21 promile má možná dětská limonáda tetička Wiki: "Amaretto je italský ovocný likér, jenž má trpkosladkou chuť. Tento likér se vyrábí z mandlí, meruňkových jader, bylin, vanilky a koření. Obsahuje 25 % alkoholu."
Kytka napsala: Nečekám, piplám se s prezentací, aby byla dokonalá a nějak JÍ to trvá
Dokonalá nádrž neexistuje, dokonalá je jen příroda. Jen v jednom případě se sekla.
Je tam ještě jedna podmínka: nádržka .
Ladím prezentaci a nějak mi to trvá.
Ale já to dám, už mě čeká další level. Fialovou nemusím, ale ty červený už chci
015.09.2012 18:31Rvaclav[15065] - Echinodory + stonkové rostliny – Re: Kytka
Už jsi řešila svůj počet celkové aktivity 2908 bodů odpovídá 5 fialovým hvězdám a ne modrým. Jako stálý uživatel by jsi neměla mít problémy s posíláním hromadných vzkazů.
Neboj, je u toho návod .
Základní hnojivo PMDD by mělo být v jednom sáčku a složky, které se eventuelně přidávají (KNO3 a KH2PO2) přijdou sice zvlášť, ale stačí to jen smíchat, protože je to navážené v poměru tak, aby to k tobě pasovalo.
kamimira asi myslí namíchané ne s vodou, ale jednotlivé složky hnojiva mezi sebou - mně kdysi přišlo několik malých pytlíčků, popsaných chemickýma vzorečkama, které jsem po x letech ze školy už ani neuměla "přeložit" (KH2PO4, K2SO4...)
Přijde to v práškovém stavu - viz. ty webovky. Namíchat do flašky si to musíš doma sám. Kdyby se to posílalo s vodou, tak by asi poštovný bylo dražší .
A Trojky jsou už za týden
Ahoj, chystám se objednávat PMDD, tak kdyby se chtěl někdo přidat, donesla bych ho v pátek ke Trojkám.
Informace jsou na www.hnojivo-pmdd.ptakoviny.biz
příští týden ve čt jedu do Nového Města nad Metují.. je to kousek.. jestli někdo něco potřebuje - můžu to přiblížit Nováči či Náchodu.. ejstli to pomůže