vam to zrejme nedoslo a nedohledal jste si vyznam tohoto spojeni, objasnim Vam to.
Slinovec vznika z usazenin na dne vetsinou morskem, takze se jedna o smesici jilu, pisku, mrtvolek ruznych organismu vcerne tech s kremicitou schrankou, ale muze obsahovat i primes koralu (vapence).....
Tyto usazeniny byly pak podrobeny geologickym silam a vznikla velmi pevna a do jiste mirny odolna hornina (zalezi na presnem slozeni usazenin), navic vzhledem k mistu puvodu mohla byt castecne metamorfovana (natavena, pretavena) vlivem pozdejsi vulkanicke cinnosti. Pokud by doslo k dokonale metamorfoze mluvily bychom o KREMENCI jenz miva podobne vzezreni jako MRAMOR (coz je metamorfovany vapenec).
Pane kolego Šprycle pokud tomuto stale nerozumite, dovolim si pochybovat o vasi inteligenci.
Mam dojem ze prvotni dotaz "co je to za sutr a hodi se do akva" byl jiz zotpovezen, je jiz dalsi debata na toto tema zbytecna, protoze podrobnosti o teto hornine jsou pomerne snadno dohledatelme bezne dostupnymi vyhledavaci.
No nevypadal, ale měl jsem co dělat, abych v posledním busu neusnul. Nechtěl jsem rušit toho jednoho spolucestujícího - řidiče
022.02.2012 18:39tomchamik
Bylo fajn,,žebírka opět perfektní,pokec také,,zase o poznání víc lidí,škoda,že jsem tentokrát musel dřív,aby mi nezavřeli auto v Bille,,příště si asi zajistím odvoz a požiju,,ta Plzínka tam je provokace