Akvaristická burza Plzeň
Tak nic to radši teda počkám do Úval.
Kdyby byla k mání Honzovo knížka (nejlépe z věnováním) tak tu chci. Kup mně jí jo.
Ja jedu, to je jasna vec !!!
Už jeden(soukromý) dotaz jsem vznesl,nevím,jestli jsi ho zaregistrovala,ale jel bych,hlavně kvůli Honzovi.
Nebo už mě nechceteeeee???
Tak kdo s námi jede přepadnout Plzeň, už jsme tam minimálně rok nebyli....
rybicky.net/akce/417
Plzeňské akvaristické jaro - Den cichlidářů
* Sobota 13.3.2010
* Karlovarská 99
* Plzeň 323 00
* mailto:info@irisplzen.cz
*
www.irisplzen.cz
* Spolek plzeňských akvaristů IRIS pořádá ve spolupráci s Českým cichlid klubem Plzeňské akvaristické jaro - Den cichlidářů. Program: 9:00 až 13:00 hodin akvatrh zaměřený především na prodej a výměnu rybek čeledi Cichlidae, odborná přednáška.
Hodláme navštívit po dlouhé době Rebbie a taky urazit nějaké to pivko
Né že by na to byl čas, ale Ziky s Danilkou jedou určitě, aby si odpočinuli od budování akvaristiky
Starší reakce
na téhle akci jsou i rybičky ...někdy méně, někdy více
Na Palackého je pouze teraristika někdy je tam i prodej akva.rostlin a pomucek.
0 18.12.2009 21:34 pancernicek –
Re: lama ok ale na té akci je napsáno ´´akva ryby, potřeby pro akvaristy.´´ To vím, že na karlovarské jsou ryby tam chodíme s taťkou skoro pokaždé.
Jedna akce je na Palackého nám.-Peklo- a to je terastika a druhá na Karlovarské třídě a ta je akvaristika.
0 18.12.2009 21:29 pancernicek – Plzeň-akce
Zdravím, jenom se chci zeptat jestli se na této akci
rybicky.net/akce/315 prodávají i akvarijní rybičky. děkuji všem
Starší reakce
Měli je asi 4 prodejci, také mě to překvapilo
Achjo,já tam chtěl ject pro Panceřníčky pandy a myslel jsme si,že tam nebudou
Tak to jsem rád,žes trefil aspon na ty Adolfáky....
0 16.08.2009 11:52 Bob66 [2103] - Cichlidy Tak Akvarista Plzeň 2009 se docela povedl, dalo se tam sehnat dost druhů ryb za slušnou cenu např. pancéřníček panda za 20kč, cichlidka kakadu za 15kč a jiné
Pár fotek jsem nafotil, bohužel ta kvalita
Fotky jsou zatím tady
rybicky.net/akce/315 a tady
rybicky.net/akce/319. Byl jsem tam docela brzo a lidi teprve začínaly chodit tak jsem se vyhnul tlačenici
Bohužel terčovců bylo jen pár a pochybné kvality, ale stejně jsem nepočítal že tam vůbec nejací budou. Vyběr krmení byl perfektní, byl tam p.Koblasa a stánek s kompletním sortimentem Sak(zase jsem nakoupil plnou tašku) a rostliny se také daly nějaké nakoupit. Nakoupil jsem také 11ks Pancéřníčka Adolfův za dobrou cenu, tak jsem poprvé odjížděl z Plzně spokojen.
Starší reakce
Starší reakce
Plzeňská burza je dobrá. Nabídka je dostačující, jak rostlin tak ryb. Ale je to burza... po každý jiná nabídka
No jenže je problém, že bettky levnější než za stovku nemám a tyhle kvalitní se prodávají dost blbě, dorůstají mi sice 2 "levnější" odchovy, ale ty budou až tak za měsíc nebo 2
ale na ty cichlidářskej den jít chci
Dost záleží na tom, jestli tam člověk de za určitým cílem nebo jen tak.
Tentokrát jsem uspěl jen z 50%, sháněl jsem pancéřníčky panda a bojovnice. Bohužel nikdo nenabízel. Joe zaváhal si, neměl bys konkurenci
Nakonec jsem nakoupil jen krmení a artemii Easy Fish (od f. Fytocel, s tou artemkou mi udělal p. Sýkora radost,zatím jí nabízel pouze p. Koblasa).
Jinak souhlasím prodávajících bylo poměrně dost a nabídka nebyla nejhorší, ryby i rostliny za slušné ceny.
No to byl muj subjektivní pocit, víš, že já nemam srovnání z jinejch akcí.. Ale tady jde hlavně o to, že tady na Karlovarskej bejvaj dva druhy akcí - jednak od IRISu a jednak tyhle burzy, který pořádá někdo jiný a ty ze začátku bejvaly hodně malý, eště tak před půl rokem, kdy sem byla naposledy sem si řikala, že se to holt neujalo, že je to škoda... A proto mě potěšilo, že tam bylo ve srovnání s dřívějškem víc akvárek, víc prodejců. Ale je taky možný, že to bylo zrovna náhodně větší.. Tak půjdu i příště a okouknu to zas
Jinak ty akce co dělá IRIS bejvaj větší, ale zas nejsou moc často. V každym případě je dobře, že se tu vůbec něco kolem akvaristiky děje, děkuji
Já přemýšlel jestli tam pojedu nebo ne, tak teď mě mrzí že jsem nejel
O to víc se těšim sem
rybicky.net/akce/318 bude to moje první takováhle akce, tak nevim co od toho očekávat
To máš pravdu já tam byl také. Horší už to být nemohlo. Zažil jsem tam už lepší. Když ale Rebbie říká že to bylo slušné, tak té bych věřil.
Já byl v Plzni na burze jen jednou na podzim a byla to katastrofa a ztráta času
možná jindy je to lepší, ale zatim jsem nedostal odvahu to znovu vyzkoušet
Záleží na tom, co myslíš pravím opakem... Já byl včera na plzeňské burze poprvé, kdysi dávno jsem chodíval v Praze na Budějovickou, takže na ty dřívější pražské burzy to opravdu nemá, ale řekl bych, že na Plzeň to špatné není.
no já slyšel přesný opak...
ale asi se tad zajedu podívat možná i něco prodat...
Byla jsem dneska po dost dlouhej době na akva burze co bejvá tady v Plzni, mám dojem, co 14 dní... a musim se s vámi podělit o dojmy, a tím třeba i pochválit organizátory, byla jsem moc mile překvapená počtem prodejců, bylo to větší než to bývalo v začátcích a to jsem tomu původně moc šancí nedávala. S radostí jsem dneska shledala, že se tyhle akce ujaly
Doufám, že to nebyla vyjímka
Starší reakce
AKVARISTICKE TRHY V PLZNI Akvaristické trhy v Plzni, 2008 25.října,22.listopadu,21.prosince místo konání Plzeň,Karlovarská třída 99,Střední průmyslová škola dopravní. od 9-14 hod. kontakt:Vladislav Kolaja tel.377880 284,775 377 584. e-mail:fishkolaja@gmail.com
ano ta burza se koná,mám tu rozpis od pana Kolaji..
0 14.10.2008 20:30 LambKiller – plzeňská burza
Ahoj,nevíte někdo,jestli se na dopravce koná 25.10 tato burza?
rybicky.net/akce/140
Nikde jinde jsem o tom nečetl,ani na škole nic o tom prý není...
díky za odpovědi
Přidat reakci
1 ...... ...... [3]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 6327x