Fórum » Obchody » Burzy
Fórum » Obchody » Burzy  Diamondy, Dynamiky jsou na první fotce a brilianty ,melounů mám pár a ty mají zamluvený Vietnamci v Praze tak ty asi ne
 Diamondy, Dynamiky jsou na první fotce a brilianty ,melounů mám pár a ty mají zamluvený Vietnamci v Praze tak ty asi ne
 byl jsem v Plzni už párkrát, naposled asi před rokem, a dnes to snad ani nemělo cenu
 byl jsem v Plzni už párkrát, naposled asi před rokem, a dnes to snad ani nemělo cenu
 Před všemi pořadateli smekám.
 Před všemi pořadateli smekám.

, tak to asi změním plány a to jsem dětem ukazoval fotky z nějaké akce od tamtud, tak jsou natěšený. Děkuji za informaci
 , tak to asi změním plány a to jsem dětem ukazoval fotky z nějaké akce od tamtud, tak jsou natěšený. Děkuji za informaci 
 Když jsem byl naposledy na této burze, tak tam byly 4 prodejci
 Když jsem byl naposledy na této burze, tak tam byly 4 prodejci 

Když se nikdo neozve, tak v sobotu se to dozvíme
  Když se nikdo neozve, tak v sobotu se to dozvíme 

Výběr ryb dost malý a prodejců také málo, cichlid a cichlidek jen pár skalárů a Cichlidka kakadu + pár Tanganických šnekáčů
 Výběr ryb dost malý a prodejců také málo, cichlid a cichlidek jen pár skalárů a Cichlidka kakadu + pár Tanganických šnekáčů  Co mě potěšilo kromě přednášky bylo i setkání s Václavem
 Co mě potěšilo kromě přednášky bylo i setkání s Václavem 

I když podívat bych se podívala ráda... tak třeba se tam objevim, když si mi to připoměl
 I když podívat bych se podívala ráda... tak třeba se tam objevim, když si mi to připoměl  Díky
 Díky  V kolik tam budeš?
 V kolik tam budeš?

Tak rok je zase v háji a je tu opět Akvarista Plzeň tentokrát 2010
 Tak rok je zase v háji a je tu opět Akvarista Plzeň tentokrát 2010  Vypadá to zajímavě  rybicky.net/akce/419 v sobotu od 10h přednáška L-sumci - p. Milan Tichavský , asi se půjdu něco dozvědět
 Vypadá to zajímavě  rybicky.net/akce/419 v sobotu od 10h přednáška L-sumci - p. Milan Tichavský , asi se půjdu něco dozvědět 

Bohužel jsem zapoměl foťák doma tak jsem udělal pár fotek do telefonu (pochybné kvality) z výstavních nádrží
 Bohužel jsem zapoměl foťák doma tak jsem udělal pár fotek do telefonu (pochybné kvality) z výstavních nádrží  

Mentální sekce děkuje za obídek od Rebbiiný maminky a doufá, že se příště bude moci zdržet déle.
 Mentální sekce děkuje za obídek od Rebbiiný maminky a doufá, že se příště bude moci zdržet déle.   

V kolik jsi tam dorazila? Já tam byl od půl devátý do cca desíti. Doufám že už ti to s pancéřníčkami konečně vyjde
 V kolik jsi tam dorazila? Já tam byl od půl devátý do cca desíti. Doufám že už ti to s pancéřníčkami konečně vyjde  Lidí tam bylo dost taky jsem něco nakoupil ale čekal jsem víc, asi jsem trošku náročnější
 Lidí tam bylo dost taky jsem něco nakoupil ale čekal jsem víc, asi jsem trošku náročnější 
 Škoda, že sme se tam minuli nějak
 Škoda, že sme se tam minuli nějak 

ale celkově slabá úroveň, ryby na výběr téměř žádný a ani jsem nezahlídnul mentální sekci
 ale celkově slabá úroveň, ryby na výběr téměř žádný a ani jsem nezahlídnul mentální sekci 

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 6329x