Přihlásit se RYBICKY.NET »

Hnojivo

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Hnojení 

Přejít na předchozí stránku 6 Žádná další stránka   1  
Hnojivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy Re: Aňula
Detrit a Co2.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aňula – nejlepší hnojivo
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti s hnojivem pro akva rostliny a jestli byste mi moh někdo nějaké doporučit? Či jaké myslíte, že jsou dobrá.. jaké považujete za nejlepší? ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - bunda
Já hnojím jen když si vzpomenu, tak jednou za měsíc nejlevějším hnojivem. Nevím jak se jmenuje, myslím že AKVAFLOR ( stojí asi 30 Kč ) a rostliny rostou velmi dobře. Určitě nezáleží jen na hnojivu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - isamik Re: amazonstar
Osobne bych to tak resil dal, poctive odkalovat... Pripadne pak laborovat s pmdd rozdelenym na slozky, ale to jsem nezkousel. Jak rikam jestli to funguje a rostliny rostou :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amazonstarRe: isamik
no prave ze mam tech ryb celkem dost...na hranici...)) a cetl sem ze kdyz je hodne vykalu tak se udela hodne fosforu a kdyz chybi zelezo a draslik tak rostliny nejsou dobre schopne zpracovat ten fosfor...takze jsem myslel ze se hnojiva rozdeluji na druhy podle zarybneni nadrzi...ale v kytkach sem velkej zacatecnik a vse sem doted resil castejsi vymenou vody....
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Johan Re: amazonstar
nevim jestli zrovna ve vašem případě by bylo dobré hnojit. možná tak řasám!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - isamik Re: amazonstar
Dobrym hnojivem je pravidelna vymena vody a rybky. Jestli mas nenarocne rostliny a jak rikas moc jich tam nemas melo by jim to stacit... Resil bych to az by bylo na rostlinach videt, ze necim stradaji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amazonstar – Poradte mi ktera hnojiva jsou dobra ...
Mam celkem zarybnena akvaria a kytek tm enmam moc,spis plovouci a v prendavaci v kvetinacich,tak predpokladam ze pro me budou dobra hnojiva v malym obsahem Fosforu zato vetsim obsahem Drasliku,sodiku a zeleza??dost sem toho precet,ale trosku v tom plavu.. hmm
takze kdybyste mi to trosku osvetlili budu rad....

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 5 ...... [6]

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 14139x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/9156?od=251