Krevetky - krmení
je lepší je spařit - desinfekce
Ano,preto ho suším dlhšie a dôkladne.
suché ano, ale ne spadlé na zem, pokud spadne, je třeba ho spařit
No asi jo,já čet,že listí má být už úplně suché
Na zemi je viac bordelu ako na strome.Len z tohto dôvodu zbieram čerstvé lístie a suším si ho doma.Pred sušením opláchnem prúdom vody.
Ne,sbírám jen úplně uschlý listy a rovnou je házim do akva.Ale nedoporučuju to do akva bez ryb,protože v tom listí jsou např.nítěnky(
) a dafnie(
).Ale nechápu,jak se tam dokázaly dostat
spařuješ ho předem? nebo jen tak sušený?
Já to radši zkoušet nebudu,ještě by si zvykly
Moje milujou listí a řasu,to jim musí stačit
- ba né dávám jim dost různorodou stravu.
tak hned jak dojedu domů tak to zkusím, uvidím co na to budou říkat krvavky a otíci
Upeč ho!
Nebo banánek v čokoládě taky dobrý!
No,vařit ho asi nebudeš
(i když to taky jde)
myslím že to zkusím
jen přesně nevím jak to udělám, jestli syrový??
Jo,dneska se krevetkám dávaj věci...chtěl bych se mít jako krevetka
I podle mě a podle mého kamaráda také ..
Ale nejsem si jisti na 100%
Zajímavé
Podle mě ano
Starší reakce
Zkoušel jsem mrkem jen omýt, přelít horkou vodou a vařit... ve všech případech chutnala krevetkám uplně stejně
takže ji dávám jen tak syrovou, jen umyju a šup tam s ní
0 14.11.2013 19:11 Lucasio – Mrkev
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak krevetkám podáváte mrkev, jestli s ní něco děláte nebo jí omejete a šup do akvárka
Starší reakce
Jsou dvě možnosti - buď má pravdu predátor, nebo ta řasa, co vypadá jako vláknitá řasa u mne v akváriu, je ve skutečnosti úplně jiná řasa - což je pravděpodobnější. Každopádně pokud ti to baští, je to pro ně určitě vítaný doplněk jídelníčku.
Asi si říkají raději pojíme řasu, než bychom umřeli hlady, a ty naše si říkají: řasu si strč někam, mi chceme ty granule pro ancíky co máš támhle v krabičce...
Já si jí pěstuju v misce na okně a nikdy nevydrží v akva dýl jak hodinu.Opravdu jí za chvilku totálně sežerou.
Ani mně tuhle řasu nežerou. A jak bych byl rád, kdyby žraly... asi bych je měl zkusit míň krmit
Přesně můj případ, jak tyden nekrmím už mi začínají likvidovat rostlinstvo
U mňa tebou odfotenú riasu nežerú,skôr vyberajú to čo sa v nej zachytí.
pokud je chováš v čistém krevetkárku, tak s čím si mají poradit? Možná tak s rostlinama
Určitě přikrmovat.
Jo jo něco dobrého na zub každý den v přiměřeném množství které můžou sníst. U mě u red cherry i kdybych hodil tuňáka tak si stim do rána poraděj
tom množství.
dost asi zaleží na počtu a velikosti, ale přikrmením nic nezkazíš, já jim tam teda něco dobrého hodím každy den
No občas áno.Myslím,že v akvárku si nevystačia tak ako v prírode.
Starší reakce
Zkuste jim nabídnout ovesnou vločku...
Hmmm ale ani Tygři nejdou .... ikdyž ty jsem si téměř vyvraždil začátečnickou chybou - překrmování .... Zůstali mě poslední 4kousky ....
Jestli to kleslo ke dnu, tak jsi ji spařila správně
A jak radí Lucka, vydrž do zítra. Já si nepamatuju, jak rychle mi šly po kopřivě, když jsem ji dal poprvé, ale teď po ní jdou rychle, je to jejich oblíbená bašta.
Vydrž, uvidíš zítra! Určitě si ji rády dají!
Ne, žádné..ještě je možnost že jsem to blbě spařila..jde to?
Ani red cherry? Já když dám do akvárka spařenou kopřivu, tak se mi na ni cherryny vrhnou okamžitě a hoblují ji a hoblují, dokud tam z ní něco je. Pokud ti nejdou ani na spařenou kopřivu, tak bych řekl, že mají v akvárku tolik žrádla, že prostě nepotřebují přikrmovat.
Projel jsem si to na jejich stránkách a zní to dobře. Jen mne nepotěšili, když jsem chtěl vyhledat prodejce v mém okolí - ukázalo mi to nejbližší prodejnu v Rakousku. Ale zeptám se ivaha, ta má nějakého dobrého dodavatele JBL... jen nevím, jestli je nutné přidávat krevetkám do měkké vody minerály, protože ony potřebují měkkou vodu. Naopak problémy mívají obvykle spíš ve vodě tvrdé, jestli se nepletu.
No jo, to bylo období největšího rozmachu... tedka mi pořád samičky nosí ale mladí nejsou, tak jen doufám že to není změnou vody, a že i v ostravské vodě budou potomci
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 14 15
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 18399x