Jaké rostliny ke krevetkám?
Jim to vadí jen když se ta rostlina poraní a teče z toho ta šťáva či co. Četl sem to víckrát, naposledy myslím na stránkách Jendy Dvořáka akvakrevetky.cz. Ale on, jak sám říká, u krevetek anubiasy a kryptokoryny nemá. A navíc to taky nemá podložený.
To sem četl, ale kryptokorynu jsem měl u krevetek a v poho a myslím si, že by té šťávy muselo být skutečně hodně.
ja som mala asi tak pred rokom 4 ND a mala som tam cryptocorynu, anubias aj microsorium,... a podla mna im to neskodilo
Jeste hnedovku do toho pokusu zaradte
Vezmeme větší sklenici, dáme do ní vodu z krevetkária, jávský mech a 4 krevetky. Po týdnu jejich spokojeného života do sklenice rozlámeme hromadu kryptokoryn. Pokud se do týdne (ale spíš mnohem dřív) na krevetkách nic neprojeví, zopakujeme pokus tentokrát s anubiasem. Výsledek zveřejníme webu a nesmatlalatelně se zapíšeme do dějin akvaristiky.
nevim, ale bojím se: píše se to všude možně
Pokud vím, tak škodlivost kryprotokryn, anubiasů a jejich šťavelanu vápenatého pro krevetky nebyla prokázána. Už jsem na toto téma pátral a žádných přesvědčívých důkazů, kromě domněnek na fórech, jsem se nedohledal. Měl někdo větší štěstí při hledání, nebo snad dokonce praktickou zkušenost?
ahoj,
dostal jsem kryptokoryny jako dárek, ale mám krevetky. Ale zase dost lidí má v akva kryptokoryny a krevetky. Krevetkám vadí šťáva z rostliny tak dát je tam je asi blbost co?
ale i přesto řada z vás to tak má a žádný problém
Přidat reakci
1 2 ...... [3]
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 4329x